تفاوت نسخه PC بازی FIFA 09 با کنسولها !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
امروز در سایت EA اعلام شد که نسخه PC بازی FIFA 09 با نسخه های XBOX 360 و PS3 آن تفاوت دارد.به خاطر CPU های موجود PC. آنها اعلام کردند که اکثریت PC بازها دارای CPU کافی و قدرتمندی نیستند و ما مجبوریم که یک گرافیک و گیم پلی متعادلی در نظر بگیریم تا همه طرفداران FIFA بر روی PC بتوانند این بازی را انجام بدهند.

EA قول یک گیم پلی عالی بر روی PC را داده که جبران گر این موضوع باشد.

منبع

یعنی حرفشونو پس گرفتن ؟!!!
من بعید میدونم اینطور باشه ، چون حجم زیادی از طراحی ها صورت گرفته ، در ضمن منبع این خبر هم منبع موثقی نیست. یه پسته توی Forum سایت EA.

به به
واقعا باید دست EA رو بوسید که با این خبر روحمون رو بسی شاد کرده:laughing: lol
یعنی واقعا اسم این کار رو باید گزاشت بچه گانه(احمقانه در واقع) ترین نوع پیچوندن !!
خو اگه نمیخواید بازی درست حسابی تحویل مردم بدید دیگه چرا اراجیف به هم میبافید
نمیدونم این همه بازیی که با گرافیک بالا عرضه شدن و فروش خوبی هم (به نصبت پی سی)داشتن از کجا اومدن !!
کلا باید قبول کرد که مزخرف ترین نوع استدلال بود این حرف
(کامنت های تو خود فرومه هم جالب بود به نوبه ی خودش)

خوب ايشون درست ميگه. (وااي بدبخت شدم:biggrin1:)
چون فيفا يه بازي ايه كه خيلي طرفدار داره و همه بايد بتونن بازي كنن.
مثلا بازيه The Sims كه طرفدارهاي بسيار زيادي داره و خيلي هاشونم گيمر نيستن جوري ساخته شده كه رو سيستمهاي 7-8 سال پيشم بياد.

مثلا بازيه The Sims كه طرفدارهاي بسيار زيادي داره و خيلي هاشونم گيمر نيستن جوري ساخته شده كه رو سيستمهاي 7-8 سال پيشم بياد.
حمله مسلسلی تا چند پست آینده:biggrin1:
این EA استاد چرت و پرت گویی و خالی بندیه.احتمال 1% میدادم که بتونم fifa رو هم بازی کنم اما حالا......

EA قول یک گیم پلی عالی بر روی PC را داده که جبران گر این موضوع باشد.
به به. گیم پلی :sick:

اون قسمت قرمز رو پایتم :laughing::lol::excited::ok:

ای بابا مگه اون قسمت برای تنظیمات گرافیکی بازی ها رو برای سر قبرشون گذاشتن
کلا منبع موثق نیست حالا کارگر دم در EA یه حرفی زده شما جدی نگیر
ولی در کل کونامی و PES و مرحوم winning eleven یه چیز دیگست

اصلا خبر اینطوری نیست , خبر اینطوریه!:arrowd: :

fifa09a4.jpg

FIFA 09 نسخه XBOX 360 و PS3 تنها بر روی "1 الی 3 درصد" PC ها می تواند اجرا بشود!

نسخه PS3 و XBOX 360 بازی FIFA 09 دارای تفاوت های بسیار بزرگی با نسخه PC هستند به طوریکه کامپیوترهای خانگی به راحتی نمی توانند آن را اجرا کنند.

این بازی به قدرت بالای CPU برای اجرا کردن ساختار بازی(architecture) نیازمند است به همین دلیل نسخه PC با نسخه های XBOX360 و PS3 تفاوت دارد.

اکثر PC های گیمر ها توان لازم و کافی برای اجرا کردن ساختار این بازی را ندارند و FIFA09 بر روی PC بگونه ای ساخته شده است که بهترین گیم پلی و گرافیک ممکن را داشته باشد , به طوریکه اجرای این بازی برای اکثر طرفداران و FAN های این بازی ممکن و میسر باشد.

اگر ساختار و architecture بازی شبیه به XBOX 360 و PS3 بود ، آن وقت تنها " ا الی 3 درصد " از سیستم های PC موجود در بازار توان اجرا کردن آن را داشتند!

در نتیجه اگر می خواهید که یک FIFA 09 با گرافیک عالی و گیم پلی عمیق را تجربه کنید ، یک کنسول Nice برای خودتان بخرید!:biggrin1:

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or