تعویض آیفون 4 با ایکس باکس یا گوشی های آندروید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MK SOLTAN

کاربر سایت
Rating - 100%
8   0   0
سلام به همه دوستان عزیز :d
دوستان عزیز گوشی ذکر شده موجود هستش یکی از دوستان صمیمی بنده از انگلستان آورده گوشی بسیار بسیار تمیز هستش
ورژن IOS 5.1 جلبریک شده
آنلاک فکتوری هست با پارت نامبر MC605 B/A الان روی صفحش هم برچسب ال سی دی داره
تاکید می کنم پشت و روی گوشی بدون خط و خش هست ولی در قسمت نقره ای رنگ چند نقطه رنگ رفتگی هست ilهم قسمت راست هم چپ که واسه حلال و حرومیش دارم بیان میکنم پشت گوشی سمت چپ هم از لبه یه حالت خط افتادگی داره مثل پریدگی(زیاد مشخص نیست )اما داره دیگه
دوستانی عزیزی هم که بهشون گوشی فروختم دیگه بنده رو میشناسن جنسای منم دیدن تا چه حدی تمیز هستش
قیمت گوشی رو میزارم 970 هزار تومن البته (برای تاخت با ایکس باکس)
تعویض هم با گوشی های مدل بالا(به غیر از سونی اریکسون)ترجیحا اچ تی سی

عکس از گوشی متاسفانه دوربین با کیفیت تر نداشتم
28155d1334421574t-32-2-.jpg
28156d1334421574t-32-1-.jpg
28157d1336495822t-32-6-.jpg

flag_uk20080609.png

کشور:
انگلستان
پارت نامبر ها:
MC605B/A - 32GB Black

آخرین ویرایش:
سلام
یه گوشی دارم htc evo 3d که گوشی خیلی عالی هستش کاملا نو هست چون اصولا ضد خشه گوشی خش نمی افته گوشی رو میدونی که جزو گوشی های با کلاسه و کربردی با سیستم عامل اندروید و اینکه عکس سه بعدی هم میگیره . هیچ مشکلیم نداره.
کلا خودم رفتم علائدین که iphone 4 بخرم چشم گرفتتش چون از لحاظ کارایی خیلی سر تر از apple بود ولی الان موقعیتم طوری باید چشم در بیارم با اون سیبه:d
خواستی عکسشو میندازم
با یه پرینتر رنگی epson p50 که قیمتش الان 430 ایناس نوش
جفتشو میدم با گوشیت طاق میزنم اگر موافق بودی چند تا سوال دارم ازت در مورد گوشی
اهان راستی میتونی پرینتر رو هم بفروشی راحت از 250 میخرن پرینتر اصلی خودمو 350 خریدن همینجا چون طول میکشه بفروشم میخوام بدم خواستی استفاده کن پرینتر که گفتمو عالم و ادم میشناسن پرینتر فوق العاده ایه رنگی و خر کاره

dada xbox jasper elite fogholade tamiz daram lt+3 ba 30 ta az behtarin bazi ha .....hata jadid tarin bazi ha .......bahat kenar miam shadid ....va ye daste ezafe va cable hdmi.................ban nashode ba acc xbox live .

آخرین ویرایش:
سلام منو ببخشین من ps3 slim 320 gig با چند تا بازی کپی خور شده با یک دسته می دم سری هم میدم اگه دوست داشتین تماس بگیرین شما شماره تماس و برای اس کنین 09375652242

اقا بی زحمت تاپیکو قفل کن
همه فکر میکنن هنوز موجوده نمیدونن خیلی وقته مبادله کردی رفته

Xbox slim 4 gig آکبند فقط بزای تست باز شده از اونور برام آوردن + بازی اورجینال

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or