شایعه تغییر نام Wii U

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
Wii U - 2-420-100.jpg

اینکه بسیاری از خریداران 3DS به کنسول خود ایراد میگیرند که این همان DS است که فقط 3D شده و تغییر سخت افزاری آنچنانی نداشته است ، شاید دلیل اصلی بوجود آمدن همین شایعه باشد. CVG با لحن و خبری (شایعه) زیرکانه و در خفا اعلام کرده است که خبری از تغییر نام کنسول Wii U به آنها رسیده. این کنسول در E3 2011 رو نمایی شد در حالی که خود نینتندو اعلام کرد میتوانست این رونمایی رو بهتر انجام دهد. انتظار میرود رونمایی کامل در E3 2012 قبل از عرضه این کنسول در تعطیلات کریسمس امسال ، انجام شود.

منبع

یارو میگفت "ما مثل بقیه نیستم شماره بزاریم و یه شکل باشیم مثلا GameCube 1 و GC2 و ... . کنسولمون متفاوت هست با اسمی متفاوت ... !!W". بعد الان میخوان عوضش کنن.
همون Project Cafe خیلی زیباتر بود تا این.
اون اسم واقعآ شیک و قشنگی بود. Project هم حذف میشد و همون Cafe خالی می موند باز خیلی جالب تر از Wii U بود ! :دی
البته من خودم موافق این هستم که اسم هر کنسول با کنسول بعدی فرق داشته باشه و مثلآ دوست دارم کنسول بعدی سونی PS4 نباشه ! :دی ولی باید یه اسم جالب انتخاب بشه. یه چیزی مثل Dreamcast که واقعآ زیبا بود یا اسم اولیه Wii که Revolution بود.

اون اسم واقعآ شیک و قشنگی بود. Project هم حذف میشد و همون Cafe خالی می موند باز خیلی جالب تر از Wii U بود ! :دی
البته من خودم موافق این هستم که اسم هر کنسول با کنسول بعدی فرق داشته باشه و مثلآ دوست دارم کنسول بعدی سونی PS4 نباشه ! :دی ولی باید یه اسم جالب انتخاب بشه. یه چیزی مثل Dreamcast که واقعآ زیبا بود یا اسم اولیه Wii که Revolution بود.
آریا بذارن New Wave خوبه؟ :دی
یا مثلا Reality Ripper :d

مثلآ دوست دارم کنسول بعدی سونی PS4 نباشه ! :biggrin1:
منم دوست دارم اسم کنسول بعدی ماکروسافت Xbox720 نباشه.:d
میگم اصلا چطوره نینتندو یه آگهی بده و از مردم بخواد که برای کنسولش یه اسم بزارن.:d

کی تو کل منظومه شمسی به اسم کنسول اهمیت میده؟؟جواب: هیشکی

اون دسته از خریدارانی که زیاد سرشون تو اینترنت نیست با دیدن اسم Wii U ممکنه اینطور به نظرشون بیاد که این همون Wii ـه با کمی تغییر. انتخاب درست برند چیز خیلی مهمیه و قطعا حرف شما 100% اشتباهه که اسم کنسول هیچ اهمیتی نداره.

اشتباه شد انگار :دی. منظورم اینکه تا قبل از انتخاب اسم مناسب و قطعی باید همون Project Cafe باقی میموند نه اینکه بیاد بگید Wii U بعد 200 روز نگذشته بگید نه اسمش یه چی دیگه س :دی.
Dreamcast اسمی بود که با اون کنسول و بازیهای بینهایت زیبا و شاخش (:دی) هماهنگ بود. همینطور !!W که یه کنسول خانوادگی هست و بیشتر بازیهاش رو 4 نفره باید بازی کرد (لذتش هم در اینه). Cafe یکم عجیب غریب هست واسه اسم یه کنسول ولی خیلی بیتره از Wii U :دی.
کاش سونی یا ماکروسافت اسم کنسول بعدیشون رو اینطوری بزارن:

Revolutionary Xbox
Play Station Evolution

:d

اون دسته از خریدارانی که زیاد سرشون تو اینترنت نیست با دیدن اسم Wii U ممکنه اینطور به نظرشون بیاد که این همون Wii ـه با کمی تغییر. انتخاب درست برند چیز خیلی مهمیه و قطعا حرف شما 100% اشتباهه که اسم کنسول هیچ اهمیتی نداره.
از این نظر اره شاید ولی من منظورم حرف دوستان بود که میگن اسمش باحال نیست قشنگ نیست و...ولی اگه اسمشwiiباشه میتونه از شهرتش استفاده نه مثلا بذارهwii2یا....ولی بهترwiiباشه

اینکه بسیاری از خریداران 3DS به کنسول خود ایراد میگیرند که این همان DS است که فقط 3D شده و تغییر سخت افزاری آنچنانی نداشته است
با این یه تیکه متن خبر مشکل دارم. واقعا خنده داره این حرف :)) آخه نه واقعا این حرف رو زده؟!! مریض بوده یارو. دیگه یکی از خفن ترین گرافیک های سه بعدی روی DS این بود دیگه.

s32598_nds_26.jpg

الان این داره روی 3DS اجرا میشه.

Resident-Evil-Revelations-8.jpg

HUmmm؟!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or