تلوزیون فوری فوری 3d

merci0111

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام خدمت دوستان عزیز بنده خریدار هستم اگه باشه 2 تا البته یه اینچ پایین برای بازی های ps3 و یه اینچ بالا گه پایینی رو واسه اتاق خودم میخوام دوستان شرایطشونو و هم چنین وضعیت ظاهری دستگاه و اینچ و مدل رو لطف کنن بگن فقط یادتون نره که بگید چند تا عینکم داره ها ممنون میشم خریدار فوری هستم میتونید از این دو طریق در ارتباط باشید*

montazeram
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ya ali

Last edited by a moderator:
slm man ye 40 inch sony x710 daram bet midam 2toman darzemn male man aslie k to bazar nazdike 3 toman pooleshe azin baneia k china hast nista
دوسته من به شرط و زمانت خودم بهت همین مدل رو 1400 نو میدمم میتونم بگم واسم بیاره تازه به شرطی هم میتونم واست بیارم که چین نباشه البته باید یه مدت هم صبر کنی بازم ممنون یا علی*

دوسته من به شرط و زمانت خودم بهت همین مدل رو 1400 نو میدمم میتونم بگم واسم بیاره تازه به شرطی هم میتونم واست بیارم که چین نباشه البته باید یه مدت هم صبر کنی بازم ممنون یا علی*
------------
dadash man az namayandegish gereftam k bet hamoon hodoode 3toman mide

سلام
اقا شما که انقدر قیمت هاتون خوبه چرا خودتون تاپیک فروش نمیزنید؟؟؟؟
بنده خودم کرمانشاهی هستم اصالتا
nx710 در نمایندگی تهران 3700 قیمت داره جهت اطلاع
خود بنده هم nx720 رو 1 ماه پیش از بانه گرفتم 2100 سایز 46 رو
شما میفرمایید 3 بعدی سایز 46 1750 هستش بفرمایید کدوم مدل رو میفرمایید ؟؟؟؟
شاید ما هم رفتیم خریدم خداییش خیلی قیمت خوبیه در ضمن در صورت امکان شماره اون طرفی که با این قیمت میده رو هم بدید خیلی عالی میشه
سامسونگ هم بنده با این قیمت پیدا نکردم
البته اگه منظورتون hx800 هستش که هیچی:))

سلام
اقا شما که انقدر قیمت هاتون خوبه چرا خودتون تاپیک فروش نمیزنید؟؟؟؟
بنده خودم کرمانشاهی هستم اصالتا
nx710 در نمایندگی تهران 3700 قیمت داره جهت اطلاع
خود بنده هم nx720 رو 1 ماه پیش از بانه گرفتم 2100 سایز 46 رو
شما میفرمایید 3 بعدی سایز 46 1750 هستش بفرمایید کدوم مدل رو میفرمایید ؟؟؟؟
شاید ما هم رفتیم خریدم خداییش خیلی قیمت خوبیه در ضمن در صورت امکان شماره اون طرفی که با این قیمت میده رو هم بدید خیلی عالی میشه
سامسونگ هم بنده با این قیمت پیدا نکردم
البته اگه منظورتون hx800 هستش که هیچی:))
داداش گلم من اگه الان شمارشو داشتم که این جا تاپیک نمیزدم من ال ای دی 3d سونی 46 رو قیمت داشتم که گفتم بقیشو نمیدونم در ضمن شما اگه واقعا هم راس میگی باید بدونی که پاساز شهرداری چه خبری هس بعدشم من بیشتر مشگلم رو اینچ پایین هس که هر کی داشت بیاد بگه اگرم 200 تومنم بیشتر از بانه باشه میخرم یا علی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or