تعریف زیرکانه Microsoft از سونی بابت بازساری عناوین قدیمی خود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

microsoft-sony-300x165.jpg

چند سالی می‌شود که شرکت بزرگ سونی برای ارج دادن به طرفداران و زنده کردن خاطرات انان به ساخت و بازی‌سازی عناوین قبلی خود می‌پردازد. بازیهای مهمی چون God of War Collection, ICO, Shadow of the Colossus و Tomb Raider Trilogy و بسیار نامهای دیگر که از سوی سونی ساخته و روانه بازار گردیدند و با استقبال چشم‌گیری نیز مواجه شدند. در همین راستا نیز ما شاهد همین حرکت و بازی‌سازی از سوی شرکت بزرگ ماکروسافت بودیم، این شرکت با ساخت دوباره بازی معروف Halo: Combat Evolved به صورت HD و قرار دادن ان بر روی شبکه XBLA بسیار مورد پسند هوادارانش قرار گرفت. فن‌های MS در گیرو دار امدن عناوین دیگری به صورت HD از سوی ماکروسافت بودند که آقای Phil Spencer جواب سردی به همگان داد و آن نیز ساخت Halo: Combat Evolved Anniversary یک شروع برای ساخت بازی‌های قدیمی به صورت HD نیست و ساخت بازی ربطی به این قضیه ندارد. وی در مصاحبه ای که با Game Informer داشت از شرکت بزرگ سونی که پیشگام این مسئله می‌باشد تعریف کرد و افزود،

" شرکت سونی با ساخت مجدد بازی‌های قدیمی خود به صورت HD و فروش مجدد آنها دست به کار بزرگی زده است."

نکته عجیب در این تعریف مشخص نیست زیرا آقای Phil Spencer در ادامه سخنان خود حرف جالب و در عین حال طعنه آمیزی را به زبان می‌آورد، وی افزود:

"دوست ندارم مردم جهان این فکر را در مورد ما بکنند که در تلاش ساخت عنوانی هستیم که آنها قبلا بازی کرده اند و ما می‌خواهیم دوباره به آنان بفروشیم."

نکته قابل تامل در مورد سخنان آقای Phil Spencer این است که شخصی که با یک بازی بزرگ می‌شود و به سن بالا و فن اوری جدید می‌رسد دوست دارد عناوین خود را با کیفیت و ویژگیهای جدیدتری ببیند. این میتواند اضافه کردن trophie به بازی باشد و یا تبدیل آن به صورت 3D و HD و یا کارهای دیگری باشد. همان کاری که سونی در عناوین و ساخت بازی‌های قدیم خود انجام میدهد.

Source

آخرین ویرایش:
خوبه خوبه..اینا هم دل خوشی دارن سونی اگه داره اچ دی میده داره به گیمرای قدیمی حال میده و در عین حال ده ها بازی انحصاری خوب هم داره...مایکروسافت چی که نه بازی قدیمی آنچنانی ای داره که بخواد اچ دیش کنه نه استدیو فرست پارتی که بخواد براش انحصاری بسازه براش...

دوستان اینکه سونی بازیهای قدیمی رو با ورژن hd به صورت کالکشن عرضه میکنه اصلا چیزه بدی نیست اتفاقا حسن هم هست.به دلیل اینکه میتونن فنهای بیشتری رو جذب کنن برای شماره های بعدی بازیهایی که در آینده روانه بازار میشه.مثلا یه کسی که 8سالشه قاعدتا سایفون هیلتر بازی نکرده.خب وقتی بازی کنه و خوشش بیاد شماره جدیدشم میخره که این هم بازاریابی حساب میشه هم کسب درآمد.یعنی با یه تیر دو نشون میزنه.هم از فروش کالکشن سود میکنه هم برای آینده به سودشه که فروشش بیشتر بشه.ولی مسئله مهم قیمت این بازیهاست که باید خیلی ارزون بده تا گیمرهای تقریبا قدیمی هم راضی به خریدش بشن.
مسئله دیگه اینه که نباید این کار باعث بشه بازیهای انحصاریش تحت تاثیر قرار بگیره و باید تمرکز اصلیش برای انحصاریهاش باشه.

