apoosh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 12, 2014 #1 دوستان عزیز سلام یک بازی Tomb Raide کاملا سالم دارم که حتی از کدش هم استفاده نشده و تقریبا نو هست! با واچ داگز میخوام عوض کنم. کسی پاسه بود لطفا پیغام بده، ترجیحا هم تهران باشه و حضوری عوض کنیم!
دوستان عزیز سلام یک بازی Tomb Raide کاملا سالم دارم که حتی از کدش هم استفاده نشده و تقریبا نو هست! با واچ داگز میخوام عوض کنم. کسی پاسه بود لطفا پیغام بده، ترجیحا هم تهران باشه و حضوری عوض کنیم!
apoosh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 7, 2014 #16 نوشته شده توسط erfan14e2: داداش من واچ داگزم و تازه گرفتم اگه میتونی صبر کن 10، 12 روز دیگه با هم عوض میکنیم Sent from my GT-N7100 using Tapatalk بیشتر... صبر میکنیم! بعدش هم خواستی دوباره بازیها رو میتونیم عوض کنیم.
نوشته شده توسط erfan14e2: داداش من واچ داگزم و تازه گرفتم اگه میتونی صبر کن 10، 12 روز دیگه با هم عوض میکنیم Sent from my GT-N7100 using Tapatalk بیشتر... صبر میکنیم! بعدش هم خواستی دوباره بازیها رو میتونیم عوض کنیم.
E erfan14e2 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 7, 2014 #17 نوشته شده توسط apoosh: صبر میکنیم! بعدش هم خواستی دوباره بازیها رو میتونیم عوض کنیم. بیشتر... ایشالا Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
نوشته شده توسط apoosh: صبر میکنیم! بعدش هم خواستی دوباره بازیها رو میتونیم عوض کنیم. بیشتر... ایشالا Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
apoosh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 19, 2014 #23 واقعا من نمیدونم این رقمها از کجا میاد، اما بازی رو من 150 فروختم! اگر قصد مفت خری دارید، ابتدا بازیهای خودتون رو با این قیمتها بفروشید!!
واقعا من نمیدونم این رقمها از کجا میاد، اما بازی رو من 150 فروختم! اگر قصد مفت خری دارید، ابتدا بازیهای خودتون رو با این قیمتها بفروشید!!
F fifa2015 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 29, 2014 #24 من nfs رو دارم و tomb رو میخوام البته چون بازی شما قدیمی است 45 سر میگیرم .