تفاوت کیفیت صفحه iPhone3GS و iPod Touch

[QUOTEمن دیدم و قبول دارم توی رزولیشن و رنگ حرف اول رو میزنه و وقتی بری توی محیط پر نور و مخصوصا جلوی آفتاب اون موقس که اومنیا اچ دی جلوی ایفون لنگ میندازه .]

نمیخواستم تو این مورد دخالت کنم!
ولی با اچ دی این پسر! کار کردم ، میدونستی پیکسل های سیاهش خاموش میشن!؟ یعنی مشکی واقعی! این تو LCD و Plasma و CRT رویا بود!! میدونستی زاویه دید بینهایت داره!؟
اصلا قابل قیاس نیستن باهم ، یعنی تفاوتشون در این حد نیست که بگی ، خب ، اچ دی ... بهتره!
آیفون و هزار تا گوشی دیگه جلو HD مثل 1100 جلو آیفون می مونن!
------------
تا الان یک نفر گفته آیپاد و آیفون صفحشون یکیه ، بقیه هم تایید می کنن؟
تو گوگل چندین مبحث با موضوع بدتر بودن صفحه آیپاد دیدم ولی شانسی بوده![/QUOTE]

نه دیگه به اینطوریم که شما میگید نیست . منم با هر دوشون کار کردم و قبول دارم که اچ دی از نظر رزولیشن و کیفیت رنگ خیلی بهتر از ایفونه ولی نه اینکه شما بیاید بحث 1100 و تشبیه اون در مقابل ایفون به مقایسه اچ دی و ایفون رو وسط بکشید .
بازهم میگم اچ دی کیفیت صفحه فوق العاده ای داره و از این لحاظ برتر از ایفونه ولی واقعیت اینه که زاویه دید و یا تکنولوژی های ال سی دی که شما یک نمونشو فرمودید در ابعادی مثل گوشی های موبایل نمیتونه حرفی برای گفتن داشته باشن و چیزی که مهمه کاربردی بودن و گره گشا بودنه . مثلا همین دیدن جزئیات صفحه زیر نور افتاب و یا کلا محیطهای پرنوره . مسلما 50 درصد استفاده موبایل در محیطهای باز و یا مکانهاییه که نور محیط شدیده و دیدید افرادی رو که توی خیابون میخوان یه شماره بگیرن و یا پیام بفرستن ولی با هزار زحمت و با گرفتن دست دور صفحه گوشیشون میخوان محتویات صفحه گوشیشون رو ببینن . و یا حتما خیلی از بچه هایی که psp دارن میدونن که استفاده از psp توی جاهای پر نور تقریبا غیر ممکن یا خیلی سخته . ما از گوشی معمولا برای ارتباطات و بعد برای جنبه های سرگرمیش استفاده میکنیم . من خودم بارها با اچ دی توی خیابون کار کردم ولی شاید کیفیت دید در اینگونه جاها حدود 50 درصد از ایفون کمتر بوده . شفافیت صفحه ایفون بقدریه که از کارکردن باهاش جلوی نور افتاب هم لذت میبرید در حالی که در اچ دی و بقیه گوشیهای دیگه اصلا اینطور نیست .
بنظر من هم کیفیت ایپاد و ایفون یکیه و بعید میدونم تفاوتی داشته باشن البته یه مطلبی هم هست اونم اینکه ال سی دی در ایفون 3g کمی رنگها رو به ابی متمایل میکرد (البته خیلی خیلی کم) ولی در 3gs این مورد دیده نشد و توی مقایسه ها رنگها واقع گرایانه تر ارزیابی شد شاید در ایپاد از همون صفحه 3g استفاده شده و نه از نوع 3gs چون من که 3gs دارم اصلا این چیزی رو که شما به این شدت ازش گله مندید رو نمیبینم مگر موقعی که نور صفحه رو تا اخر زیاد کنید که در این حالت بله کمی متمایل به ابی میشه ولی اصلا ازار دهنده نیست .

