تفاوت 60fps با 30fps را اینجا ببینید

کاملا مشخصه که 60 فریم بر ثانیه بسیار روونتر و چشم نوازتر از 30 فریم بر ثانیه هست. هر کی هم متوجه نشده احتمالا عینکشو نزده =))

هر کی هم فکر میکنه 30 فریم بر ثانیه بهتر از 60 فریم بر ثانیه هست هم احتمالا قرصاشو نخورده :))

از بازیا اندروید که بهتره ( خودت میدونی منظورم چیه )

من هرچی نیگا میکنم تفاوات چندانی نمیبینم :d

تازه همون 30 فریم به نظرم طبیعی تر بود! /:)

تفاوت 30 فریم و 60 فریم مثل بازی کردن ps2 با 3 فیش و کابل کامپونته زیاد توفیقی نداره

من تو یه مقاله ای حدود 2 سال پیش خوندم حداکثر قدرت تشخیص چشم انسان 35 فریمه بیشتر از اون باشه آدم متوجه نمیشه ( حالا اگه این عدد تغییر کرده باشه خبر ندارم اما این اثبات شده بود )

نمونه اش تریلر سونیک بوم برای 3ds بود که تو کمتر از یک ثانیه متا سونیک نشون میده اما ببینی متوجه نمیشی باید ویدیو روی 34 ثانیه بیاری بعد میبینی متال سونیک از سمت چپ داره میره بالا ( قشنگ تو صدم ثانیه)

از بازیا اندروید که بهتره ( خودت میدونی منظورم چیه )

تفاوت 30 فریم و 60 فریم مثل بازی کردن ps2 با 3 فیش و کابل کامپونته زیاد توفیقی نداره

من تو یه مقاله ای حدود 2 سال پیش خوندم حداکثر قدرت تشخیص چشم انسان 35 فریمه بیشتر از اون باشه آدم متوجه نمیشه ( حالا اگه این عدد تغییر کرده باشه خبر ندارم اما این اثبات شده بود )

نمونه اش تریلر سونیک بوم برای 3ds بود که تو کمتر از یک ثانیه متا سونیک نشون میده اما ببینی متوجه نمیشی باید ویدیو روی 34 ثانیه بیاری بعد میبینی متال سونیک از سمت چپ داره میره بالا ( قشنگ تو صدم ثانیه)

به طور متوسط اکثر انسان ها حدود 40/45 فریم رو تشخیص میدن ( هستن کسانی که 120 فریم رو هم می تونن تشخیص بدن و البته از اونور هم کسانی هستن که بالای 30 فرم رو تشخیص نمی دن)
اما اینجا مسئله خود فریم نیست، مسئله سرعت فرم هست که توی 60fps باعث میشه حتی همون کسانی که 30 فریم رو می بینن تجربه نرم تری داشته باشن
Frame rate - Wikipedia, the free encyclopedia
اینم یه مقاله خیلی مفصل در این مورد
How many frames per second can the human eye see?
بعضی از دوستان 60fps رو با 60hz اشتباه می گیرن
اینا 2 معقوله جدا هستن

اگر فرصت کنم این مقاله رو کامل به صورت ترجمه قرار میدم.

به دوستانی که مثل خودم دسترسی کامل به 60 فرم ندارن (اخه مگه چند نفر میتونن 60 فرم تجربه کنن تو بازی :() پیشنهاد میکنم واسه اینکه عمق فاجعه (تفاوت بین 30 فرم و 60 فرم) رو کامل درک کنن و هم این که ی حالی هم بکنن بشینند فیلم و تریلر 60 فرم کنن :دی خیلی هم فاز میده :دی اموزش هم خواستید پ.خ میکنم :دی

کمی افسوس خوردم بابت این تاپیک چرا اصلا باید همچین تاپیکی زده بشه ؟؟
البته وجودش تو سایت کنسول محوری مثل اینجا خیلی دور از انتظار نیست مگرنه اینجور تاپیکها در فرومهای سخت افزاری باعث خنده دیگران میشه
60 فریم همیشه بهتر بوده و تجربه بسیار عالی روی بازی خواهد داشت

اکثر ناشر های کنسولی خصوصا بازیهای انحصاری کنسولی . از اونجا که سخت افزار کنسولها انچنان تعریفی نداره میان سر کنسول گیمرهارو با عبارت چرندی مثل حس سینمایی نوار سیاه بالا پایین تصویر و... گول میمالن ( که اره 30 فریم حس سینمایی میده ) 720 با 1080 فرقی نداره 720 همون 4k هست ازین دست خزعولات
میگن 720 اگه 30 متر از تلویزیون فاصله بگیری دیگه فرقی با 1080 نداره ... اخه مرد مومن 30 متر فاصله بگیری که تصویر میشه نقطه :))

در هر صورت تجربه گیم در 60 فریم همیشه عالیه ولاغیر
شرکتهایی مثل انویدیا و amd میلیون ها دلار هزینه صرف معماری جدید تراشه های گرافیکیشون میکنن تا در سری جدید به پرفورمنس بالاتری در تنظیمات ultra و 60 فریم برسن
بعد اینجا کنسول گیمرا خودشونو مجبورن با 30 فریم دلخوش کنن
درهر صورت حقیقت تغییر نمیکنه

آخرین ویرایش:
به نظر من بازیهای اول شخص باید 60 فریم باشن :d بقیه بازی ها 30 فریم هم باشن اشکال نداره
هیچ قانونی در این ضمینه وجود نداره تا وقتی که 60 فرم بودن بازی به گرافیک کلی بازی صدمه نزنه 60 فرم بودن لازمه (برا کنسول گفتم PC که همیشه تکلیفش معلوم بوده) حالا من و شما به 30 فرم عادت کردیم مشکل از خودمونه ربطی به اول شخص دوم شخص ... بودن بازی نداره .

