تفاوت زیادی در بازی Assassin’s Creed بین نسخه x360 و ps3 وجود ندارد!

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
در مصاحبه ای با Lead Engineer در رابطه با بازی assassins creed زمانی که پرسیده شد تفاوتی بین این بازی در نسخه های x360,ps3 وجود دارد یا خیر گفته شده" تفاوت بین این 2 نسخه 5% است و البته این به این معنا نیست که بگوییم نسخه ps3 بهتر است و x360 بدتر یا برعکس این تغییرات بسیار کوچک است"(نباید انتظار داشت هوش مصنوعی در نسخه x360 بهتر باشه)
وقتی یکی از فن بوی های X360 در مورد content ها پرسیده ubisoft جواب داده که بر روی dvd میاد و به هارد احتیاج نداره.

معمولا بازیهای معروف رو ، روی چندین پلتفرم با تغییر بسیار کم میسازن تا معروف شوند و سر و صدای زیادی به پا نکنند

من که بدجور منتظر این بازی در 13 اکتبر هستم
نگفتن ریجنش چیه؟ همیشه یوبی ریجن فریی میزاشت اما شایعه شده ........

در مصاحبه ای با Lead Engineer در رابطه با بازی assassins creed زمانی که پرسیده شد تفاوتی بین این بازی در نسخه های x360,ps3 وجود دارد یا خیر گفته شده" تفاوت بین این 2 نسخه 5% است و البته این به این معنا نیست که بگوییم نسخه ps3 بهتر است و x360 بدتر یا برعکس این تغییرات بسیار کوچک است"(نباید انتظار داشت هوش مصنوعی در نسخه x360 بهتر باشه)
وقتی یکی از فن بوی های X360 در مورد content ها پرسیده ubisoft جواب داده که بر روی dvd میاد و به هارد احتیاج نداره.
ظاهرا قبلا میگفتن تو نسخه360هوش مصنوعی بهتره که تو سایت خیلی در باره اون بحث شد ولی الان میگن باps3فرقی نداره ادم نمیدونه حرف کی رو باید قبول کنه:confused:

تغییرات 5 درصدی که ازش صحبت بوده توی بیشتر بازی های معین بین دو کنسول به چشم خورده که مربوط میشه به Default رنگ زمینه ها در Frame Buffer هر کدوم از کنسولها...

توی کنسول 360 رنگ Frame Buffer کمی تیره تر و تاریکتر از کنسول PS3 هست که اشکالی محسوب نمیشه ولی وقتی که میان دو تا بازی رو با هم مقایسه میکنن این مشخصه تقریبا قابل تشخصی هست (در صورتیکه هیچ فرق دیگه ایی میان دو بازی نباشه)...

در کل این تفاوت با اینکه قابل مشاهده هستش ولی نه عیبی محسوب میشه و نه مزیدی...فقط کمی تفاوت رنگ ها و روشنی هاست که هر کسی میتونه با تغییر رنگ و روشنی تلویزیونش این حالت رو مثل کنسول دیگری بکنه...
تنها تفاوت هنگامی ملموس هستش که رنگ تلویزیون ها و کنسولها در حالت Default باشه و لا غیر...

متشکرم...Nemesis

بابا ديگه اونقدر از اين بازي تريلر ديديم و نقد خونديم و عكس ديديم كه ديگه:sick: والله:( ديگه مرديم از انتظار كشيدن:( حالا هم جديدا يه نقدايي من خوندم بدجوري زد حال ميزنن در مورد باگ و اينجور چيزاش/:) خدا كنه صحت نداشته باشن كه اوقت خيلي حال گيري ميشه/:)

nmiss جان در تمامي بازي هاييكه روي دو پلتفروم هست
هميشه در 360 رنگ تيره تره
نمونه بارزش همون the darkness

من كلا باتاريكي حال ميكنم
تلويزيون خونمون ومانيتورم هم تيره ميكنم

سلام دوستان:love::love:
خواستم بگم دوست عزیز اقاcapitanrayan رنگها تو x360تیره تر نیست رنگ normalخودشونو دارن
در ضمن همون طوری که گفته شداشکال blu ray discهمینه که رنگها تیره تر هست در نتیجه مجبورندbrightبدن تا بازی ها رنگ و لعاب بگیره
فعلا خداحافظ عزیزان:love::love:

در ضمن همون طوری که گفته شداشکال blu ray discهمینه که رنگها تیره تر هست در نتیجه مجبورندbrightبدن تا بازی ها رنگ و لعاب بگیره
شما وقتي در مورد چيزي اطلاعات لازم رو نداري بهتره در موردش نظر ندي !!

مععععععععععععععععععععععععع !!! احتمالا اگه یه کم Blu-Ray رو بسابی حتما رنگها هم روشنتر میشن !
تازه حتما اگه توی وایتکس بندازی , دیگه نور علی نور هستش ! حتما بازی خیلی روشن میشه !

در تمامي بازي هاييكه روي دو پلتفروم هست
هميشه در 360 رنگ تيره تره
نمونه بارزش همون the darkness

متاسفانه مثال نقض هم برای گفته ی من و هم برای گفته ی شما زیاد هستش...ولی مهمترین مثال نقضی که برای گفته ی شما در مورد *همه* ی بازیها میشه زد , بازی Spider Man 3 هست که درش نسخه ی PS3 تاریکتر از نسخه ی 360 هستش که لازم به ذکره که مشکلی محسوب نمیشه و با تغییر رنگ تلویزیون به راحتی میشه این تفاوت رو بر طرف کرد...

متشکرم...Nemesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or