تغییر نام Overstrike به Fuse و معرفی مجدد بازی

Dinosaur

Loyal Member
oM5tO%20-%20Copy.jpg

سال گذشته در جریان نمایشگاه E3 2011، بازی جدید استودیوی Insomniac معرفی شد. بازی ای تحت عنوان Overstrike که شرکت EA ناشر آن بوده و تریلر زیبا و جذابی از آن پخش شد.
اینک در جریان نمایشگاه PAX 2012، طی سخنرانی Ted Price مشخص شد که این IP تغییراتی داشته و نام آن نیز عوض شده است. اکنون بازی تحت عنوان Fuse شناخته می شود و طبق گفته های Insomniac دارای بخش Co-op چهار نفره خواهد بود.
تریلر بازی
ویرایش: سایت VG247 به اشتباه سبک بازی را FPS نامیده بود، در حالی که Fuse در سبک TPS ساخته می شود. این بازی در ماه مارس 2013 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
تا حدودی جدی کردن فضای بازی رو
آره یه جورایی شبیه اکثر بازی های این سبکی شده. تریلر Overstrike یه حال و هوای باحال و منحصربفردی داشت ولی این مثل Army of Two و ... هست ! البته وقتی Insomniac پشت بازی هست ، حداقل میشه انتظار کلی اسلحه جالب و خلاقانه رو داشت ! :دی
تاریخ انتشارش هم مارس 2013 اعلام شد.

آخرین ویرایش:
البته این یه تیکه که وی جی زده FPS فکر نکنم موثق باشه.البته شاید FPS شده باشه ها ولی تا 12 سپتامبر خودشون اعلام نکنن من باورم نمیشه
آریا جان دیدی گفتم؟:d جو VG247 شده مثل جو حموم زنونه:d شایعات عجیبی ازش میاد بیرون:d

یکی از بدترین خبرای ممکن بود!اون جو و فضایی که که توی اولین تریلر با نام اسبقش بود شدیدا یونیک و جذاب میزد.
اینیکی خیلی کلیشه‌ای شده.نا‌امید شدم.

تریلر Overstrike یه حال و هوای باحال و منحصربفردی داشت ولی این مثل Army of Two و ... هست
اگر از روی عکس بشه مزه و بوی غذا رو فهمید، از روی تیزر CG ام میشه با حال و هوای بازی آشنا شد :دی (بلاخره از آنونس تا گلد تغییرات زیادی به خودش میبینه). این بازی بیشتر شبیه Mass Effect ـه که از بیخ و بن Coop طراحی شده. کجاش به AoT شبیهِ دقیقاً؟
اینطور بازی ها رو آدم حس می کنه قبلا 200 بار بازی کرده.
مثل چی؟

اگر از روی عکس بشه مزه و بوی غذا رو فهمید، از روی تیزر CG ام میشه با حال و هوای بازی آشنا شد :biggrin1: (بلاخره از آنونس تا گلد تغییرات زیادی به خودش میبینه). این بازی بیشتر شبیه Mass Effect ـه که از بیخ و بن Coop طراحی شده. کجاش به AoT شبیهِ دقیقاً؟
تیزر دقیقآ هدفش اینه که ملت رو با حال و هوای یه اثر آشنا کنه. ولی تریلر جدید کلآ ربطی به اون تیزر نداره ! اونجا یه حس جالب و متفاوتی داشت و اینجا یه چیزی مثل 90% TPS های بازار شده. ترکیبی از المان های GeoW , AoT , ...
یه سر به اینجا بزنی و با نظرات 300،400 تا گیمر دیگه آشنا بشی بد نیست ! :دی
البته هنوز برای قضاوت زوده و همون طور که گفتم حداقل میشه منتظر کلی اسلحه ها جالب و منحصربفرد توی این بازی بود ! :دی

یه سر به اینجا بزنی و با نظرات 300،400 تا گیمر دیگه آشنا بشی بد نیست ! :دی
کامنتهای گف رو اینجا قرقره کنم خوبه یا نظرم رو بگم؟ توی گف ام ادم خوشحال زیاد داریم مثل همون 4-5 هزار نفری که واسه قیمت 400 دلاری Wii U آفتاب بالانس میزدن.
تنها فرق اون تیزر انونس با این ویدئو CG و In-game بودنش هست و بس.
Insomniac ام بازی با کرکترهای یونیک و پرداخته شده نداره که بگیم "فیوز چیرا اینطوری شده !!!". از روز اول قرار بود یه Coop چهار نفره باشه مثل Borderlands یا Furious 4 ـه Gearbox. این بازی به یه Online قوی احتیاج داره نه شخصیتهای یونیک.

کامنتهای گف رو اینجا قرقره کنم خوبه یا نظرم رو بگم؟ توی گف ام ادم خوشحال زیاد داریم مثل همون 4-5 هزار نفری که واسه قیمت 400 دلاری Wii U آفتاب بالانس میزدن.
تنها فرق اون تیزر انونس با این ویدئو CG و In-game بودنش هست و بس.
Insomniac ام بازی با کرکترهای یونیک و پرداخته شده نداره که بگیم "فیوز چیرا اینطوری شده !!!". از روز اول قرار بود یه Coop چهار نفره باشه مثل Borderlands یا Furious 4 ـه Gearbox. این بازی به یه Online قوی احتیاج داره نه شخصیتهای یونیک.
!!!
وقتی تا حالا 5 دقیقه هم resistance رو بازی نکردید لطفا در مورد بازی های قبلی این شرکت اظهار نظر نکنید:).اصلی ترین ویژگی بازی های رزیزتنس همین داستان و شخصیت پردازی شون هست

!!!
وقتی تا حالا 5 دقیقه هم resistance رو بازی نکردید لطفا در مورد بازی های قبلی این شرکت اظهار نظر نکنید:).
اون زمانی که من رزیستانس و گنجی بازی میکردم بچه های فروم میرفتن توپخونه از باکسش عکس میگرفتن و میزدن بالای مانیتورشون.
!!!
اصلی ترین ویژگی بازی های رزیزتنس همین داستان و شخصیت پردازی شون هست
اگر رزیسنانس داستان و شخصیت پردازی داره احتمالا Ed Wood ام بهترین کارگردان دنیاست و گوزیلا ام حیوون خانگی منه و بیل گیتس ام فردا تو داشنگاه شریف کنفرانس داره.

هر چه از INSOMNIAC:x آید،خوش آید>:d<
میخواد پابلیشرش هم EA:-& باشه

---------- نوشته در 08:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

!!!
اصلی ترین ویژگی بازی های رزیزتنس همین داستان و شخصیت پردازی شون هست

شرمنده میپرم وسط بحثتون
اما فک کنم گیم پلیش از این ها که شما میگین خیلی خفن تره!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or