تعویض 360 با Ps3

iman134

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
اگر کسی PS3 داره و میخواد یه 360 بگیره و قصد فروش داره ( که البته 1 در هزار پیدا بشه ) میتونه تعویض کنه .
من یه 360 مدل کور رجین J با درایو سامسونگ که بن هم نشده که هارد نو بهش زدم با یه دسته بیسیم و کابل اتصال به مانیتور و 11 بازی توپ بهش میدم و 120 هزارتومن هم نقد بهش میدم PS3 60 GB ش رو به من بده . دستگاهم هم کاملا سالم هست و مشکل چراغ قرمز و حرارت هم نداشته 3 ماه هم هست که خریدم .
به هر حال میدونم کمتر کسی این کار رو انجام میده پس لطفا بیهوده پست نزنید .
======
مشلات به هر حال باقیست ولی با فروش 360 حل نمیشه .

منم یک N64 دارم میشه با PS3 عوض کنم؟:blink:
عزیز فکر نکنم کسی با کور عوضش کنه. سعی نکن
jump.gif

منم یک N64 دارم میشه با PS3 عوض کنم؟:blink:
عزیز فکر نکنم کسی با کور عوضش کنه. سعی نکن
jump.gif

عزیزم اولا که این فقط دیگه پکش کور هست چون تمام وسایل پرمیوم رو جدا براش گرفتم بعدش هم مجانی عوض نمیکنم که حدود 100 تا 150 روش میدم تازه اینطوری از قیمت پی اس 3 هم بیشتر میشه بعدش هم پست اولی رو کاش میخوندی خودم نوشتم که شاید یک در هزار نفر هم کسی این کار رو نکنه منم التماس نمیکنم بیایید عوض کنید تازه هر کس میخواد باید از خداش هم باشه چون من مثل بعضی ها نیستم که با دروغ و هوچی گری سر خیلی ها رو کلاه بگذارم .
در کل دیگه از پست ها نزنید . چون خودم اون اول کار گفتم .

چرا الکی میخواید پست هاتون رو زیاد کنید کسی مگه از شما نظر خواست ؟؟ بعدش خیلی ببخشید عذر میخوام مگه اون 150 تومن رو نمیبینین ؟؟؟؟
خواهشا کسی الکی پست نده

خييييييييليم از خداشون باشه ps3 اشغالو با 360 عوض كنن
تازه بايد يه چيزيم بهت بدن;)

پی اس 3 برای من و شما بده .. برای خیلی ها خوبه .. :cheesygri (این حرفا رو دیگه نزن چون الان ی پی اس 3 بازی میاد و دوباره کل کل شروع میشه...)

خب چرا اینکار رو می خواهی بکنی؟
شما Xbox 360 خودتون رو می تونید حدود 350000 بفروشید (با اون چیزهای اضافی که باهش بود)
بعد 150000 رو بذار روش یه Ps3 نو بخر....
تاره اونطوری یه کنسول نو هم داری.....
در ضمن از من هم اگه می شنوی این کار رو نکن (چون رفیق من هر دوتاش رو داره و از Ps3 راضی نیست چون نمی تونه بازی واسش بگیره)

چرا الکی میخواید پست هاتون رو زیاد کنید کسی مگه از شما نظر خواست ؟؟ بعدش خیلی ببخشید عذر میخوام مگه اون 150 تومن رو نمیبینین ؟؟؟؟
خواهشا کسی الکی پست نده

اقا در انجمن بازار چه اصلا پست ها حساب نميشه و تا دلتون ميخواد ميتونيد پست بديد
و در ضمن اين كار رو نكن رفيق منم كرد پشيمون شد وايسا ببينم عوض ميكنه خبرش رو ميدم

:laughing:
خب چرا اینکار رو می خواهی بکنی؟
شما Xbox 360 خودتون رو می تونید حدود 350000 بفروشید (با اون چیزهای اضافی که باهش بود)
بعد 150000 رو بذار روش یه Ps3 نو بخر....
تاره اونطوری یه کنسول نو هم داری.....
در ضمن از من هم اگه می شنوی این کار رو نکن (چون رفیق من هر دوتاش رو داره و از Ps3 راضی نیست چون نمی تونه بازی واسش بگیره)

اتفاقا به همین فکر هم افتادم ولی خودم هم به این نتیجه رسیدم که 360 رو نگه دارم .
عوض اون کار میخام یه مانیتور سامسونگ 22 اینچ واید بگیرم چون با این مانیتور ال جی مدل لبخند بازی کردن زیاد حال نمیده . :cheesygri:cheesygri

اقا در انجمن بازار چه اصلا پست ها حساب نميشه و تا دلتون ميخواد ميتونيد پست بديد
و در ضمن اين كار رو نكن رفيق منم كرد پشيمون شد وايسا ببينم عوض ميكنه خبرش رو ميدم

ممنون دوست عزیز با این تفاسیر نگهدارمش بهتره .:blushing::blushing::blushing: تازه من که پول خرید بازی های Ps3 رو ندارم :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or