تفاوت های ببین 2 نسخه Ryse: Son of Rome مشخص شد

hosein me

کاربر سایت
RYSE-Son-of-Rome-feature-672x372.jpg

سایت PCGames Hardware با تیم فنی بازی ( Christopher Evans - Nicolas Schulz)گفتگوی را ترتیب داده که تفاون های 2 نسخه را توضیح داده

Crytek اطلاعات جدید از بازی را منتشر کرد که بر این اساس نسخه کامپیوتر Ryse از تنظیمات قوی تر وبالاتری برای LOD استفاده خواهد کرد .همچنین تیم فنی اعلام کرد نسخه کامپیوتر بازی شامل تکسچرهاو سایه های بهتر و بیشتری هست .جالب اینجاست که بازی از میزان قابل توجه ای از LOD transition استفاده می کند .
در ضمن گروه فنی بازی را با نسخه ارتقا داده ssdoاجرا کرده اند که این سبب شده بازی بهتر و بهینه تر در مقایسه با نسخه xbox one باشد
در مورد تنظیمات انتی هم باید گفت که بازی از تنظیمات بیشتر aa سود می برد که این موارد را فقط در cut sceneهای نسخه ایکس باکس دیده اید

در اخر اما اعلام شد که قسمت های sliو cf نسخه pcهنوز به طور کامل اماده نشد و به کمی زمان احتیاج هست .فقط یک ماه به انشار بازی باقی مانده و بی شک گزارش های بیشتری در مورد نسخهpcخواهیم داشت

منبع

خوب این که همش شد گرافیک یعنی بازم به گیم پلی بازی هیچ دستی نزدن که مشکلاتی که منتقدا گرفته بودن حل کنن .:|

: |
عزیز من نمی دونم اطلاع داری یا نه ولی این فقط یه پورت ساده هست، مثل DR3 که برای PC منتشر شد. تو این پورت حتی کپکام نیومد قفل فریم بازی رو برداره حالا شما انتظار داری کرایتک بیاد گیم پلی رو واست تغییر بده؟
حتی تو بازسازی و ارتقا یه نسخه هم نمیان این کارایی که شما از یه پورت انتظار داری اعمال کنند! همین ارتقا کیفی معمول هست، نه چیز دیگه.

عزیز من اگه پورت ساده هستش پیشرفت گرافیکی چی میگه .:| پورت ساده به زمانی میگن که بازی بدون هیچ تغییری روی دستگاه دیگه عرضه کنن پس این یه پورت ساده نیست وقتی میان از نظر گرافیکی بازی درست میکنن چرا نباید انتظار داشت که بازی از بعضی بخش ها که واقعا افتضاح بوده درست بشه نگفتم بیاد داستان تغییر بده یا گیم پلی عوض کنه بلکه پیشرفت های AI و... چیزی نیست که بگیم چون پورت هستش نباید انجام بشه .:|

آخرین ویرایش:
خوب این که همش شد گرافیک یعنی بازم به گیم پلی بازی هیچ دستی نزدن که مشکلاتی که منتقدا گرفته بودن حل کنن .
yahoo_22.gif
: |
عزیز من نمی دونم اطلاع داری یا نه ولی این فقط یه پورت ساده هست، مثل DR3 که برای PC منتشر شد. تو این پورت حتی کپکام نیومد قفل فریم بازی رو برداره حالا شما انتظار داری کرایتک بیاد گیم پلی رو واست تغییر بده؟
حتی تو ارتقا یه نسخه هم نمیان این کاری که شما از یه پورت انتظار داری اعمال کنند! همین ارتقا کیفی معمول هست، نه چیز دیگه.
عزیز من اگه پورت ساده هستش پیشرفت گرافیکی چی میگه .
yahoo_22.gif
پورت ساده به زمانی میگن که بازی بدون هیچ تغییری روی دستگاه دیگه عرضه کنن پس این یه پورت ساده نیست وقتی میان از نظر گرافیکی بازی درست میکنن چرا نباید انتظار داشت که بازی از بعضی بخش ها که واقعا افتضاح بوده درست بشه نگفتم بیاد داستان تغییر بده یا گیم پلی عوض کنه بلکه پیشرفت های AI و... چیزی نیست که بگیم چون پورت هستش نباید انجام بشه .
yahoo_22.gif
شما فرض بگیر پورت ساده نیست و خیلی خیلی پیشرفته هست : | مهم اینه که اسمش پورته، پورت!
وقتی یه بازی که رو کنسول منتشر شده، قراره رو پلتفرم قدرتمند تر بیاد باید 4 تا آیتم گرافیکی بهش اضافه بشه اینو ما تو تمام پورت ها میبینیم، اما تغییر گیم پلی به نظرم واقعا ایده به شدت دور از انتظاریه و برای یه پورت غیر ممکنه! من نمی دونم شما رو چه حسابی انتظار تغییر گیم پلی داری، تو پورت پیشـــــــرفته دیگه ای چنین چیزی رو دیدی؟ شما تو پورت پیشرفته TR:DE تغییر گیم پلی دیدی؟ حتی تو پورت GTA V هم که نهایت ارتقا کیفی و پورت پیشرفته هست، تغییری در سیستم گیم پلی نمی بینید!
تو هیچ پورتی نمیان تو گیم پلی دست ببرن و تغییرش بدن، مگه ریمیکه؟
اگر در ادامه قصد پافشاری رو این مورد رو دارید، منتظر جواب بنده نباشید!

