تعداد امضاهای دادخواست جهت عرضه GTA V بر روی PC به 200 هزار عدد رسید

HoR!ZoN

کاربر سایت
20130408_gta_grand_theft_auto_5.jpg

سایت Change.org طی یک دادخواستی از شرکت Rockstar تقاضای عرضه بازی GTA V بر روی PC را کرده است. طوری که تعداد امضاها فقط از این سایت بالغ بر 200 هزار عدد می باشد. هم اکنون سند آنلاین تعداد 207971 نفر در این سایت موجود می باشد.

با توجه به گفته های موسس شرکت Rockstar آقای Dan Houser، بازی Open-World شرکت یعنی GTA V، فعلا برای PC در نظر گرفته نشده است.

در این دادخواست آمده است که " عرضه نشدن این بازی برای PC واقعا باعث شرم است! ". قشر وسیعی از طرفداران و گیمر های PC خواستار این بازی بر روی پلتفرم PC هستند.

اخیرا گفته شده شرکت Rockstar طی یک اعلامیه ای به تعدادی برنامه نویس جهت ارایه بازی های اخیرشان برای PC، داده شده است.

بازی GTA IV در زمان عرضه اش حدودا 8 ماه بعد برای PC عرضه شد.

امیدوارم مثل RDR در انحصار کنسولها بمونه
t1.png
اصلا امیدوارم پی سی کلا محو بشه, انویدیا و اینتل و AMD و ATI و IBM هم بزنن با بمب اتم نابود کنن, هر اطلاعاتی پیرامون ساخت کامپیوتر از بین بره. شما به آرزوت میرسی. نسل جدید کنسول ها هم هیچ وقت نمیان. بازی های انحصاریتون هم مجبورید با این سیستم درست کنید:
Core I Khiarshur
GTX 0.2

همون بهتر که نمی یومد با اون پرت افتضاحش که تحمل یه دقیقه رو هم به آدم نمیداد

البته همه با نظر شما موافق نیستن!!!
خیلیا تو همین فروم بیش از صد ساعت با نسخه PC بازی کردن و لذت بردن,به نظرشون هم هیچ مشکلی نداشت!!!

جالب اینجاست اگه واسه PC بیاد از این 200هزار امضا احتمالا 180هزار نفر Pirateخورش میکنن ! :d
کلا امیدوارم واسه PC هم بیاد تا دوستان PC گیمر از این شاهکار بی بهره نمونن !

من چون خودم کلا با بازیش حال نکردم نمیتونم نظری بدم,یکی که بازی کرده خودش بیاد جوابت رو بده!!!:d
علی؟؟؟:-"
من بازیش کردم.در افتضاح بودن پورت نسخه PC جای هیچ شکی نیست.طوری که بازی با موس و کیبورد عملا غیر ممکن بود.فریم افتضاح هم که جای خود داره.بازی فقط با دسته قابل استفاده بود

من بازیش کردم.در افتضاح بودن پورت نسخه PC جای هیچ شکی نیست.طوری که بازی با موس و کیبورد عملا غیر ممکن بود.فریم افتضاح هم که جای خود داره.بازی فقط با دسته قابل استفاده بود

بنده هم خودم بیش از 20 ساعت این بازی رو بازی کردم بعد ولش کردم,اونقدرا هم که شما میگین مشکل ندیدم ولی منظورم از کسایی که بازی کردن اونایی بود بیش از 100 ساعت وقت پاش گذاشتن,اونا میتونن قضاوت بهتری از این پورت داشته باشن!!!

همون بهتر که نمی یومد با اون پرت افتضاحش که تحمل یه دقیقه رو هم به آدم نمیداد
به نظرت چرا اینقدر توی Steam آف میخوره و ملت کیلویی میخرنش؟
منکر مشکلاتش نمیشم اما مشکلاتش خیلی کوچک بودن.
مطمئن باش اگر گرافیک کرایسیس رو هم داشت، بازم بازیش نمیکردی;) اینا همش بهونه-ست.

پ.ن: شرمنده کلا آف تاپیک شد

به نظرت چرا اینقدر توی Steam آف میخوره و ملت کیلویی میخرنش؟
منکر مشکلاتش نمیشم اما مشکلاتش خیلی کوچک بودن.
مطمئن باش اگر گرافیک کرایسیس رو هم داشت، بازم بازیش نمیکردی;) اینا همش بهونه-ست.

پ.ن: شرمنده کلا آف تاپیک شد
اون ملت هم بازی رو که نصب کنن میفهمن چه اشتباهی کردن که خریدن
والا نمیدونم شما با فریم فریمی هی تا 10 میاد و برمیگرده چطور بازیش کردی . من گرافیک خیلی برام مهم نیست فقط انتظار یه پرت درست حسابی بعد از این وقفه بین نسخه کنسولی و PC داشتم
پرتی که خوب باشه خب خوبه دیگه
مثلاََ الان کسی میاد بگه مرتال کمبت روی PC مشکل داره ؟

اون ملت هم بازی رو که نصب کنن میفهمن چه اشتباهی کردن که خریدن
والا نمیدونم شما با فریم فریمی هی تا 10 میاد و برمیگرده چطور بازیش کردی . من گرافیک خیلی برام مهم نیست فقط انتظار یه پرت درست حسابی بعد از این وقفه بین نسخه کنسولی و PC داشتم
پرتی که خوب باشه خب خوبه دیگه
مثلاََ الان کسی میاد بگه مرتال کمبت روی PC مشکل داره ؟
آره من بعد از 185 ساعت بازی کردن به اشتباهم پی بردم:( در کامیونیتی مد سازی بازی هم همین الان بسته شد چون به اشتباهشون پی بردن:( این حرفارو برای خودت بزن. ایراد از توئه نه از بازی.
والا نه من دیدم که فریم تا زیر 10 بیاد و نه هزاران نفری که اینو بازی کردن و ذره ای شکایت هم نداشتن.
اینم اضافه کنم، بارها دیدم توی انجمن از بازی های مختلف گله داری که چرا فریمشون اینجوریه در حالیکه بقیه این مشکلو ندارن. این وسط هیچ وقت به این فکر نکردی که مشکل از سیستمته;)

پ.ن: بیا تو هر چی لازم داری رو من بهت میدم تا مثلا! قابل بازی بشه. اون وقت ببینم واقعا بازیش میکنی یا دلیل اصلی سختی بازی بوده که 4بار مردی و گفتی نمیتونم برمش پس مشکل از فریم بازیه! لول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or