تلاش برای خارج کردن ایران از لیست سیاه مایکروسافت

خب واسه هشتگ هم پیشنهاد بدید تا با متن هماهنگ کنیم و باز بفرستیم واسش :دی فقط طولانی نباشه. میشه چند تا متن متفاوت با یه هشتگ ثابت هم فرستاد، تاثیرش هم بیشتره :دی

یه تویت با هشتگ واسه دو نفر از کله گنده ها :-/ :دی
@XboxP3 @majornelson We're a group of #Xbox owners in Iran. We can't buy #digitalcontent because of sanctions. please fix this problem :(
هشتگ واسه کمپین راه انداختن هم چیزی به ذهنم نیومد
stoneage.gif
:دی

:|

یعنی فیل اسپنسر نمیدونه تحریم ها چه مشکلاتی رو بوجود میاره؟ تحریم کردن که نتونیم بخریم اونوقت بگیم دور زدن تحریم ها خیلی سخته اذیت میشیم؟ :|

/:)اره اگه اینطوری باشه که کلا باید این تاپیک رو جمع کنند , من می گم حالا که یه حرکتی کردید کنار پستاتون یه ویدیو هم بدید ( هر چند فکر کنم اصلا تاثیری نداشته باشه , باید به اوباما پست بدید بگید ول کن این بازی دیجیتال رو حداقل:d )

/:)اره اگه اینطوری باشه که کلا باید این تاپیک رو جمع کنند , من می گم حالا که یه حرکتی کردید کنار پستاتون یه ویدیو هم بدید ( هر چند فکر کنم اصلا تاثیری نداشته باشه , باید به اوباما پست بدید بگید ول کن این بازی دیجیتال رو حداقل:d )

ما که ساعت ها از وقتمون رو برای گشت و گذار در اینترنت صرف میکنیم فکر کنم بهتره دو دقیقه ای هم به این مورد اخنصاص بدیم.
ضرر نداره هرچند احساس میکنم فایده هم نداشته باشه، فقط امیدواریم دیگهb-)

اونموقع که مارو به خاطر IP بن کردن همه بهمون انگ دروغ گویی زدن و مسخره کردن الان کمپین راه انداختن واسه خارج شدن از تحریم؟! :)) مسئله سیاسیه و به این راحتی هام نیست فکر کنم.

اونموقع که مارو به خاطر IP بن کردن همه بهمون انگ دروغ گویی زدن و مسخره کردن الان کمپین راه انداختن واسه خارج شدن از تحریم؟! :)) مسئله سیاسیه و به این راحتی هام نیست فکر کنم.
همونایی که مسخرت کردن "کمپین" راه انداختن؟:-/

من فقط یک بار سر چک و چک کاری تو لایو اکانت رو بن کردن :دی
از پستم اشتباه برداشت نشه. من منظورم محمد نبود (جدی میگم) منظورم من کلی و طرفدارای مایکروسافت بودن که اونموقع کم مونده رو ما رو جر بدن.
ما که یادمون نمیاد چیزی گفته باشیم :-/

از پستم اشتباه برداشت نشه. من منظورم محمد نبود (جدی میگم) منظورم من کلی و طرفدارای مایکروسافت بودن که اونموقع کم مونده رو ما رو جر بدن.

خُب پست شما جوریه که آدم بد برداشت میکنه. من اگه بجای محمد بودم ناراحت میشدم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or