تعویض یا فروش hevenly

navid_x360

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام من بازی hevenly دارم و با بازی رسیستانس یا گوست رکن2 عوض میکنم ویا اگه کسی خواست میفروشم به قیمت 40 هزارتومن (البته با انچراتدم عوض میکنم تا 30 هزارتومن هم سر میدم)
موفق باشید;)

سلام حقیقتش روش که چیزی نزده کجا مشخص میشه بگو من ببینم ؟ من هرچی روش میخونم چیزی نزده از نکسجن خریدم اونا چی میفروشن؟
البته الان که دقت میکنم روش دوتا سایت زده یکی www.hevenlysword.com,www.us.playstation.com;)
درجه ی سنیش رو چجوری نوشته ؟
باید نوشته باشه TEEN

اره نوشته Teen
OK :دی اگر همه ی دفترچه هاش کامل هست، عوض میکنم. Resistanceـه من PAL هست دفتر چه هم داره کاملا هم تمیز.

مال تو هم دفترچه مفترچه داره ؟ :دی تمیزه ؟ خش مش نداره که ؟ قابش سالمه ؟ نمیدونم کاورش سالمه ؟ :دی

سلام
اره همش هست فقط یبار گزاشتمش تو دستگاه تا اخرش رفتم دیگه بازی نکردم :biggrin1:تمیز الانم فقط داره خاک میخوره اصلا باهاش بازی نکردم اگه تصمیمت نهایه بقیه مذاکرات تو PM پشت درهای بسته انجام بدیم:biggrin1: OK

سلام به دوستان عزیز دیگه pm ندید از همه شماهم متشکرم من با اقای علی رضای عزیز به توافق رسیدیم و دیگه بازی hevenly برای ایشون است موفق باشید وخوش;)

دوست عزیز 2 هفته پیش که میخواستی‌ این بازی را بفروشی‌ گفتی‌ که برای اواسط بهمن تهران میای و می‌تونم بگیرم ازت ... الان هم به شخص دیگری فروختی‌ ! مردم که مسخره شما نیستند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or