به نظر من بازیهای اول شخص باید 60 فریم باشن :d بقیه بازی ها 30 فریم هم باشن اشکال نداره

دقیقا منم با شما هم نظرم و وقتی bf4 رو روی ps3 و ps4 کناره همدیگه اجرا کردم تفاوت زمین تا اسمان بود

مخصوصا تو aiming خیلی تاثیر داره

هیچ قانونی در این ضمینه وجود نداره تا وقتی که 60 فرم بودن بازی به گرافیک کلی بازی صدمه نزنه 60 فرم بودن لازمه (برا کنسول گفتم PC که همیشه تکلیفش معلوم بوده) حالا من و شما به 30 فرم عادت کردیم مشکل از خودمونه ربطی به اول شخص دوم شخص ... بودن بازی نداره .

مهندس من دارم میگم تو بازیهای اول شخص 60 فریم خیلی مهمه ولی تو بقیه بازیها خیلی ضروری نیست :|

با توجه به چیزی که توی این فیلم پیداست، همون 30 فریم خیلی بهتره. چون 60 فریم به شدت مصنوعی بود. انگار فیلم رو گذاشتن روی دورِ تند!
ولی باز هم همه‌ی اینها فرعیاته. وقتی الان یه بازی با گرافیک چند بیتی ساخته میشه و تقریباً همه تو کف بازی میمونن، باز هم نشون میده که بازی فقط باید گیم‌پلی خوبی داشته باشه تا آدمو پای خودش نگه داره نه لزوماً گرافیک آنچنانی و فریم بالا و... .
60 فریم به هیچ وجه تند نیست و چیزی که شما تو واقعیت میبینی به هیچ 30 فریم نیست!
چون معمولا فیلم 24 فریم هستن و همه 24 فریم داریم میبینیم وقتی ی ویدئو با 60 فریم میبینیم بنظر برامون تند میاد!

اگه یک مدت روی 60 فریم بازی کنی یا فیلم بالای 24 فریم ببینی میبینی اصلا تند بنظر نمیرسه و خیلی به واقعیت نزدیک تره!
این تند بودن یک جک بیشتر نیست چون اگه تند باشه باید صدا هم تند پخش بشه که اینطور نیست!

من فقط چیزی که بنظر میرسید رو گفتم.
ولی اینکه ما با هر چیزی بیشتر کار کنیم بهش عادت میکنیم که طبیعیه. ولی دلیل نمیشه که لزوما اون چیز بهتر باشه!
درمورد جمله آخرتون هم باید بگم بازی و انیمیشن که با صدای سر صحنه ساخته نمیشن که صداش بخواد تند باشه!

من فقط چیزی که بنظر میرسید رو گفتم.
ولی اینکه ما با هر چیزی بیشتر کار کنیم بهش عادت میکنیم که طبیعیه. ولی دلیل نمیشه که لزوما اون چیز بهتر باشه!
درمورد جمله آخرتون هم باید بگم بازی و انیمیشن که با صدای سر صحنه ساخته نمیشن که صداش بخواد تند باشه!
منظورتو نفهمیدم!
وقتی دونفر دارن با هم حرف میزنن تو بشین اون ویدئو رو 24 فریم ببین بعد 60 فریمشم ببین دوتاشون یک صدا رو دارن در یک زمان میدن ولی اونی که 60 فریمه خیلی روون تر و واقعی تره و اگه 60 فریم سریع تر باشه صدا ازش عقب میمونه!
من وقتی بعد از مدتی یک ویدئو یا فیلم بالای 30 فریم میبینم یک خورده واسم غیر طبیعی میاد ولی بعد چند دقیقه قشنگ مشخص میشه 30 فریم به واقعیت نزدیک تر هست یا 60 فریم!

منظورتو نفهمیدم!
وقتی دونفر دارن با هم حرف میزنن تو بشین اون ویدئو رو 24 فریم ببین بعد 60 فریمشم ببین دوتاشون یک صدا رو دارن در یک زمان میدن ولی اونی که 60 فریمه خیلی روون تر و واقعی تره و اگه 60 فریم سریع تر باشه صدا ازش عقب میمونه!
من وقتی بعد از مدتی یک ویدئو یا فیلم بالای 30 فریم میبینم یک خورده واسم غیر طبیعی میاد ولی بعد چند دقیقه قشنگ مشخص میشه 30 فریم به واقعیت نزدیک تر هست یا 60 فریم!

نه. من نگفتم فیلمو گذاشتن روی دور تند. گفتم «انگار» گذاشتن رو دور تند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or