بله پس ماکروسافت هم همچین بی تجربه نیست در انتقال عناوین نسل قبل به پاچه ی گیمر ها ;;). ( از دید دوستان )
مقایسه:
هیلو:
halo20080911144504_2.png

simhalo0015.jpg

simhalo0008.jpg
خدای جنگ 1 و 2
hydra1.jpg

god_of_war_2_ps2_kaufen.jpg

god_of_war_2_6.jpg

images

BK_01.jpg
سایه ی کلوسوس
mono_and_wander1297318886.jpg

images

images

shadow-of-the-colossus-pic2.jpg
تازه اینا عکسای دم دستی بود که با یه سرچ ساده پیدا کردم. انقدر عکس WoW وجود داره که بتونم هیلو 3 رو هم با همین 3 عنوان زیر سوال ببرم ;;)
Enough ؟؟
Troll failed, plz try again later :)
فقط یه چیزی بگید و برید ها یعنی، خدای جنگ 1 و 2 به ترتیب تو سال های 2005 و 2007 ریلیز شدن. SoC هم سال 2005. و هیلو 1 سال 2001. یعنی به ترتیب 4 و 6 و 4 سال اختلاف. به نظرت این مدت فاصله کافی نیست که گرافیک بازی هایی که ذکر کردی از یه بازی سال 2001 بالاتر باشه؟:)
دفعه بعد خواستید ترول کنید با اطلاعات کافی بیاید جلو نه با حرف بی اساس که اینجوری مضحکه نشید;;)

آخرین ویرایش:
Troll failed, plz try again later :)
فقط یه چیزی بگید و برید ها یعنی، خدای جنگ 1 و 2 به ترتیب تو سال های 2005 و 2007 ریلیز شدن. SoC هم سال 2005. و هیلو 1 سال 2001. یعنی به ترتیب 4 و 6 و 4 سال اختلاف. به نظرت این مدت فاصله کافی نیست که گرافیک بازی هایی که ذکر کردی از یه بازی سال 2001 بالاتر باشه؟:)
دفعه بعد خواستید ترول کنید با اطلاعات کافی بیاید جلو نه با حرف بی اساس که اینجوری مضحکه نشید;;)
من دقیقا کجای حرفم اشاره کردم که اینا چه سالی اومدن؟ ایشون گفت گرافیک هیلو 1 اگر از این عناوین بیشتر نباشه کمتر نیست ، منم ثابت کردم که اینطور نیست. نه ایشون حرفی زد که منظورش به نسبت زمانه نه من. در ضمن PS2 قدیمی تر از Xbox بود و این عناوین نهایت قدرت PS2 بودن ولی هیلو 1 خیر.
(بحث قبلش هم این بود که به خاطر گرافیک خیلی ضعیف هیلو 1 نسبت به الان ماکروسافت به نوعی مجبور بود تغیرات بیشتری بده وگرنه اگر میخواست فقط رزولوشن رو HD کنه بهش میخندیدن)
عرضه ICO بر روی PS3 (که نسخه اورجینال بازی فقط 50 روز زودتر از Halo: CE عرضه شد) کل حرفهای شما رو نقض میکنه! غیر از اینکه نسخه PS3 بازی ICO هم مثل CEA تو گرافیک تغییرات زیادی داشته باشه، که خب من بازی نکردم و نمی توانم در این مورد نظر بدم
biggrin1.gif
تغییراتش در حد هیلو نیست که کلا تکسچر و افکت جدید بسازن فقط رزولوشن 1080 شده که خیلی بازی رو واضح و شفاف تر کرده و به خاطر سبک بازی و طراحی هنری فوق العادش خیلی عالی به نظر میرسه.

