تفاوت های ببین 2 نسخه Ryse: Son of Rome مشخص شد

hosein me

کاربر سایت
RYSE-Son-of-Rome-feature-672x372.jpg

سایت PCGames Hardware با تیم فنی بازی ( Christopher Evans - Nicolas Schulz)گفتگوی را ترتیب داده که تفاون های 2 نسخه را توضیح داده

Crytek اطلاعات جدید از بازی را منتشر کرد که بر این اساس نسخه کامپیوتر Ryse از تنظیمات قوی تر وبالاتری برای LOD استفاده خواهد کرد .همچنین تیم فنی اعلام کرد نسخه کامپیوتر بازی شامل تکسچرهاو سایه های بهتر و بیشتری هست .جالب اینجاست که بازی از میزان قابل توجه ای از LOD transition استفاده می کند .
در ضمن گروه فنی بازی را با نسخه ارتقا داده ssdoاجرا کرده اند که این سبب شده بازی بهتر و بهینه تر در مقایسه با نسخه xbox one باشد
در مورد تنظیمات انتی هم باید گفت که بازی از تنظیمات بیشتر aa سود می برد که این موارد را فقط در cut sceneهای نسخه ایکس باکس دیده اید

در اخر اما اعلام شد که قسمت های sliو cf نسخه pcهنوز به طور کامل اماده نشد و به کمی زمان احتیاج هست .فقط یک ماه به انشار بازی باقی مانده و بی شک گزارش های بیشتری در مورد نسخهpcخواهیم داشت

منبع

آخه افشین، اجرا کردن و قدرتر وی کاغذ یه بحثه، اینکه بازی رو چه طوری پورت کنن هم یک بحث دیگست.
DR3 عملا جوریه که همه باهاش مشکل داشتند :|. اگه مثلا ون پورت بشه چهار تا 7850 هم به مشکل میخوره : )).

اون که 100%، ولی این که یه عده یاد گرفتن هی میگن از یه کنسول میشه چهاربرابر بهتر از سخت افزار مشابه PC کار کشید هم اشتباهه.
من BF4، AC IV و خیلی بازی مالتی دیگه رو با کیفیت بهتر با همون سیستم اجرا کردم. حالا یه بازی هم پورت بدیه که مسلماً بدتر هم اجرا میشه.

من تا همین چند ماه پیش 2500K و یه دونه 7870 داشتم. همه بازیها رو هم به مراتب بهتر از One اجرا میکرد. حالا شما میخوای اسمشو بذار نازیلا یا هر چی که دوست داری.
اگه بخوام بازی با فریم 25-26 و با اون ایمیج کوالیتی داغونه کنسولی اجرا کنی، همین 7850 هم از وان بهتر عمل میکنه.

دقیقا اشنباه شما همینه.
من نمیگم کنسول از PC قویتره.
دارم میگم همیشه و تو هر زمانی مولتی پلتفرمها رو کنسول پا به پای PC اومدن.
عقب موندن ولی نه دیگه 50%.
شما همین سیستم چند ماه قبلت، 3 سال دیگه کجای دنیاست ؟
در حالیکه همین کنسول 3 سال دیگه هم داره کارشو میکنه.
تازه من در مورد مولتی پلتفرمها صحبت میکنم نه انحصاریها.

4برابر که نه ولی دو برابر رو میشه, به گفته جان کارمک :d
40797847520983797328.png

خب خود کارمک هم گفته، فقط موضوع API نیست، چون یه سخت افزار ثابت داره باعث میشه تمرکز روی نسخه کنسولی بیشتر شه. نه این که کنسول جادو جمبل میکنه یهو قدرتش دو برابر میشه. خیلیش به همین بهینه سازی برمیگرده. وگرنه شما اگه از توان کارت گرافیک به صورت 100% بهینه استفاده کنید، 1.8TFlopsـه کنسولی با 1.8TFlopsـه PC فرقی نداره :دی

خب خود کارمک هم گفته، فقط موضوع API نیست، چون یه سخت افزار ثابت داره باعث میشه تمرکز روی نسخه کنسولی بیشتر شه. نه این که کنسول جادو جمبل میکنه یهو قدرتش دو برابر میشه. خیلیش به همین بهینه سازی برمیگرده. وگرنه شما اگه از توان کارت گرافیک به صورت 100% بهینه استفاده کنید، 1.8TFlopsـه کنسولی با 1.8TFlopsـه PC فرقی نداره :دی
درسته . بخاطر تمرکز روی یک سخت افزار ثابت, بهینه سازی و پیشرفت های API کنسول میشه پرفورمنسی دوبرابر با سخت افزار مشابه PC گرفت و این مهمه :دی !

