تعویض یا فروش Assasins Creed IV و Dead Rising 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HoR!ZoN

کاربر سایت
Rating - 95%
19   1   0
با سلام

یک عدد بازی DR3 و AC IV دارم در حد آک سالم.

با بازی NFS: Rivals تعویض میکنم و با بازی های جدید سر میدم.

قیمت فروش بازی ها: هر کدام 150 تومان

سلام دوست عزیز اگه میشه عکس بازیها رو هم بذارمن AC رو اگه در حد آک باشه خریدارم

سلام دوست عزیز اگه میشه عکس بازیها رو هم بذارمن AC رو اگه در حد آک باشه خریدارم

71917379039780718992.jpg

با سلام

یک عدد بازی DR3 و AC IV دارم در حد آک سالم.

با بازی NFS: Rivals تعویض میکنم و با بازی های جدید سر میدم.

قیمت فروش بازی ها: هر کدام 150 تومان
salam
1ryso ba forza 5 daram manam taviz mikonam ba dead va ac...forosham 150 midam harkodoomo....male manam kamelan noe noee ye khashe kocholo ham nadarehh....khasty te lbedam tehran seyed khandanam [G]

آخرین ویرایش:
salam
1ryso ba forza 5 daram manam taviz mikonam ba dead va ac...forosham 150 midam harkodoomo....male manam kamelan noe noee ye khashe kocholo ham nadarehh....khasty te lbedam tehran seyed khandanam [G]

AC IV فروخته شد

ولی خواستی DR3 رو با فوزات عوض میکنم

man cod ba forzam avaz mikonam male man no noee faghat ye bar nasb kardam ......vali kolan ba mashin bazi hal nakrdam......khossosi tel bede tamas begirim ye ja gharar bezarim avaz konim rysam daram age khasty...

سلام داداش...راستش اگه cod رونگرفتم ...خبر میدم ...ryso نمیخوای با ددرایزینگ عوض کنی بازی خوبیه اگه بازی نکردی اوکیه....میتونیم دوباره بعدش با هم عوض کنیم....

داداش cod دانلود میکنم....ددرایزیتو میخوام ...با فورزا میزنم کی قرار بزاریم tel بده زنگ بزنم....

دوستان چرا واسه تعویض بازیهاتون تاپیک جدا نمیزنید همه اینجا پست میذارید فکر می‌کنم اگه مثل بخش PS4 هر کسی‌ تاپیک خودشو بزنه راحت تر میتونیم بازیهامونو تعویض کنیم

دوستان چرا واسه تعویض بازیهاتون تاپیک جدا نمیزنید همه اینجا پست میذارید فکر می‌کنم اگه مثل بخش PS4 هر کسی‌ تاپیک خودشو بزنه راحت تر میتونیم بازیهامونو تعویض کنیم
مرسی نوید جان
بله نوید جان درست میگه بچه های عزیز بهتره هرکس میخواد بازی رو بفروشه یا تعویض کنه اول از همه قوانین بازارچه رو یه مرور بکنه و خودش یه تاپیک جداگونه بزنه اونجوری خیلی بهتره مثل قسمت PS4
ممنونم از همتون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or