آخرین ویرایش:
(بحث قبلش هم این بود که به خاطر گرافیک خیلی ضعیف هیلو 1 نسبت به الان ماکروسافت به نوعی مجبور بود تغیرات بیشتری بده وگرنه اگر میخواست فقط رزولوشن رو HD کنه بهش میخندیدن)
عرضه ICO بر روی PS3 (که نسخه اورجینال بازی فقط 50 روز زودتر از Halo: CE عرضه شد) کل حرفهای شما رو نقض میکنه! غیر از اینکه نسخه PS3 بازی ICO هم مثل CEA تو گرافیک تغییرات زیادی داشته باشه، که خب من بازی نکردم و نمی توانم در این مورد نظر بدم :دی
تغییراتش در حد هیلو نیست که کلا تکسچر و افکت جدید بسازن فقط رزولوشن 1080 شده که خیلی بازی رو واضح و شفاف تر کرده و به خاطر سبک بازی و طراحی هنری فوق العادش خیلی عالی به نظر میرسه.
خب یعنی الان ملت به سونی بابت این کار خندیدن؟ :دی من فقط حرفی که شما راجع به HD شدن Halo گفته بودید رو نقض کردم.

آخرین ویرایش:
به نظر من تا زماني كه ملت طالبن هيچ اشكالي نداره.من خودم از الان دارم لحظه شماري ميكنم واسه Silent Hill C.

همه كه كنسولهاي قديمي رو ندارن كه.در ضمن براي عرضه اين بازيهاي به اونصورت وقت و انرژي صرف نميشه كه بگيم اگه اينها نبودن بازيهاي جديد بيشتري داشتيم.

الان Gow Collection كه سهله Sonic CD كه 10 سال قديمي تر از اون بازيهايست بصورت HD روي PSN عرضه شد و صدر جدول دانلود رو در اختيار داشت.يعني چي؟يعني ملت دوست دارن و استقبال ميكنن.

من دقیقا کجای حرفم اشاره کردم که اینا چه سالی اومدن؟ ایشون گفت گرافیک هیلو 1 اگر از این عناوین بیشتر نباشه کمتر نیست ، منم ثابت کردم که اینطور نیست. نه ایشون حرفی زد که منظورش به نسبت زمانه نه من. در ضمن PS2 قدیمی تر از Xbox بود و این عناوین نهایت قدرت PS2 بودن ولی هیلو 1 خیر.
درسته ولی شما جوری گفتی که انگار هیلو 1 گرافکیش خیلی داغون بوده و اینا و برای حرفت هم رفتی 3 تا عکس داغون ازش آوردی در حالی که گرافیک یه بازی رو نمیشه با عکس گوگل و اینجور چیزا فهمید و باید خودت با چشمای خودت ببینی و نسبت به زمان خودش بسنجی. در مجموع شاید من با کلیت اون پستی که شما نقل قول کردید موافق نباشم ولی خب اختلاف زمانی 4 سال خیلی خیلی زیاده برای پیشرفت تو گرافیک و در کل سنجیدن هیلو 1 با امثال بازی هایی که شما گفتید فکر نمی کنم کار درست و عقلانی ای باشه.

بله پس ماکروسافت هم همچین بی تجربه نیست در انتقال عناوین نسل قبل به پاچه ی گیمر ها ;;). ( از دید دوستان )
مقایسه:
هیلو:
halo20080911144504_2.png

simhalo0015.jpg

simhalo0008.jpg
خدای جنگ 1 و 2
hydra1.jpg

god_of_war_2_6.jpg

images

BK_01.jpg
سایه ی کلوسوس

images

images

تازه اینا عکسای دم دستی بود که با یه سرچ ساده پیدا کردم. انقدر عکس WoW وجود داره که بتونم هیلو 3 رو هم با همین 3 عنوان زیر سوال ببرم ;;)
Enough ؟؟
نخند عزیز من شوخی ندارم که.
در ضمن قدیما فرق یه کوچولو (فقط یه کوچولو نه بیشتر) اغراق با حقیقت محض رو تشخیص میدادن ولی جدیدا...
لول! رفتی بدترین عکسایی که تونستی رو از هیلو گیر آوردی، که تازه با این حال همین عکسها هم گرافیکشون اصلا پایینتر از اونا نیست:)) تازه اونم بازی هایی که 2005 و 2007 اومدن، در مقابل یه لانچ تایتل که 2001 اومده بوده:دی نورپردازی داینامیکی که هیلو داشت، به قول آریا اصلا PS2 نمیتونست اجرا کنه:دی مثلا نور چراغ قوه ای که تو همون مرحله اول فعال می کنی کاملا روی خود اسلحه تنظیم شده بود و با خشاب عوض کردن، نور چراغ قوه هم تکون میخورد.

