تغییر انجمن از Vbulletin به XenForo

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود

یه خسته نباشید جانانه به تیم مدریتی سایت بابت این انتقال به Xen . دستتون درد نکنه. هرچند دلمون برای اون فروم قبلی تنگ شده ولی کم کم به این عادت میکنیم. نکته مهم قابلیتهای عالی و متعددی است که نسبت به قبل داریم و از نظر امنیتی خیلی نسبت به قبل بهتر هست. مشکلات رو هم که بقیه دوستان گفتند و انشاءالله به زودی حل میشه

باز هم خسته نباشید

بیخیال بعضی ها که عادت کردند به قالب قبلی ، ولی یه سری " پوسته " با رنگ های تاریک تر اضافه کنید
تنها چیزی که خیلی اذیت می کنه در حال حاضر

موفق و پیروز باشید

• Like
Reactions: IMANOKA
آقا چطوری میتونم کاری کنم امضا و آواتر کاربرها نشون داده نشه ؟ قبلا تنظیم کرده بودم ولی الان آپشنش رو پیدا نمیکنم .
ویرایش . برای امضا رو پیدا کردم ولی آپشنی برای نشون ندادن آواتار نمیبینم . خواهشا یکی بگه چطوری آف کنم تا کل اینترنت برام اسپویل نشده ...

آخرین ویرایش:
چقدر جذاب شده:cool:
البته کلی جای کار داره تا خوب بشه یادمه قبلا ام سر عوض شدن انجمن پردیس گیم همین مشکلاتی که بچه ها میگن داشت ولی به مرور زمان عالی میشه و همه عادت میکنن :p

بسیار حرفه ای و موجه تر از غالب قبلی
تبریک بابت تغییرات تازه بعد از یک دهه،
امیدوارم در مورد سایز اوتارها و امضاها و استفاده از bbcode ها مخصوصا برای استیم هم تجدید نظر بشه و پشتیبانی از اوتارها و امضاء با سایز بزرگتر و با کیفیت بیشتر به این cms افزوده بشه،

چرا تاپیک ها رفته گوشه سمت چپ؟! نمیگم برش گردونید ولی یک سری از امتیازات قالب قبلی مثل نشان دادن تاپیک ها در قسمت پایین انجمن را برگردونید. خوشبختانه مثل اینکه تخلف ها هم دیگه نشون داده نمیشه. خداوکیلی چی بود این سیاست که مثلا تخلف ها را نشون میدادید!

امیدوارم تغییر و تحولاتی هم برای مدیران سبز رنگ انجمن داشته باشید. کاربران خسته شدند! یک خونه تکونی اساسی بکنید. به غیر از کسری کریمی طار یک تعدادی را تغییر بدید

• Like
Reactions: challengeeverything
درود
اول تبریک و خسته نباشید بابت قالب جدید :)
من و یه عده دیگه به قالب قبلی عادت کرده بودیم و خیلی راحت بودیم :D این قالب هم فقط یکم پیچیدگی بیشتری داره که فوقش به این هم عادت میکنیم :)
فقط اگه میشه این اسمایلی های قبل رو برگردونین خیلی خوب میشه . کل جذابیت پست دادن برای من اونا بود ...

• Like
Reactions: IMANOKA
درود مجدد دوستان

قالب تیره تا آخر شب اضافه میشه، قالب سفید هم قطعا ویرایش میشه و ایراد هایی مثل سفیدی بیش از حد آن اصلاح میشه.
در حال حاضر BBCode ها در امضا فعال هستند و میتوانید به راحتی گیمر تگ های خودتون و قرار بدید، یک گزینه ای هم اضافه خواهد شد تا پروفایل ها را در زیر نام کاربری مثل نمایش بده.

اسمایلی ها هم قطعا اضافه خواهند شد، فقط امکان داره زمان ببره، چون الویت با اصلاحات قالب و نکات مهمتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or