havax2010 کاربر سایت Aug 10, 2011 #16 سلام من تازه کانکت شدم به لایو یه اسم مسخره(CobwebbyBaton38) خودش برام انتخاب کرد میشه کمکم کنین که عوضش کنم چکار باید انجام بدم؟؟
سلام من تازه کانکت شدم به لایو یه اسم مسخره(CobwebbyBaton38) خودش برام انتخاب کرد میشه کمکم کنین که عوضش کنم چکار باید انجام بدم؟؟
F Fi3lD MaRshAl کاربر سایت Aug 10, 2011 #17 10 نفر باید File Complaint کنن تا گیمرتگ رو عوض کنید ولی به شرطی که اون 10 نفر داخل فرند لیستتون نباشن.
10 نفر باید File Complaint کنن تا گیمرتگ رو عوض کنید ولی به شرطی که اون 10 نفر داخل فرند لیستتون نباشن.
BROXIGAR کاربر سایت Aug 11, 2011 #18 نوشته شده توسط havax2010: سلام من تازه کانکت شدم به لایو یه اسم مسخره(CobwebbyBaton38) خودش برام انتخاب کرد میشه کمکم کنین که عوضش کنم چکار باید انجام بدم؟؟ بیشتر... شما یکبار مجانی میتونی گیمرتگتو عوض کنی . لازم به اینکارا نیست . شما تو بخش My Xbox خونه دومی که اواتارت روش هست رو انتخاب کن . داخلش که رفتی Change Gamertag روبزن . بعد گیمرتگ دلخواهتو انتخاب کن . دوستان هنوز این برنامه قابل اجرا هست ؟
نوشته شده توسط havax2010: سلام من تازه کانکت شدم به لایو یه اسم مسخره(CobwebbyBaton38) خودش برام انتخاب کرد میشه کمکم کنین که عوضش کنم چکار باید انجام بدم؟؟ بیشتر... شما یکبار مجانی میتونی گیمرتگتو عوض کنی . لازم به اینکارا نیست . شما تو بخش My Xbox خونه دومی که اواتارت روش هست رو انتخاب کن . داخلش که رفتی Change Gamertag روبزن . بعد گیمرتگ دلخواهتو انتخاب کن . دوستان هنوز این برنامه قابل اجرا هست ؟