بُت ـتون فقط یه رزولوشن بالا برده در مقابل کاری که 343 با Anniversary کرده، بعد برای اینکه سرپوش بگذارید چنان داستان های احمقانه ای سرهم می کنید که آدم انقدر میخنده یادش میره فصل امتحاناست:دی دلم برای Hater های هیلو میسوزه، خیلی:( هیچی برای ترول کردن ندارن بیچاره ها:((
--------------------
بحث لایو و PSN هم ادامه ندید دیگه، وگرنه باز هم برخورد میشه.

بابک ,دوستان, عزیزان چرا جواب میدین؟:دی به جون بچم جواب یه عده رو نباید داد بزارین فکر کنن اونا راست میگن و ما هیچی نمیفهمیم.اعصاب و وقتتون رو از سر راه که نیاوردین.

مقایسه:
هیلو:
halo20080911144504_2.png

simhalo0015.jpg

simhalo0008.jpg
خدای جنگ 1 و 2
hydra1.jpg

god_of_war_2_6.jpg

images

BK_01.jpg
سایه ی کلوسوس

images

images

Enough ؟؟
نخند عزیز من شوخی ندارم که.
در ضمن قدیما فرق یه کوچولو (فقط یه کوچولو نه بیشتر) اغراق با حقیقت محض رو تشخیص میدادن ولی جدیدا...

بهنام جان اون Halo: CE رو رزلوشن 720p كه بذاریش گرافيكش فك برانداز می شه.
توضيح: منظورم تو خود ايكس باكس ارجيناله، البته دستگاه بايد هك شده باشه تا كابل vga بهش بزنی و به مانيتور وصلش كنی. اين عكس ها هم بخاطر همين SD ـه كه دستگاه های اريج تا جایی كه من می دونم نمی شده با مانيتور وصلشون كنن وگرنه ليد همه بازی های ايكس باكس ارجينال PC بوده، سخت افزارشم كه كاملا با PC مطابقت داشته.نسخه ايكس باكس فكر كنم در حد مديوم نسخه PC ـش باشه ضمنا. ولی همون تنظيمات مديوم برای يه كنسول در حد پنتيوم3 نفس گيره. تازه Halo 2 هم برای ايكس باكس ارجينال اومد و گرافيكش از اين هم بالاتره.
تو همون عكس ها هم كه رزولوشن به طور حتم SD هست (بخاطر تار بودن بافت ها) گرافيكش فوق العاده س، عكس اول رو خودت ببين چه Draw Distance ـی می بينی! تازه اين گرافيك برای سال 2001 هست و بايد با گرافيك های اون زمان مقايسه شه...
از نظر من گرافيك Halo: CE از اين دو تا بازی كه گفتی بالاتره. Gow كه خودت می دونی چرا راحت تونستن گرافيكش رو اينهمه بالا ببرن (ديد دوربينش) ، شادو او كلوسس هم گرافيكش بالا بود ولی افت فريم فجيع داشت!
Halo: CE رو حتما بازی كن گرافيكش برای سال 2001 متحير كننده ست. همون عكس دوم رو اگه از زاويه ديگه ببينی يه كوهه پر از درخت كاجه كه ببينی باورت نمی شه اين گرافيك مال سال 2001 ـه.
PS2 بخواد با همون افكت های بلوم، Draw Distance، سايه زنی و فريم Halo: CE رو اجرا كنه ذوب می شه. مطمئن باش.
اگه غير از اين بود سونی نهايت زورش برای ساخت fps رو اين كنسول نمی شد كيلزون، اونم تازه تو سال 2004.
بنده اينجا قاطعانه اعلام می كنم كه PS2 قدرت رندر كردن حتی يك مرحله از Halo: CE رو هم نداره.
چند تا تصوير از Halo 2 :

562116_20070411_640screen028.jpg

562116_20050708_640screen001.jpg

562116_20040519_790screen001.jpg

اينا روی xbox 1 اجرا می شده...