آخرین ویرایش:
نه دیگه به اینطوریم که شما میگید نیست . منم با هر دوشون کار کردم و قبول دارم که اچ دی از نظر رزولیشن و کیفیت رنگ خیلی بهتر از ایفونه ولی نه اینکه شما بیاید بحث 1100 و تشبیه اون در مقابل ایفون به مقایسه اچ دی و ایفون رو وسط بکشید .
بازهم میگم اچ دی کیفیت صفحه فوق العاده ای داره و از این لحاظ برتر از ایفونه ولی واقعیت اینه که زاویه دید و یا تکنولوژی های ال سی دی که شما یک نمونشو فرمودید در ابعادی مثل گوشی های موبایل نمیتونه حرفی برای گفتن داشته باشن و چیزی که مهمه کاربردی بودن و گره گشا بودنه . مثلا همین دیدن جزئیات صفحه زیر نور افتاب و یا کلا محیطهای پرنوره . مسلما 50 درصد استفاده موبایل در محیطهای باز و یا مکانهاییه که نور محیط شدیده و دیدید افرادی رو که توی خیابون میخوان یه شماره بگیرن و یا پیام بفرستن ولی با هزار زحمت و با گرفتن دست دور صفحه گوشیشون میخوان محتویات صفحه گوشیشون رو ببینن . و یا حتما خیلی از بچه هایی که psp دارن میدونن که استفاده از psp توی جاهای پر نور تقریبا غیر ممکن یا خیلی سخته . ما از گوشی معمولا برای ارتباطات و بعد برای جنبه های سرگرمیش استفاده میکنیم . من خودم بارها با اچ دی توی خیابون کار کردم ولی شاید کیفیت دید در اینگونه جاها حدود 50 درصد از ایفون کمتر بوده . شفافیت صفحه ایفون بقدریه که از کارکردن باهاش جلوی نور افتاب هم لذت میبرید در حالی که در اچ دی و بقیه گوشیهای دیگه اصلا اینطور نیست .
بنظر من هم کیفیت ایپاد و ایفون یکیه و بعید میدونم تفاوتی داشته باشن البته یه مطلبی هم هست اونم اینکه ال سی دی در ایفون 3g کمی رنگها رو به ابی متمایل میکرد (البته خیلی خیلی کم) ولی در 3gs این مورد دیده نشد و توی مقایسه ها رنگها واقع گرایانه تر ارزیابی شد شاید در ایپاد از همون صفحه 3g استفاده شده و نه از نوع 3gs چون من که 3gs دارم اصلا این چیزی رو که شما به این شدت ازش گله مندید رو نمیبینم مگر موقعی که نور صفحه رو تا اخر زیاد کنید که در این حالت بله کمی متمایل به ابی میشه ولی اصلا ازار دهنده نیست .
قانع شدم :دی!
کیفیت آیپاد زیر نور خورشید مثل مانیتور فول اچ دی می مونه ، بیرون بودم دوستم دیده بود کف کرد! ولی من همه استفاده م تو خونه ست ، تو خونه هم صفحه همش آبیه! دوستم آیپاد تاچ داره ماله اون متمایل به زرده که من اونو ترجیح میدم!
اما یه چیزی!
شما از رنگ صفحه آیپاد و آیفون می گید ، اینها که 262 هزار رنگ هستن ولی محصولات ارزون تری هم هستن که 16 میلیون رنگن.
قبول ندارید 262000 رنگ واسه 1 میلیون کمه!؟ یا 262000 رنگ آیفون طوریه که از 16 میلیونی ها بیشتره کیفیتش (بطور جدی سوال کردم! چون تو رزولوشن همینطوره ، با اینکه رزولوشنش بالا نیست ولی از خیلی های بالاتر از خودش بهتر بنظر میرسه!)

آخرین ویرایش:
قانع شدم :دی!
کیفیت آیپاد زیر نور خورشید مثل مانیتور فول اچ دی می مونه ، بیرون بودم دوستم دیده بود کف کرد! ولی من همه استفاده م تو خونه ست ، تو خونه هم صفحه همش آبیه! دوستم آیپاد تاچ داره ماله اون متمایل به زرده که من اونو ترجیح میدم!
اما یه چیزی!
شما از رنگ صفحه آیپاد و آیفون می گید ، اینها که 262 هزار رنگ هستن ولی محصولات ارزون تری هم هستن که 16 میلیون رنگن.
قبول ندارید 262000 رنگ واسه 1 میلیون کمه!؟ یا 262000 رنگ آیفون طوریه که از 16 میلیونی ها بیشتره کیفیتش (بطور جدی سوال کردم! چون تو رزولوشن همینطوره ، با اینکه رزولوشنش بالا نیست ولی از خیلی های بالاتر از خودش بهتر بنظر میرسه!)