درسته . بخاطر تمرکز روی یک سخت افزار ثابت, بهینه سازی و پیشرفت های API کنسول میشه پرفورمنسی دوبرابر با سخت افزار مشابه PC گرفت و این مهمه :دی !

اونو که من باهاش مشکلی ندارم. همیشه هم گفتم این بهینه سازی خیلی کمک میکنه. ولی دیگه یه عده تو توهم هستن و فکر میکنن یه 7870 رو کنسول مثل Titan QSLIـه :دی

ميدونم ناظم پستمو پاك ميكنه ولي اگه بحث سر قدرت كنسوله بايد بگم كه برعكس فكر ميكنيد... بازي رو براي كنسول ميسازن نه كنسول رو براي بازي... يعني اينكه الان بازيسازا ميتونن بازي 8سال بعد رو بسازن ولي ناشرا و شركت هاي سوني و مايكروسافت اجازه نميدن... اين به اين معناست كه تا 3 سال ديگه بازده pc 40% از كنسولا بيشتر ميشه... شما از گرافيك خوشت نيومد ميتوني ماد گرافيك بگيري...

:arrowd:

شماها یه سیستم ببندین با 500 دلار که بتونه فقط 3 سال بازی های روز رو مثل Xbox One اجرا کنه.
اگه این سیستم تونست همچین کاری بکنه 3 سال دیگه همین سیستم رو من از شما 1000 دلار ورمیدارم اسمم رو هم میزارم نازیلا.=))

تا 6 7 سال جواب میده ... من PC قدیمیم هنوز بازیای 2013 و بعضی 2014 هارو اجرا میکنه رو مینیموم و low ...
CPU : AMD Phenom X4
8 GIG Ram DDR2
GTX 9800

مسلما دایرکس 11 اجرا نمیکنه ولی خواستی بازیای پارسال رو میریزم شات میگیرم با فریم و همه ی این چیزا ببینی ... البته انتظار ندارم ازت درک کنی این پست رو نازیلا جان :دی

Crytek_Ryse_Son_of_Rome_Forum_Screenshot-672x372.jpg

خوب 45 دقیقه گیم پلی بازی روی pc را می تونید تو لینک زیر ببنید به جرات می تونم بگم بالاترین گرافیکی هست که تا الان دیدم :dاین نشان دهنده موتور قدرتمند بازی هست و تیم سازنده هم خوب کارشو بلده بی صبرانه منتظر ریلیز بازی هستیم تا بلاخره ی بازی این سیستم مارابه چلنج دعوت کنه

Ryse: Son of Rome – Here Are 45 Minutes Of Gameplay Footage From The PC Version

آخرین ویرایش:
تا 6 7 سال جواب میده ... من PC قدیمیم هنوز بازیای 2013 و بعضی 2014 هارو اجرا میکنه رو مینیموم و low ...
8 GIG Ram DDR2
GTX 9800

مسلما دایرکس 11 اجرا نمیکنه ولی خواستی بازیای پارسال رو میریزم شات میگیرم با فریم و همه ی این چیزا ببینی ... البته انتظار ندارم ازت درک کنی این پست رو نازیلا جان :دی
دقیقا!
من خودم سیستم تا چند وقت پیش از اینم ضعیف تر بود (4 گیگ رم و GT 9800) ولی غیر از بازی هایی که DX11 میخواست (که به 5 تا نمی رسید) تمام بازی ها رو اجرا می کرد!
اینا خودشون Titan Z دارن فکر می کنن غیر از Titan Z هیچی دیگه نمی تونی بازی ها رو اجرا کنه:دی

8 GIG Ram DDR2
GTX 9800

قیمت کنسولا 399 دلاره و تا 8 سال اینده برات بازی ها رو اجرا میکنن. اگه شما سال 2006 با 300 دلار همچین سیستمی میبستی که تا پارسال برات بازی ها رو اجرا کنه مردی!
دقیقا با 400 دلار سیستم بنند !

منتظرم

قیمت کنسولا 399 دلاره و تا 8 سال اینده برات بازی ها رو اجرا میکنن. اگه شما سال 2006 با 300 دلار همچین سیستمی میبستی که تا پارسال برات بازی ها رو اجرا کنه مردی!
دقیقا با 400 دلار سیستم بنند !

منتظرم
کسی نگفت PC از کنسول ارزون تره، داریم میگیم یه سیستم 600-700 دلاری تا 5-6 سال جواب میده راحت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or