آخرین ویرایش:
بهنام جان اون Halo: CE رو رزلوشن 720p كه بذاریش گرافيكش فك برانداز می شه.

بنده اينجا قاطعانه اعلام می كنم كه PS2 قدرت رندر كردن حتی يك مرحله از Halo: CE رو هم نداره.
شما خیلی وقته به این نتیجه رسیدی یا تازه الان فهمیدی؟8-|
مرد حسابی مقایسه ps2 و xbox مثل مقایسه 360 میمونه با wiiu دیگه از همون اولش هم عالم وآدم میدونستن گرافیک ایکس باکس بالا تره چون سخت افزارش قوی تره به جای این کارهای عجیب و غریب مقایسه هیلو وخدای جنگ(واقعا چه شباهتی) برید خدای جنگ رو با نینجا گایدن مقایسه کنید اونوقت متوجه برتری کامل ایکس باکس میشید که البته این به هیچ وجه به دلیل توانایی سازنده ها نیست بلکه به دلیل قدرت بسیار بیشتر xbox هست.

لول! رفتی بدترین عکسایی که تونستی رو از هیلو گیر آوردی، که تازه با این حال همین عکسها هم گرافیکشون اصلا پایینتر از اونا نیست:)) تازه اونم بازی هایی که 2005 و 2007 اومدن، در مقابل یه لانچ تایتل که 2001 اومده بوده:دی نورپردازی داینامیکی که هیلو داشت، به قول آریا اصلا PS2 نمیتونست اجرا کنه:دی مثلا نور چراغ قوه ای که تو همون مرحله اول فعال می کنی کاملا روی خود اسلحه تنظیم شده بود و با خشاب عوض کردن، نور چراغ قوه هم تکون میخورد.

بُت ـتون فقط یه رزولوشن بالا برده در مقابل کاری که 343 با Anniversary کرده، بعد برای اینکه سرپوش بگذارید چنان داستان های احمقانه ای سرهم می کنید که آدم انقدر میخنده یادش میره فصل امتحاناست:دی دلم برای Hater های هیلو میسوزه، خیلی:( هیچی برای ترول کردن ندارن بیچاره ها:((
--------------------
بحث لایو و PSN هم ادامه ندید دیگه، وگرنه باز هم برخورد میشه.
لول بَک! الان فک میکنی بهترین عکس ها رو از این 3 تا بازی گذاشتم در مقابل هیلو؟ یه سرچ ساده تو گوگل زدم هرچی آورد گذاشتم. من فرخ یا مصطفی نیستم بشینم از رو مانیتور و تریلر و... عکس کپچر کنم بذارم وگرنه این 3 تا بازی به اندازه ی کافی قسمت های WoW گرافیکی دارن.
کله ی یارو 6 ضلعیه بعد میگی گرافیکش از اینا پایین تر نیست؟ :))
بُتمون بیشتر از 10-12 تا بازی شاهکار رو HD کرده داده بیرون. بُت شما کشته خودشُ یدونه بازی ریمستر کرده. حالا بُت ما بهتره یا مال شما؟
من بیشتر دلم برا فن های هیلو میسوزه :( هیچجوره نمیخواد تو کتشون بره: دنیا =/= هیلو :((
--------------------------------------------------------------
S0HÉIL @ یعنی میخوای بگی Black با اون گرافیکش بوق بود ؟ یا رو PS2 اجرا نمیشد ؟ :دی
در ضمن من کاری ندارم این گرافیک هیلو مال 2001 ِ ، مال 2012 ِ یا مال 1950 ِ ، حرفی که بود این بود که بدون در نظر گرفتن زمان گرافیک کدوم بیشتره. http://forum.bazicenter.com/members/41284/

یعنی من عاشقتونم که میاید یه بازی سوم شخص رو با یک بازی اول شخص مقایسه میکنید و بعد هم رای صادر میکنید . . .

هیچ جا مثل اینجا نمیتونه همچین حرکتی رو بره :-b.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or