تعریف زیرکانه Microsoft از سونی بابت بازساری عناوین قدیمی خود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

microsoft-sony-300x165.jpg

چند سالی می‌شود که شرکت بزرگ سونی برای ارج دادن به طرفداران و زنده کردن خاطرات انان به ساخت و بازی‌سازی عناوین قبلی خود می‌پردازد. بازیهای مهمی چون God of War Collection, ICO, Shadow of the Colossus و Tomb Raider Trilogy و بسیار نامهای دیگر که از سوی سونی ساخته و روانه بازار گردیدند و با استقبال چشم‌گیری نیز مواجه شدند. در همین راستا نیز ما شاهد همین حرکت و بازی‌سازی از سوی شرکت بزرگ ماکروسافت بودیم، این شرکت با ساخت دوباره بازی معروف Halo: Combat Evolved به صورت HD و قرار دادن ان بر روی شبکه XBLA بسیار مورد پسند هوادارانش قرار گرفت. فن‌های MS در گیرو دار امدن عناوین دیگری به صورت HD از سوی ماکروسافت بودند که آقای Phil Spencer جواب سردی به همگان داد و آن نیز ساخت Halo: Combat Evolved Anniversary یک شروع برای ساخت بازی‌های قدیمی به صورت HD نیست و ساخت بازی ربطی به این قضیه ندارد. وی در مصاحبه ای که با Game Informer داشت از شرکت بزرگ سونی که پیشگام این مسئله می‌باشد تعریف کرد و افزود،

" شرکت سونی با ساخت مجدد بازی‌های قدیمی خود به صورت HD و فروش مجدد آنها دست به کار بزرگی زده است."

نکته عجیب در این تعریف مشخص نیست زیرا آقای Phil Spencer در ادامه سخنان خود حرف جالب و در عین حال طعنه آمیزی را به زبان می‌آورد، وی افزود:

"دوست ندارم مردم جهان این فکر را در مورد ما بکنند که در تلاش ساخت عنوانی هستیم که آنها قبلا بازی کرده اند و ما می‌خواهیم دوباره به آنان بفروشیم."

نکته قابل تامل در مورد سخنان آقای Phil Spencer این است که شخصی که با یک بازی بزرگ می‌شود و به سن بالا و فن اوری جدید می‌رسد دوست دارد عناوین خود را با کیفیت و ویژگیهای جدیدتری ببیند. این میتواند اضافه کردن trophie به بازی باشد و یا تبدیل آن به صورت 3D و HD و یا کارهای دیگری باشد. همان کاری که سونی در عناوین و ساخت بازی‌های قدیم خود انجام میدهد.

Source

آخرین ویرایش:
تا کور شود هر آنکه نتواند دید!
سونی انحصاری باسازی میکنه ملت هم میخرن و حالشو میبرن کسی هم نخواست نخره!
من خودم god of war collection جز top 10 این نسلم هست!
این دوست عزیز هم بهتره تو کار دیگران فضولی نکنند
سونی هر بدی داشته باشه حداقل: سالی 50 دلار الکی برای شبکه ای که باید مجانی باشه از کاربراش نمیگیره که بعد یه هیچی بزرگ:d بهشون بده

ماكرو سال 2001 (البته 2001 تو امريكا-وگرنه سال 2002 تو اروپا و آسيا عرضه شد) تازه به طور جدی با ايكس باكس وارد صنعت گيم شد...(البته قبلشم بود ولی نه به صورت جدی-و حتی بازیهای تاپ هم نمی ساخت) تا سال 2005 (يعنی شروع نسل فعلی) هم غير از هيلو هيچ عنوان انحصاری درست و حسابی ای نداشت!
دقيقا منظور آقای اسپنسر از عنوانی كه قبلا بازی شده و نمی خوايم دوباره بفروشيمش چی بود خدا عالمه:) فقط يه Halo: CE بوده كه بازی شاخ و قديميشون بوده كه اونم دادن بيرون اين نسل:)
حكايت همون ضرب المثل معروف گربه دستش به گوشت نمی رسه...هست:)
ConkerLogo.PNG