شاید من درست متوجه نشدم ولی فکر کنم دارید اشتباه میکنید . صفحه ایفون و ایپاد 16 میلیون رنگه و اچ دی هم همینطور .
بازم میگم احتمالا شما نور صفحتون رو تا اخر زیاد کردید و چون بک لایت ایفون و ایپاد فوق العاده قویه صفحه رو متمایل به رنگ خاصی نشون میده . پیشنهاد میکنم که حالت اتوماتیک نور صفحه رو فعال کنید اینجوری بعید میدونم مشکل خاصی باهاش داشته باشید .
حالا هم گذشته از تمام این حرفا یه مسئله رو بگم ختم کلام ، اگه بخوایم یه مورد یا قسمت خاص از گوشی موبایل و ... رو مد نظر قرار بدیم مسلما هیچ نتیجه ای نمیگیریم چون اگه باطری مهم باشه باید 1100 بگیریم . اگه صفحه مهم باشه باید اچ دی بگیریم . اگه دوربین مهم باشه باید ساتیو بگیریم . اگه سیستم عامل بخوایم باید ویندوز موبایل یا ایفون بگیریم و....
در کل چیزی انتخاب بشه که بیشترین امکانات رو در بهترین شرایط براتون براورده کنه .

من هم با Ipod Touch هم با IPhone3G هم با Black Berry هم با HTC HD کاار کردم
HTC HD یک موبایل فوق العادست من بهش 20 می دم و بعدش I phone
از نظر من شما اگر می خوای بخری HTC HD بگیر
با تشکر

خدمت شما عرض کنم که HD2 از نظر کیفیت نمایش هیچ حرفی برای گفتن جلوی iPhone نداره!
آیفون کیفیت نمایش فیلم با 1080 dpi رو داره
و مهم‌تر از اون این‌که تعداد رنگ آیفون 16 میلیونه و HD2 تعداد رنگش 65k هست. توی ویدیوهایی هم که از گوشی دیدم توی حرکت تصویر مشخصه کیفیت صفحه در حد یه گوشی معمولیه. البته ویندوز موبایل‌ها اکثرا کیفیت صفحه‌شون این‌جوریه.

اول- فکر کنم چند صد جا تحقیق گردم و مطمئن شدم صفحه آیفون و آیپاد 262 هزار و اندی رنگ دارن! به 263000 نمیرسه! حالا چجوری شما میگید 16 میلیون خدا داند
دوم- حالا اینی که رزولوشن صفحه HD2 بیشتر از آیفون هست رو در نظر نمی گیریم ، آیفون 1080p !! هست!؟ آیفون حتی 720p رو نمیتونه درست حسابی بدون مشکل پخش کنه! رزولوشن صفحش هم که از VGA هم حتی کمتره!
سوم - این تاپیک واسه مقایسه آیپاد و آیفون بود ، قرار نبود هیچ شئ! دیگری وارد بحث شه!

Currency ConverterX
USD > IRR
favicon.ico

من با جفتش کار کردم..خودم اس دارم.

ایپاد تاچ ال سی دیش بی نوره به آبی هم میزنه یکم..به نظر من 3 جی اس خیلی بهتره از لحاظ کنتراست و برایتنس

اینا بر میگرده به سیاست سازنده

در مورد آی 8910 هم باید بگم ال سی دیش خیلی تفکیکش خوبه و از ایفون هم بهتره..رنگا اغراق امیز و غیر طبیعی هستن یکم..ولی در کل خیلی خوبه..از آیفون بهتره ولی حیف که سیمبینه و به نظر من با توجه به اینکه 6 سال سیمبین داشتم و الان به مک کوچ کردم بهیچ وجه حاضر نیستم دوباره برم سمت سیمبین.یعنی دوربین 12 هم داشت با زنون..قیافشم درست حسابی بود و سرعت و قدرتشم بیشتر بود بخاطر همین سیمبین بودنش طرفش نمیرفتم

بگذریم از بحث خارج میشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or