تصویری تار در سایت جدید Respawn

Dreadlord

کاربر سایت
بالاخره بعد از یک سال و نیم Respawn Entertainment خبر ساز می شود. این استودیو سایت جدید خود را راه اندازی کرده و در قسمت Games این سایت، تصویری تار و مبهم که به نظر می رسد یک آرت وورک باشد را قرار داده و می تواند به عنوان اولین نشان از بازی این استودیو تلقی شود.

f12plofrpkml5pxfgs13.jpg

همانطور که می دانید، بعد از مشکلاتی که Infinity Wards (سازنده CoD, CoD 2, MW1, MW2) با اکتیویژن پیدا کرد، بسیاری از اعضای اصلی این استودیو مانند Jason West و Vince Zampella از IW جدا شده و خود استودیویی جدید با نام Respawn را تشکیل دادند. EA که ناشر بازی بعدی آنها است، چندی پیش در E3 تایید کرد که بازی Respawn یک Sci-fi shooter (شوتر علمی - تخیلی) خواهد بود. ظاهرا کم کم به معرفی بازی بعدی خالقان Call of Duty نزدیک می شویم.

• Like
Reactions: kayne
نه اقیانوسش کو؟؟نه خداییش اقیانوس رو چطوری دیدی؟؟؟نه توفقط به من بگو اقیانوس کجاست؟؟؟

طبق نظرات مساوی من ایشون یه درخت سوخته کشف شد

بابا اقیانوس پشت سرشه دیگه!!!=)):d
منظورم این بود که جنگ تو منطقه اقیانوس ارام.

woow

rlebasu1f9exi5j8pmw.jpg

1- از این برج هاست که تانکر آب بالاشه
2- من که نفهمیدم ولی یه چیزی بین 2-6 هست
3- بالای یه پشت بامه یه خونس
4- یه دودکشه
5- سقفه یه خونس که زیر آب رفته
6- انبار چوبه
البته همش نظر شخصی بود

آخرین ویرایش:
حالا جدای از اینک این چی هست مهم اینه که اینا اول دست گذاشتن رو world war 2 و یه تحول توش ایجاد کردن بعد دست گذاشتن رو modern war و باز یه تحول توش ایجاد کردن تا دیگران روش اسکی برن و حالا رسیده به future war و خدا میدونه چندتا بازی قراره تلف بشن:d

اینجا شده لول بازار...... پارک ژوزاسیک که هست ........ محله کل کل فن های bf3 و mw3 هم که هست :d

اینجا چه خبره یکی ما رو ملتفت کنه :d هر کجا میریم باید اسمی از مقایسه این دو بازی بیاد :d

فکر کنم یه کارخونه ست اونم دودکشه اون کارخونه است.:d b-)

این تصویر که یه خونه یا مثل یه کارگاه وسطش هست دورش هم مثل برج های کوچیک میمونه احتمال داره یه بازی تو سبک Fable یا این جور مدل ها باشه
ولی 100% شوتر که نیست عکسش به این بازی شمشیری ها شبیه:d
اینم نظر شخصی ما بود ولی گروه پر استعداد و خلاقی هستن باید ببینیم چه میکنن.

کشف کردم البته من نه تو کامنت های vg247 یه نفر این تریلر رو گذاشته بود که وجدانن خیلی احتمالش هستش که این باشه ولی این تریلر فیلمشه
http://www.youtube.com/watch?v=RoI6NDblT84

بابا این Terra Nova هستش یه سریال هستش نه فیلم دوم بهش لقب Avatar رو دادن در TV Serial رو دادن .

سوم این بازی هرچی باشه فکر نمیکنم ربطی به Terra Nova داشته باشه .;)

چهارم طرف یک چیزی خورده بوده احتمالا از این جور افراد که .... رو ربط میدن به ..... زیاد پیدا میشن زیاد به ربط این دو فکر نکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or