Jade_Empire_Coverart.png

Sudeki.jpg

Shenmue_II.jpg

Fablebox.jpg

Ninja_Gaiden_Coverart.png

250px-Dinocrisis3box.jpg

Dead_or_Alive_Ultimate.jpg

250px-Halo2-cover.png

Oddworld_-_Munch's_Oddysee_Coverart.png

Forza_Motorsport_Coverart.png

اینها رو که مایکروسافت با پول بدستشون آورد رو کشک حساب کردی
کلی دیگه هم هست میخوای واست بزارم ...
-------------------------------------------------------
توجه :
من نمیگم کار سونی بد هستش ... خودش میدونه و طرفداراش ولی خواهشا نیایین بگین مایکروسافت چیزی نداشت که بیرون بده
که مرغ پخته خندش میگیره .... برخی از بازیهای ایکس باکس از با کیفیت ترین بازیهای زمان خودش بوده ...گ
برای مقایسه JAK & d رو با CONKER مقایسه کنید
hALO V 1 و 2 رو با کیلزون 1 مقایسه کنید .....
NINJA GAIDEN رو با GOD OF WAR مقایسه کنید .....
تیکن رو با DEAD OR ALIVE مقایسه کنید ....
gt 4 رو با forza 1 مقایسه کنید /...
ولی امتیازاشون رو هم نگاهی بندازید تا بدونید کدوما سرتر بودن

آخرین ویرایش:
ConkerLogo.PNG

Jade_Empire_Coverart.png

Sudeki.jpg

Shenmue_II.jpg

Fablebox.jpg

Ninja_Gaiden_Coverart.png

250px-Dinocrisis3box.jpg

Dead_or_Alive_Ultimate.jpg

250px-Halo2-cover.png

اینها رو که مایکروسافت با پول بدستشون آورد رو کشک حساب کردی
کلی دیگه هم هست میخوای واست بزارم ...

بیشتر میخوام
حنما همشون میانگینشون تو متا 100 هست

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:25 PM ارسال شده بود ----------

باز شروع شد دیگه؟:دی سربازهای گمنام ریختن.

عزیزم درست صحبت بکن)xما ارتش 20 میلیونی هستیم :d کلاسمون رو نیار پایین

سونی بهترین بازی های نسل قبل خودشو داره باسازی میکنه .به نظر من که ps2 نداشتم واغلب بازیهاشو بازی نکردم کار بسی خوب است .بازم از این کارا بکنن به ms هم کاری نداشته باشن:d

شما ها چرا شیش و پنج میزنید..؟
داره میگه اگر قراره بازی های کنسول های قبلی رو عرضه کنید فقط به یک HD کردن ساده بسنده نکنید تا گیمرها خیال کنند دارین سرشون کلاه میگزارید

حالا دوباره یک سری میان از فروش بالای PS2 و اثرات این فروش در جامعه شرق آسیا و رشد اشتغال در کشور های در حال توسعه حرف میزنند و آخرشم از بازیهای متعدد انحصاری PS3 که این نسل باعث رضایت خاطر گیمرها شده صحبت میکنند..!

:nima:
میدونستم کاربر باحالی هستی نه تا این حد=))
دینو کرایسیس3 میانگین 59 از 100 داره بیان hd بکننش عجب انحصاری خفنی بود که حالا بخواد hd بشه
در ضمن اون بازی که با jack&daxter مقایسش کردی میانگینش بود 71

