تصویری جدید از بازی نامعلوم Cliff Bleszinski منتشر شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

92092971540904397984.jpg

درود.

امروز یک تصویر جدید از بازی نامعلوم آقای Cliff Bleszinski منتشر شد که کمی با عکس قبلی تفاوت دارد و عین حال بسیار عجیب است این بازی که در حال حاضر با اسم رمز Silverstreak شناخته می‌شود فعلا این دو عکس ازش منتشر شده. همانطور که در عکس زیر و بالا شاهد هستید ما افراد بسیار قد بلندی را می‌بینیم که به احتمال قوی ورزشکار هستند. بودن یک دارو در میان یکی از این بازیکنان تفاوت هیکلی آن‌ها را بیشتر نمایان می‌کند. آقای Bleszinski در سخنان خود گفته است این عکس و عکس قبلی هر دو برای یک جهان هستند ولی چرا با یکدیگر اینقدر متفاوت هستند مشخص نیست. در عکس اول شما مردی مسلح در کنار یک رودخانه را شاهد هستید ولی در عکس جدیدتر کاملا با یک تم متفائت روبرو هستیم.

عکس قدیم

عکس جدید

عجیب هر 2 تا عکس اتمسفر گیرا و جذابی دارن :دی البته 2 تا جو متفاوت رو دارن :دی
عکس قدیم
این یکی حس Wolfenstein میده
عکس جدید
این هم که تا حدود زیادی حس DE میده :دی اون یارو هم که Augmentedــه :دی

تاثیرات گشتن با کوجیما هم قشنگ تو نوع معرفی بازی طرف تاثیر گذاشته ها :-" :دی

پ.ن: دوستانی که نوکته بینن ، به زمین و کفش های ملت هم توجه بفرمایند :دی

فکر میکنم بازیش در مورد رباط و اینجور چیزها باشه
اون عکس دومی ادم بزرگا انگار بسکتبالیست هستند سالن بسکتبال هم کاملا مشهوده.ولی به نظر میرسه اون ادم ها یا واقعی نستن یا بعضی از اعضای بدنشون رو بزرگ کردن یه همچین چیزی:d
حال کردین چه تحلیلی کردم:>

نه والاً، شما بگید ما حالیمون شه!
حالا چون یه IP عالی ساخته، هر چی دیگه بسازه بی‎نقص می‎شه؟
من به خودم اجازه نمی‎دم در مورد Valve هم چنین اظهار نظری کنم، کلیفی که دیگه ... !
گیرز فقط یه IP عالی نبود گیرز بازی بود که سبک خودشو چند قدم جلو برد مکانیزم سنگر گیری رو تو این صنعت جا انداخت کنسول جدید ماکرو رو به همه معرفی کرد به ما نشون داد یه بازی نسل بعدی چیه و باید چه جوری باشه و باعث شد موتور UE3 به اینجا برسه گیرز تاثیر گذارترین بازی نسل بود که از همه چیش تقلید شد خالق یه چنین بازی استثنایی که تو این چند سال هیچ بازی نتونسته از نظر تاثیر گذاری تو سبکش حتی بهش نزدیکم بشه معلومه که نمیتونه چیزی غیر از شاهکار بسازه کلیف همین الانم از خیلی از بازیسازای بزرگ جایگاهش بالاتره و کنار افرادی مثل کوجیما قرار میگیره چون گیرز تو سبک خودش که TPS با اختلاف بهترین تو تاریخ + اینکه ساختن سه تا بازی با میانگین بالای 90 اونم با فاصله ی کم از نظر زمان عرضه کار هرکسی نیست

آخرین ویرایش:
چیزی که مشخصه اینکه قرار نیست تکرار مکررات مکانیزم های gow رو دوباره تو این ip ببینیم و اینکه کلیف به جز gow استعداد و شجاعت رفتن سراغ ip دیگه ای رو هم داره برخلاف کوجیما!

گیرز فقط یه IP عالی نبود گیرز بازی بود که سبک خودشو چند قدم جلو برد مکانیزم سنگر گیری رو تو این صنعت جا انداخت کنسول جدید ماکرو رو به همه معرفی کرد به ما نشون داد یه بازی نسل بعدی چیه و باید چه جوری باشه و باعث شد موتور UE3 به اینجا برسه گیرز تاثیر گذارترین بازی نسل بود که از همه چیش تقلید شد خالق یه چنین بازی استثنایی که تو این چند سال هیچ بازی نتونسته از نظر تاثیر گذاری تو سبکش حتی بهش نزدیکم بشه معلومه که نمیتونه چیزی غیر از شاهکار بسازه کلیف همین الانم از خیلی از بازیسازای بزرگ جایگاهش بالاتره و کنار افرادی مثل کوجیما قرار میگیره چون گیرز تو سبک خودش که TPS با اختلاف بهترین تو تاریخ + اینکه ساختن سه تا بازی با میانگین بالای 90 اونم با فاصله ی کم از نظر زمان عرضه کار هرکسی نیست

گیریم که همه حرفای شما درست بود (که نیست)، بازم دلیل نمی‎شه هر چی بسازه شاهکار باشه.

چقدر افتضاح فوتوشاپ شده!:d
فتوشاپ نیست. به این میگن جور عکس ها Artwork و Concept Art و از این قبیل اسامی گفته میشه:biggrin1:​

تو رو خدا! :d ندونم کانسپت چیه که دیگه هیچ.رفیق مزاح بود :d

آخرین ویرایش:
چقدر عجیب غریبه من که رابطشونو نتونستم بفهمم
فکر می کنم یا یک بازی سایبر پانک طرف باشیم.

یا شاید یک بازی با تمی شبیه به انیمه ی Ghost in the Shell.

چقدر افتضاح فوتوشاپ شده!:d

فتوشاپ نیست. به این میگن جور عکس ها Artwork و Concept Art و از این قبیل اسامی گفته میشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or