Dec 22, 2012 نوشته ها: 145 خب گفتم این تاپیک رو بزنم که اینجا در مورد تبادل آیتم ها حرف بزنیم و اون تاپیک برای یاد گرفتن و ...... بیشتر...
خب گفتم این تاپیک رو بزنم که اینجا در مورد تبادل آیتم ها حرف بزنیم و اون تاپیک برای یاد گرفتن و ......
amiro2013 کاربر سایت Dec 22, 2012 #4 آقا برای HEAD axe کسی چیزی داره ؟ ---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ---------- آقا من یدونه LEG برای DROW میخوام با چند تا WEX هر کسی خواست بیاد TRADE کنیم
آقا برای HEAD axe کسی چیزی داره ؟ ---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ---------- آقا من یدونه LEG برای DROW میخوام با چند تا WEX هر کسی خواست بیاد TRADE کنیم
RichesUNique کاربر سایت Dec 23, 2012 #7 دوستان ایتم invoker میحام هر کس داره بیاد تا با هم ترید کنیم banan199393 IR.Ramin
M4JiD کاربر سایت Dec 23, 2012 #8 اینارو دارم . جلوشون هم قیمت رو نوشتم . فقط هم Key میخوام. Fishing Helbard -------------- 1 key Ancient Mask of Intimidatin ------------- 1 Key Bone of the slain Dragon ------------- 3 Key The Crimson Cut-Throat ---------------- 3 key Sylvan Gaurds Finery -------------- 3 Key Dk penant -------------- 1 Key iG penant ------------ 1 Key Zenith Penant --------------- 1 Key
اینارو دارم . جلوشون هم قیمت رو نوشتم . فقط هم Key میخوام. Fishing Helbard -------------- 1 key Ancient Mask of Intimidatin ------------- 1 Key Bone of the slain Dragon ------------- 3 Key The Crimson Cut-Throat ---------------- 3 key Sylvan Gaurds Finery -------------- 3 Key Dk penant -------------- 1 Key iG penant ------------ 1 Key Zenith Penant --------------- 1 Key
M mac man کاربر سایت Dec 24, 2012 #9 نوشته شده توسط amiro2013: کسی آیتم MORPHOLING داره ؟ بیشتر... من دارم اما با egg عوض میکنم //////////////////////////// 3 تا exort essence رو با 1 دونه egg عوض میکنم
نوشته شده توسط amiro2013: کسی آیتم MORPHOLING داره ؟ بیشتر... من دارم اما با egg عوض میکنم //////////////////////////// 3 تا exort essence رو با 1 دونه egg عوض میکنم
Insomniac کاربر سایت Dec 25, 2012 #10 یک عدد Rattlebite تعویض میشه. Rattlebite دقت کنید که قیمتش 6 دلار هست پس Offer های بی ربط ندید
LazaR AngeloV کاربر سایت Dec 25, 2012 #13 نوشته شده توسط FPS Doug: آیتم Chaos Knight با Twinblade Of Veil عوض میشه . بیشتر... آیتم Chaos Knight اصلا وجود داره ؟ باید باشه !
نوشته شده توسط FPS Doug: آیتم Chaos Knight با Twinblade Of Veil عوض میشه . بیشتر... آیتم Chaos Knight اصلا وجود داره ؟ باید باشه !
amiro2013 کاربر سایت Dec 25, 2012 #14 آقا 2 تا QUSE ESSENCE و یکی WEX EESENCE دارم هر یک دونه با 2تا ایتم COMMEN عوض میشه خواستین ادد کنین
amiro2013 کاربر سایت Dec 26, 2012 #15 اینم اضافه کنم که 2تا ایتم HEAD برای JUGGERNUAT هست که هر دو RARE هستن و با ایتم URSA یا MORPHOLING عوض میشه
اینم اضافه کنم که 2تا ایتم HEAD برای JUGGERNUAT هست که هر دو RARE هستن و با ایتم URSA یا MORPHOLING عوض میشه