:nima:
میدونستم کاربر باحالی هستی نه تا این حد=))
دینو کرایسیس3 میانگین 59 از 100 داره بیان hd بکننش عجب انحصاری خفنی بود که حالا بخواد hd بشه
در ضمن اون بازی که با jack&daxter مقایسش کردی میانگینش بود 71
این نیما فن ایکس شیت هست دیگه ولی تو هم اشتباه کردی .
اون بازی که با جکس و داکستر مقایسه شده میانگینش همین الان نگاه کردم از 89 نقد 78.96 بود
خود جکس اند داسکتر هم یکیش میانگینش 90 هست یکی 69 هست یکی دیگه رو ندیدم
این بحثها رو بی خیال شید بابا ما به عشق پی اس 2 بازی میگیریم نه به عشق فنهای ایکس باکس
نیما بازی کیلزون 3 منو بیار لازمش دارم :d

آخرین ویرایش:
به زودی در این تاپیک:مقایسه U3 با FM4
مقایسه ی Pes با FIFA
و در نهایت:قفل شدن تاپیک
=======================
@Phil Spencer شما خودتو ناراحت نکن.به جای این کارا کل عنوان های نسل قبلتون رو کاملا بازسازی کنید شاید فهمیدیم سونی جهان خواره.

اسپنسر همینجوری نیومده بیانیه بده. ازش پرسیدن که مثل سونی میخوان از این به بعد کالکشن بدن، که اینم گفته نه. Halo: CEA هم به خاطر جشن 10 سالگی بازی دادن، وگرنه اگه برای فروش ساخته شده بود تو ماه نوامبر و وسط این همه گرگ (MW3, BF3, AC: R و ...) عرضه نمی کرد. اما 343 خواست بازی دقیقا روز سالگرد 10 ساله شدن بازی عرضه کنه.
خواهشا هیلو 1 رو که مال 11 سال پیشه و اگه میخواستن فقط رزولوشن رو HD کنن بدن بیرون بیشتر شبیه یه شوخی مضحک بود رو با عناوینی مثل GOW I & II یا Shadow of The Colosuss که همین الان هم بدون HD شدن گرافیکشون زیاد قدیمی به نظر نمی رسه مقایسه نکنید. زشته.
همون هیلو 1 رو اگه میشد بدون این کارا به خورد ملت داد مطمئن باش ماکروسافت دلش برا شما نسوخته بود ورداره بازسازی کنه حالا خوبه قیمتش هم به نسبت از همه ی این کالکشن ها بیشتر بود.
باز شما بدون داشتن اطلاع اظهار نظر فرمودی؟;;)
هیلو 1 با رزولوشن HD خیلی وقته تو لایو بوده و با قیمت 1200 پوینت هم میشه خریدش. گرافیکش هم شک نکن از اون عناوینی که گفتی بالاتر نباشه پایینتر هم نیست. شوخی مضحک رو شما انجام دادی;;)

آخرین ویرایش:
شما خبرو خوندی؟! اجرا شدن بازیهای قدیمی روی PS3 چه ربطی به این داره که یک بازی ps1 و یا ps2 به صورت HD ساخته بشن و از قابلیت های جدید برخوردارشن!
؟!؟!
من دارم میگم وقتی خود ps3 قابلیت اجرا کردن دیسک های psone رو داشت چرا اومدن این قابلیت رو حذف کردن؟!
تا الآن هم هرچی بازی hd شده دیدم مثه این بوده که مثلا شبکه یک رو روی تلوزیون fhd داری نگاه میکنی.

تا کور شود هر آنکه نتواند دید!
سونی انحصاری باسازی میکنه ملت هم میخرن و حالشو میبرن کسی هم نخواست نخره!
من خودم god of war collection جز top 10 این نسلم هست!
این دوست عزیز هم بهتره تو کار دیگران فضولی نکنند
سونی هر بدی داشته باشه حداقل: سالی 50 دلار الکی برای شبکه ای که باید مجانی باشه از کاربراش نمیگیره که بعد یه هیچی بزرگ:d بهشون بده
این الان چه ربطی به موضوع داشت ؟؟؟!

همون شبکه ای که سالی 50$ میگیره سگش میرزه به اون شبکه ای که مجانیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or