تغییر درجه سنی Beyond: Two Souls و اصلاحات چند ثانیه از بازی !

HosseinBrusli

کاربر سایت
beyond-two-souls-new-jodie-.png

اعلام شده نسخه اروپای Beyond: Two Souls به درجه سنی PEGI 16+ تغییر پیداکرده و صحنه هایی از بازی هم برای ایالات متحده اصلاح شده که این تغییرات حدود 10-15 ثانیه از بازی را شامل میشود ! . Ross Alexander مدیر سونی اروپا در بلاگ PS Blog و در پاسخ به طرفداران گفت :
تنها 2 تغییر در نسخه اروپا و امریکا بازی رخ داده و شامل 10-15 ثانیه از بازی میشود و هیچ قسمتی از بازی حذف نشده . فقط کمی ویرایش شده است تا بتواند رتبه بندی PEGI 16 را بگیرد . ما میخواهیم Beyond ، برای تعداد زیادی از مردم قابل دسترس باشد . اصلاحاتی که در بالا اشاره کردم باعث ش ما درج +16 را از PEG دریافت کنیم ودر غیر این بازی ما PEG+18 ارزش گذاری میشد . من به شما قول میدهم که داستان بازی هیچ تغییری نکرده و اگر شما نمیدانستید اصلاحات صورت گرفته است ، متوجه ان نیز نمی شدید .
ایا واقعا 10-15 ثانیه تغییر کرده ؟! یا10-15 دقیقه ؟!

منبع

یعنی واسه 5 یا 10 ثانیه که به قول خوده سازنده هاش نبودش رو اصلاً حس نمیکنید حاضرید قید بازی رو بزنید یا مثلاً در به در فروشگاها واسه خریدن نسخه ی کاملش بشید ؟ اینقدر تو کف هستید ؟ واسه 5-10 ثانیه ؟ :| :دی

دوستان یه خبر جالب که بد ندیدم اینجا بهش اشاره کنم

سونی برداشته تمامی تصاویری مورد داری که از الن پیچ تو بازی BEYOND لیک شده را حذف کرده و تایید شده ه به دلایل حقوقی حذف شده. چون خود الن پیچ سونی را تهدید کرده که اگه این تصاویر بدون لباسشو حذف نکنه ازشون شکایت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or