SASAN-BSE کاربر سایت Mar 17, 2008 #1 سلام با کمک این برنامه میتوانید در بازی های psp تغییر ایجاد کنید مثلا آهنگ های بازی رو جا به جا کنیم یا عوض کنیم و میتونید در فایل های Texture تغییر انجام بدین. دانلود توضیات بیشتر تو خود سایت
سلام با کمک این برنامه میتوانید در بازی های psp تغییر ایجاد کنید مثلا آهنگ های بازی رو جا به جا کنیم یا عوض کنیم و میتونید در فایل های Texture تغییر انجام بدین. دانلود توضیات بیشتر تو خود سایت
seanpaul کاربر سایت Apr 15, 2008 #2 ساسان جان نمیشه فایلی رو پاک کرد بعد از چه Converter استفاده کنم تا آهنگو ساپورت کنه؟ مر30
SASAN-BSE کاربر سایت Apr 15, 2008 #3 نوشته شده توسط seanpaul: ساسان جان نمیشه فایلی رو پاک کرد بعد از چه Converter استفاده کنم تا آهنگو ساپورت کنه؟ مر30 بیشتر... فایلیو که نمیشه پاک کرد ولی میشه فایلی جایگزینش کنی. رو صدا کلیک راست کن Converter داره اگه یادم باشه ولی میدونم که Converter داره.
نوشته شده توسط seanpaul: ساسان جان نمیشه فایلی رو پاک کرد بعد از چه Converter استفاده کنم تا آهنگو ساپورت کنه؟ مر30 بیشتر... فایلیو که نمیشه پاک کرد ولی میشه فایلی جایگزینش کنی. رو صدا کلیک راست کن Converter داره اگه یادم باشه ولی میدونم که Converter داره.