DoppelGang3rX1 کاربر سایت Rating - 100% 17 0 0 Feb 13, 2012 #1 خریدار Nintendo DS درود ! از عنوان تاپیک مشخصه دیگه خریدار یک DS Lite یا DSi یا شایدم DSi XL تمیز و سالم هستم ! تکرار میکنم تمیز و سالم :d لطفا عکس بذارید با R4 باشه که بهتره ممنون * uncharted 3 هم فروخته شد. آخرین ویرایش: Feb 18, 2012
خریدار Nintendo DS درود ! از عنوان تاپیک مشخصه دیگه خریدار یک DS Lite یا DSi یا شایدم DSi XL تمیز و سالم هستم ! تکرار میکنم تمیز و سالم :d لطفا عکس بذارید با R4 باشه که بهتره ممنون * uncharted 3 هم فروخته شد.
naruto u کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Feb 13, 2012 #2 دوست عزیز عکسی از بازی نذاشتی تا تاپیکت محو ندشه عکس بزار قیمت پیشنهادی برای بازی چنده؟
DoppelGang3rX1 کاربر سایت Rating - 100% 17 0 0 Feb 13, 2012 #4 نوشته شده توسط naruto u: دوست عزیز عکسی از بازی نذاشتی تا تاپیکت محو ندشه عکس بزار قیمت پیشنهادی برای بازی چنده؟ بیشتر... عکس داره ! قیمت هم بالاترین پیشنهاد از طرف خریداران دیگه!
نوشته شده توسط naruto u: دوست عزیز عکسی از بازی نذاشتی تا تاپیکت محو ندشه عکس بزار قیمت پیشنهادی برای بازی چنده؟ بیشتر... عکس داره ! قیمت هم بالاترین پیشنهاد از طرف خریداران دیگه!
MoHammadZero Gamer کاربر سایت Rating - 100% 40 0 0 Feb 13, 2012 #6 آقا من 1 نینتندو دی اس تمیز دارم 100 میدمش. با 3 تا دی وی دی بازی و کارتنش و ترانسش. اینم عکس.
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Feb 14, 2012 #8 نوشته شده توسط MoHammadZero: آقا من 1 نینتندو دی اس تمیز دارم 100 میدمش. با 3 تا دی وی دی بازی و کارتنش و ترانسش. اینم عکس. بیشتر... اقا شما همون كسي نبودي كه يه مدت تو پرشين تولز تاپيك زده بودي؟:d خودتو هم خيلي اذيت كردي به فروش نرفت اخر؟:d راستي علي جون شرمنده از اسپم upppppppppp
نوشته شده توسط MoHammadZero: آقا من 1 نینتندو دی اس تمیز دارم 100 میدمش. با 3 تا دی وی دی بازی و کارتنش و ترانسش. اینم عکس. بیشتر... اقا شما همون كسي نبودي كه يه مدت تو پرشين تولز تاپيك زده بودي؟:d خودتو هم خيلي اذيت كردي به فروش نرفت اخر؟:d راستي علي جون شرمنده از اسپم upppppppppp
MoHammadZero Gamer کاربر سایت Rating - 100% 40 0 0 Feb 14, 2012 #9 نوشته شده توسط mostafa682: اقا شما همون كسي نبودي كه يه مدت تو پرشين تولز تاپيك زده بودي؟:d خودتو هم خيلي اذيت كردي به فروش نرفت اخر؟:d راستي علي جون شرمنده از اسپم upppppppppp بیشتر... چرا اذیت وقتی مفت می خوان ! نوش 160 تومنه همه مفت خرند
نوشته شده توسط mostafa682: اقا شما همون كسي نبودي كه يه مدت تو پرشين تولز تاپيك زده بودي؟:d خودتو هم خيلي اذيت كردي به فروش نرفت اخر؟:d راستي علي جون شرمنده از اسپم upppppppppp بیشتر... چرا اذیت وقتی مفت می خوان ! نوش 160 تومنه همه مفت خرند
DoppelGang3rX1 کاربر سایت Rating - 100% 17 0 0 Feb 18, 2012 #10 همچنان خریدار DS ... U3 هم به یکی از دوستان psn فروخته شد
DoppelGang3rX1 کاربر سایت Rating - 100% 17 0 0 Feb 19, 2012 #11 DSi خریداری شد ممنون از همکاریتون مدیریت محترم لطفا تاپیکو نابود کنن بی زحمت ممنون