pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Dec 11, 2007 #19 دیگه 14 تومن ارزش این حرفها رو نداره!:biggrin1:
duke_nukem کاربر سایت Dec 12, 2007 #20 نوشته شده توسط pandora tomorrow: دیگه 14 تومن ارزش این حرفها رو نداره!:biggrin1: بیشتر... خوب اگه شمارت برای طرف نیوفته میرزه.یه رفیق دارم می خوام حالشو بگیرم همش نصف شبا برام زنگ میزنه حالمو می گیره
نوشته شده توسط pandora tomorrow: دیگه 14 تومن ارزش این حرفها رو نداره!:biggrin1: بیشتر... خوب اگه شمارت برای طرف نیوفته میرزه.یه رفیق دارم می خوام حالشو بگیرم همش نصف شبا برام زنگ میزنه حالمو می گیره
White Crow کاربر سایت Dec 12, 2007 #23 لطفا واسه منم بفرست WhiteCrow.AT@Gmail.com or Hasan.Sharor@yahoo.com
Hashem کاربر سایت Dec 12, 2007 #24 سلام برای من هم بفرست: hashemp206@yahoo.com در ضمن پولی یا رایگان هست؟!:confused:
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Dec 12, 2007 #25 خوب اگه شمارت برای طرف نیوفته میرزه.یه رفیق دارم می خوام حالشو بگیرم همش نصف شبا برام زنگ میزنه حالمو می گیره بیشتر... خب سایلنت کن برادر:biggrin1:
خوب اگه شمارت برای طرف نیوفته میرزه.یه رفیق دارم می خوام حالشو بگیرم همش نصف شبا برام زنگ میزنه حالمو می گیره بیشتر... خب سایلنت کن برادر:biggrin1:
Genius71 کاربر سایت Dec 12, 2007 #26 :laughing::laughing: بی زحکت یکی برا منم بفرست: DOCTOR.A.F.H@Gmail.com