تعداد بازیکنان بازی Forza Horizon 5 به بیش از یک میلیون نفر رسیده است

WonderMahdi

کاربر سایت
طبق آمار درون بازی Forza Horizon 5، بیش از یک میلیون نفر این عنوان ریسینگ را قبل از انتشار رسمی تجربه کرده‌اند.

بازی Forza Horizon 5

این آمار توسط جدول Hall of Fame بازی مشخص شده است که پیشرفت بازیکنان را ثبت می‌کند و با توجه به آن، میتوان گفت که بیش از یک میلیون نفر نسخه Premium بازی را خریداری کرده‌اند. لازم به ذکر است که نسخه استاندارد بازی Forza Horizon 5 در روز سه شنبه بر روی سرویس Xbox Game Pass عرضه خواهد شد.

نسخه Premium بازی با قیمت صد دلار در دسترس قرار دارد و مشترکین گیم پس میتوانند آن را با قیمت چهل و پنج دلار خریداری کنند که این بدین معنا است که درآمدی بین چهل و پنج میلیون تا یک صد میلیون دلار نصیب مایکروسافت شده است. حالا باید دید با عرضه نسخه استاندارد بازی تعداد بازیکنان به چه تعدادی خواهد رسید. برای مقایسه، بهتر است بدانید که بازی Forza Horizon 4 در هفته اول عرضه توسط دو میلیون بازیکن تجربه شد.

بازی Forza Horizon 5 در تاریخ هجدهم آبان بر روی کنسول‌های ایکس باکس سریز ایکس، ایکس باکس سریز اس، ایکس باکس وان و رایانه‌های شخصی عرضه خواهد شد و در روز عرضه بر روی سرویس Xbox Game Pass قرار میگیرد. همچنین شما می‌توانید حداقل سیستم موردنیاز برای اجرای Forza Horzion 5 را در بازی‌سنتر بخوانید.

آخرین ویرایش:
تو این مدل سرشماری هرکسی که فقط یک بار هم لاگین کرده باشه به بازی ، جزو آمار حساب میشه.
گیم پس حدود ۲۰ میلیون مشترک داره همشون فقط یه بار لاگین کنن میشه ۲۰ میلیون پلیر تجربه کرده!
واقعا روش آماردهی دهن پرکنیه و فقط بازی با اعداده
پلیر فعال،یعنی کسایی که بازیو تجربه میکنن
نهایت ۷۰هزار نفر بشه در لحظه،دراوردن اون آمار غیرممکنه
اون یک ملیون نفری که قبل عرضه جهانی بازی داشتن بازیش میکردن ربطی به گیم پس نداره و آمار نسخه ۱۰۰دلاری بوده

من هنوز دیگر هورایزن۴م،منتظرم dlcهاش تخفیف بخوره بگیرمشون
هدفم خرید قلعه ۱۰ملیونیه
تمام raceها،چ آنلاین چ افلاینو رفتم
اهنگاشو حفظم،ولی بازم حال میده

من هنوز دیگر هورایزن۴م،منتظرم dlcهاش تخفیف بخوره بگیرمشون
هدفم خرید قلعه ۱۰ملیونیه
تمام raceها،چ آنلاین چ افلاینو رفتم
اهنگاشو حفظم،ولی بازم حال میده

اگه پول کافی برای خرید خونه نداری از skill point ها استفاده کن

خیلی از ماشین هارو میتونی ازشون پول دربیاری و برو قسمت car mastery و ببین چه ماشین هایی پول میدن

بازی بالاخره شاخ غول رو شکست و با پشت سر گذاشتن ماینکرفت به رتبه اول گیم پس رسید:

20211111_203551.jpg

لازم به ذکره که ماینکرفت یک مورد عجیبیه در گیم پس و تقریبا هیچ بازی نمیتونه رتبه اولش رو بگیره. بازیهایی بودن که به top 3 برسن ولی رتبه اول گیم پس نه (فقط GTA V تو یک دوره کوتاهی تونست اینکارو بکنه).
واقعا بازی لانچ عظیمی داشته و میشه اون رو جزو ip های بزرگ صنعت بازی به حساب بیاریم از این به بعد.

20211114_134624.jpg
تعداد پلیر های آنلاین Forza Horizon 5 به بیش از 8 میلیون نفر رسید.

• همچنان صدر پرفروشترین های مایکروسافت استور و استیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or