تعدادی بازی کپی XBOX

altair.f007

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
من بازیای enslaved و castlevania و resident evil 4 و shadow of damend و deus ex رو می خوام . در صورتی هم خریدارم که حداقل سه بازی از بازی های گفته شده رو یه جا داشته باشید .
و اگر که اهوازم باشید که چه بهتر حضوری قرار میزاریم اگر هم نه که با پست .
دوستانی که دارن لطفا پ.خ کنن .

من هر بازی را5 تومن میفروشم
داداش من گوشام درازه که این حرفو میزنی. اگر برم از بازار نوش رو با قاب بخرم دونه ای 2000 تومن پام میوفته حالا شما میگید دونه ای 5 تومن

---------- نوشته در 02:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:53 PM ارسال شده بود ----------

uP .....................

---------- نوشته در 02:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

Up .............

دوستان گران فروشان نازی اباد نهایتا با قاب ... میدن 3000 تومان اینجا 2500 هم پیدا میشود
dvd 9 قیمت روز بالاترین 1200

---------- نوشته در 11:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------

من 98 تا بازی دارم فقط این چندتا توشون نیستن :دی

3 تاشو دارم
هر کدام 3500 تومان
بابا بی خیال من میرم نوشو میخرم 2000 تومن با قاب . درضمن با اومدن lt 3 بازی هایی که که برای lt 2 بودن دیگه اجرا نمیشن و باید دوباره پچ و رایت بشن و من چون دستگاهم JTAG هست این چیزا براش مهم نیست و بازیا اجرا میشن و هدف من از این تاپیک این بود اون دسته از دوستانی که دیگه بازیا براشون قابل اجرا نیست به جای اینکه ضرر کنن من ازشون بخرم که هم خودشون سود کنن هم من

---------- نوشته در 05:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:03 PM ارسال شده بود ----------

دوستان گران فروشان نازی اباد نهایتا با قاب ... میدن 3000 تومان اینجا 2500 هم پیدا میشود
dvd 9 قیمت روز بالاترین 1200

---------- نوشته در 11:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------

من 98 تا بازی دارم فقط این چندتا توشون نیستن :دی
داداش من 2500 هم نمی خرم چون نمی خوام برای lt 3 باشه . من از کسی می خوام بخرم که بازی رو قبلا گرفته و حالا دیگه براش کار نمی کنه

http://forum.bazicenter.com/thread55933/

یه نگاه بکن شاید چیزی خواستی!

up....
خیلی ممنون
قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم کل قسمت فروش رو زیر و رو کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم از بازی هایی که می خواستم رو پیدا نکردم :( لیست شما رو هم قبلا چک کرده بودم ولی بازم از اطلاعتون ممنون

upppppppppppppppp
اینگار هیچ کس حاضر نیست یه حالی به ما بده
بابا کسایی که lt 3 زدید رو دستگاهتون بازیایی که من می خوام دیگه رو کنسولتون اجرا نمیشه باید بندازیدشون دور . پس یه لطفی کنید بفروشید دیگه :((

---------- نوشته در 10:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:22 PM ارسال شده بود ----------

عاپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or