تغییر انجمن از Vbulletin به XenForo

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همیشه از تغییر استقبال میکنم و نباید زیاد نگران بود.ولی این قابی که میگن زیادی‌سفیده ،من اصلا متوجه اش نشدم.فقط یک کاری کنید که امضا مثل قبل بزرگ و توی چشم باشه

تو فرم قبلی از صفحه اصلی فروم آخرین اخبار رو پایین صفحه میشد دید الان این قابلیت نیست و فقط recent posts رو میشه دید لطفا اون قسمت رو اضافه کنید.

• Like
Reactions: Ali Venom
دوستان امتیازات بازارچه همه حذف میشه یا باقی میمونه؟
همگی منتقل شدن و در حال حاضر قابل مشاهده

سلام

از نصب این افزونه روی انجمن :‌ Trading System by XenCentral.com (از کپی رایت زیر )

معلوم هست میخواهند تجاری کنند

دوست عزیز هر جمله و عبارتی که درش trade به کار رفته ارتباطی به موضوعی که در ذهن شماست نداره، گزینه ای که بهش اشاره کردید پلاگینی هست که امتیاز های بازارچه را که از زمان آغاز به کار سایت وجود داشته است را مدیریت میکند!

تو فرم قبلی از صفحه اصلی فروم آخرین اخبار رو پایین صفحه میشد دید الان این قابلیت نیست و فقط recent posts رو میشه دید لطفا اون قسمت رو اضافه کنید.

در حال حاضر آخرین ها در ساید بار سمت چپ نمایش داده میشه

یک نکته الان دیدم به نظرم بد نیست بگم . با تم روشن آواتار ها مستطیل شکل هستن تقریبا به شکل قدیم ولی با تم تیره دوباره مربع می شن . خلاصه اینم درست کنید خوبه ...

این آواتارها رو اگر میشه مثل قدیم بکنید:-"
توی پروفایل سمت راست،درستن(این سایز باشه خوبه:-" ) ، توی تاپیک ها یک ذره پرس شده! صفحه ی اصلی انجمن سمت چپ یا پیام های پروفایل هم که مربعی شدن!
دوستمون هم اشاره کرد توی قالب مشکی مربعی شده گویا،امیدوارم نتیجه ی نهایی اگر به اندازه ی قبل نمیشه،حداقل مربعی نباشه دیگه:| :(
---
اگر توی بخش اطلاعات کاربر(زیر آواتار)،اسم کاربرها هم اضافه میشد بهتر بود :d

آخرین ویرایش:
بعد این همه وقت واقعا سخته این تغییرات ، ولی خب چیزی که بوضوح به چشم میاد ، بهتر شدن سرعت و ارسال پست هاست ...
فقط رنگ بندی اگه قابل انتخاب باشه ، بهترم میشه ...

ادرس بازارچه کجاست من چیزی به اسم بازارچه نمیبینم ! بعد یک نکته مثبت قالب قبلی این بود که کنار مثلا هر قسمت انجمن و صفحه اصلی انجمن اخرین مطلب میومد مثلا بخش اخبار بقلش اخرین موضوع میزد جالب بود الان باید هر بخش باز کنی تازه ببینی چی زده ! رو موبایل که اینطوریه

PT سایت تجاریه و توش خرید و فروش بیشتر انجام میشه بنابراین استفاده از XenForo معقولانه تره چون به خیلی از کارهای مثل تگ های مختلف و امکانات دادن به اونها و بخش امتیاز کاربر و فروشنده در اون زمینه امکاناتش بیشتره
ولی بازیسنتر یک سایتی هست که کمتر توش خرید و فروش انجام میشه و مردم راحت تر هستن که ورژن سایت خیلی پیچیده نباشه که Vbulletin از نظر کاربر پسند بودن و راحت بودن کار با اون بهتره
من پی تی زیاد میرم و خیلی وقت هم بودم... اوایل میگفتم این چیه و...
چند ماه گذشت طوری شدم که فروم vb میرفتم نمیتونستم تحمل کنم. XenForo از همه لحاظ به نظرم کاربر پسندتره و برخلاف چیزی که اشاره کردین کار باهاش به مراتب ساده تر و روونتر نسبت به vb.

یه قابلیتی بود قبلا که موقع انتخاب تاپیک، سمت چپ قسمت پاسخ وقتی روی عددِ تعداد پاسخ ها کلیک می کردیم می شد تمام کامنت های یه شخص خاص و ببینیم. اگه بشه اونو برگردونین !
+
رنگ پس زمینه خیلی سفیدِ.

عکس امضا ها که خراب شده، زمان ویرایش عکسش هم می گه کارکتر ها و خط هاش زیاده
آواتار ها کشیده شده
لایک ها نیست
شکلک ها نیست، :coolgun:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or