تغییر انجمن از Vbulletin به XenForo

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اصلا بدون این شکلک های یاهو نمیشد کامنت داد :D ممنون بابت پیگیری سریع مواردی که دوستان مطرح کردن.

Code های مربوط به پروفایل Xbox رو میشه استفاده کرد؟ قبلا با [xone] [/xone] اوکی میشد، الان که میزنم چیزی نشون داده نمیشه.
الان دیگه نیازی به اون تگ ها نیست. برو همون سایتی که امضا رو براتون محیا میکنه و BB Code رو بردار و بکوب توی امضات:D
خوبی قالب جدید اینه که دیگه محدودیت ها برداشته شدن:D

الان دیگه نیازی به اون تگ ها نیست. برو همون سایتی که امضا رو براتون محیا میکنه و BB Code رو بردار و بکوب توی امضات:D
خوبی قالب جدید اینه که دیگه محدودیت ها برداشته شدن:D
ایول چقدر خارجی! :D انصافا این قالب جدید خیلی عالیه، اون قبلی کلی کار باید انجام میشد تا بشه BB Code به امضا اضافه کرد.

البته الان که چک میکنم دیگه نمیشه همزمان با عکس از BB Code استفاده کرد. اگه بشه اینه اوکی کرد خیلی عالی میشه.

nmu36s9xua41r6sacsir.jpg

• Like
Reactions: Safety & Peace
اول کاره هنوز خودم عادت نکردم، من قالب Dark انجمن ویبولتین رو عاشقش بودم. تو این 4 سالی که عضو ثابت بودم یبارم تغییرش ندادم.

خلاصه الانم دارک هست، ولی خب طول میکشه تا به اینم عادت کنیم. نکته مثبتش، سرعت لود صفحاته. امیدوارم به زودی دسترسی های بیشتری قرار بدید.

باتشکر از زحمات همه عزیزان .

ایول چقدر خارجی! :D انصافا این قالب جدید خیلی عالیه، اون قبلی کلی کار باید انجام میشد تا بشه BB Code به امضا اضافه کرد.

البته الان که چک میکنم دیگه نمیشه همزمان با عکس از BB Code استفاده کرد. اگه بشه اینه اوکی کرد خیلی عالی میشه.

nmu36s9xua41r6sacsir.jpg
میشه همزمان استفاده کرد
‌حتما یه جای کار رو اشتباه رفتی
همین امضای منو ببین هم BB Code داره هم تصویر

درود
خواهشا اپشن تعداد پست در هر صفحه رو به تنظیمات بیشتر اضافه کنید ....

واسه رفتن به صفحه اول حتما باید رفت داخل پست بعد از اونجا اقدام کرد . از بیرون تعداد چند صفحه رو گذاشتید بعدش نقطه چین که قاعدتا باید صفحه یک هم باشه که نیست ...

• Like
Reactions: RezaXus
درود
خواهشا اپشن تعداد پست در هر صفحه رو به تنظیمات بیشتر اضافه کنید ....

واسه رفتن به صفحه اول حتما باید رفت داخل پست بعد از اونجا اقدام کرد . از بیرون تعداد چند صفحه رو گذاشتید بعدش نقطه چین که قاعدتا باید صفحه یک هم باشه که نیست ...
کنار نقطه چین یه تاریخ هست که در واقع همون صفحه اوله :D

تازه داشتیم به اون سیستم قبلی عادت میکردیم... ای بابا! {46}

شکلک های مورد علاقه بنده هم گویا دیگه موجود نیستن. بخصوص این >> دو نقطه wow دو نقطه << ( :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or