آخرین ویرایش:
خوب این که همش شد گرافیک یعنی بازم به گیم پلی بازی هیچ دستی نزدن که مشکلاتی که منتقدا گرفته بودن حل کنن .:|
حاجی ریمیک که نکردن:دی
پ.ن: قصد دفاع از این ... Piece of رو ندارم:دی
___

یکی یه SSAO Vs ُُُُSSDO Vs HBAO بزاره ببینیم کدوم بهتره:دی

رسیدن به همون فریم و کیفیت XO که با یک سیستم 500 دلاری هم امکان پذیر هست.

:arrowd:

سیسمتی در حد مشخصات XBox One :دی
یه کارتی مثل 7850 و CPUـه مناسب در حد 2500 گرافیکی به مراتب بهتر از One تحویل میده.

شماها یه سیستم ببندین با 500 دلار که بتونه فقط 3 سال بازی های روز رو مثل Xbox One اجرا کنه.
اگه این سیستم تونست همچین کاری بکنه 3 سال دیگه همین سیستم رو من از شما 1000 دلار ورمیدارم اسمم رو هم میزارم نازیلا.=))

خوشبختانه به لطف کرایتک و استاد کبیر میتونیم یه بازی نسل جدید دیگری رو امتحان کنیم .از اونجایی که این اینا اساتید بلامنازع گرافیک طی 10 سال اخیر هستن و همیشه روی PC بهترین و بالاترین گرافیک ممکنه رو عرضه کردن پس میتونیم به بهینه بودن بازی مطمئن باشیم و بازی ای در خور گرافیک PC با گرافیک 1080 و بالاتر از کنسول ضعیف وان رو ببینیم.

خوشبختانه به لطف کرایتک و استاد کبیر میتونیم یه بازی نسل جدید دیگری رو امتحان کنیم .از اونجایی که این اینا اساتید بلامنازع گرافیک طی 10 سال اخیر هستن و همیشه روی PC بهترین و بالاترین گرافیک ممکنه رو عرضه کردن پس میتونیم به بهینه بودن بازی مطمئن باشیم و بازی ای در خور گرافیک PC با گرافیک 1080 و بالاتر از کنسول ضعیف وان رو ببینیم.

اوکی . :)

:arrowd:

شماها یه سیستم ببندین با 500 دلار که بتونه فقط 3 سال بازی های روز رو مثل Xbox One اجرا کنه.
اگه این سیستم تونست همچین کاری بکنه 3 سال دیگه همین سیستم رو من از شما 1000 دلار ورمیدارم اسمم رو هم میزارم نازیلا.=))

من تا همین چند ماه پیش 2500K و یه دونه 7870 داشتم. همه بازیها رو هم به مراتب بهتر از One اجرا میکرد. حالا شما میخوای اسمشو بذار نازیلا یا هر چی که دوست داری.
اگه بخوام بازی با فریم 25-26 و با اون ایمیج کوالیتی داغونه کنسولی اجرا کنی، همین 7850 هم از وان بهتر عمل میکنه.

نیازی به بحث نیست. وقتی xbox one پردازنده ای در حد 7750 و 7770 داره. پس طبیعی هستش که یه سیستم در 7850 به مراتب بهتر xone اجرا میشه. لازم به ذکر است که ps4 هم پردازنده ای معادل 7850 و 7870 داره.

میخوام بگم اگر تمرکز سازنده ها رو کنسول نباشه، اجرای بازی رو کنسول xone در حد low pc خواهد بود.

من تا همین چند ماه پیش 2500K و یه دونه 7870 داشتم. همه بازیها رو هم به مراتب بهتر از One اجرا میکرد. حالا شما میخوای اسمشو بذار نازیلا یا هر چی که دوست داری.
اگه بخوام بازی با فریم 25-26 و با اون ایمیج کوالیتی داغونه کنسولی اجرا کنی، همین 7850 هم از وان بهتر عمل میکنه.
آخه افشین، اجرا کردن و قدرتر وی کاغذ یه بحثه، اینکه بازی رو چه طوری پورت کنن هم یک بحث دیگست.
DR3 عملا جوریه که همه باهاش مشکل داشتند :|. اگه مثلا ون پورت بشه چهار تا 7850 هم به مشکل میخوره : )).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or