تغييري ديگر در راه PS Store

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
اگر اواسط نسل هفتم كنسول سوني را به ياد داشته باشيد، حتماً آن منوها و رابط كاربري ساده اما دوست داشتني PS Store را هم به خاطر ‌مي‌آوريد، رابطي كه با چند گزينه ساده و به صورت آيكون‌هاي مربعي و مستطيلي در صفحه نمايشگر شما ظاهر مي‌شد.
اما در ادامه سوني با دادن به‌روز رساني خاصي فروشگاه مجازي خود را تغيير داد و با چند بعدي كردن آن و افزودن صفحات سمت راست و چپ آن را دگرگون و زيباتر ساخت. حالا به نظر مي‌رسد كه تغييرات عمده ديگري در راه اين فروشگاه است.

با ما در « بازي سنتر » همراه باشيد.

3020514-pss3.jpg

يك كاربر توانست قبل از آن كه PS Store به حالت قبلي خود بازگردد چند عكس از رابط كاربري احتمالي آينده اين فروشگاه بيندازد، البته مدت كوتاهي بعد Store دوباره به حالت قبلي خود بازگشت پس انتظار آن نمي‌رود كه هم اكنون بتوانيد اين تغييرات را مشاهده كنيد.
در قالب جديد PS Store، تريلرهاي بازي در پس زمينه اجرا خواهند شد و هر بازي داراي چندين صفحه از اطلاعات خواهد بود كه جزئيات بيشتري به شما ارائه مي‌دهد.

هر چند سوني در آينده‌اي نزديك به روز رساني 3.50 PS4 با قابليت‌هايي همچون نمايش دوستاني كه آنلاين يا آفلاين مي‌شوند را عرضه خواهد كرد اما مشخص نيست اين تغييرات PS Store هم جزئي از آن خواهد بود يا كه برنامه‌اي ديگر را دست اقدام دارد.

در ادامه دو عكس ديگر را در تك اسپويلر با هم خواهيم ديد.
3020516-pss5.jpg

3020515-pss4.jpg

منبع

• Like
Reactions: Mehrdad and m.a.t
کاش در کنار این تغییرات یه فکری هم به حال بازیهای رایگان پلاس بکنه :(
واقعا خیلی بدن بازیای پلاس :| من تو 4 ماه اخیر هیچکئوم از بازیا رو دانلود نکردم :| میان یه اپیزود از یه بازی 5 اپیزودی میدن مثلا, یا فصل 1 فلان بازی رو یا یه بازی ای که اصن 10 تا پلیرم نداره

این خیلی مهم نیس بابا
بیان اجازه بدن تو داشبورد به دلخواه عکس زمینه بذاریم:(نامردا میخوان از فروختن تم پول دربیارن این اجازه رو نمیدن......تو کف این قابلیت من موندم

.

دوستان من هم اولين چيزي كه به ذهنم رسيد نابود شدن حجم بود ولي Store از طريق PC هنوز هم هست :d

امیدوارم با سرعت بالای اینترنت ما صفحه وا شدن راحت باشه
نمیشه خودمون تم بسازیم واسه PS4 ؟

توي PS3 مي شد و حتي ميتونستيد ايكون هم بسازيد و برنامه هاي مخصوصي براي اين كار بود ! البته فقط تم هاي استاتيك ! ديناميك هارو فقط خود سوني برنامه هاش رو داشت و اجازه ساخت به بقيه رو ميداد

ولي توي PS4 جريان بيخ پيدا كرد و ديدن اين مدلي يه مقدار پول از اين ور و اون ور از دستشون ميره نظرشون برگشت :| حتي استاتيك ها هم از دست مون رفت:|

دوستان من هم اولين چيزي كه به ذهنم رسيد نابود شدن حجم بود ولي Store از طريق PC هنوز هم هست :d

توي PS3 مي شد و حتي ميتونستيد ايكون هم بسازيد و برنامه هاي مخصوصي براي اين كار بود ! البته فقط تم هاي استاتيك ! ديناميك هارو فقط خود سوني برنامه هاش رو داشت و اجازه ساخت به بقيه رو ميداد

ولي توي PS4 جريان بيخ پيدا كرد و ديدن اين مدلي يه مقدار پول از اين ور و اون ور از دستشون ميره نظرشون برگشت :| حتي استاتيك ها هم از دست مون رفت:|

استاتیک و یادمه خیلی خوب بود تماش هر مدلی میگشتی تو اینترنت بود
با pc دان میکردم مینداختم تو کنسول

این خیلی مهم نیس بابا
بیان اجازه بدن تو داشبورد به دلخواه عکس زمینه بذاریم:(نامردا میخوان از فروختن تم پول دربیارن این اجازه رو نمیدن......تو کف این قابلیت من موندم

.
واقعا ازار دهنده هست نبود این قابلیت. توی ps3 راحت هر تصویری می خواستم می زاشتم پس زمینه. الان اومده همرو پولی کرده هر چی تصویر جذابه باید 3 - 4 دلار براش پیاده شی.
به جای اینکه خدماتی که روی ps3 ارائه می داد رو توسعه بده اومده از سر و تهشون زده. انلاینش رو که پولی کرد. بازیای پلاس ps4 رو که گند زده کامل. حداقل custom theme پس زمینه دلخواهم روا نداشت به ادم.

قابلیت تغییر نام کاربری و کشور اکانت را اضافه کنند چیز دیگه ای نخواستیم ! مخصوصا نام کاربری ! حالا باز میشه یک اکانت دیگه ساخت و خرید کرد ولی نام کاربری دیگه واقعا باید یک فکری به حالش بکنند !

همینجوریش PS Store با خواهش و التماس و دعا و روزه میاد بالا وای بحال اینکه این تغییرات گرافیکی هم اعمال بشه و سنگین ترم بشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or