تصویری تار در سایت جدید Respawn

Dreadlord

کاربر سایت
بالاخره بعد از یک سال و نیم Respawn Entertainment خبر ساز می شود. این استودیو سایت جدید خود را راه اندازی کرده و در قسمت Games این سایت، تصویری تار و مبهم که به نظر می رسد یک آرت وورک باشد را قرار داده و می تواند به عنوان اولین نشان از بازی این استودیو تلقی شود.

f12plofrpkml5pxfgs13.jpg

همانطور که می دانید، بعد از مشکلاتی که Infinity Wards (سازنده CoD, CoD 2, MW1, MW2) با اکتیویژن پیدا کرد، بسیاری از اعضای اصلی این استودیو مانند Jason West و Vince Zampella از IW جدا شده و خود استودیویی جدید با نام Respawn را تشکیل دادند. EA که ناشر بازی بعدی آنها است، چندی پیش در E3 تایید کرد که بازی Respawn یک Sci-fi shooter (شوتر علمی - تخیلی) خواهد بود. ظاهرا کم کم به معرفی بازی بعدی خالقان Call of Duty نزدیک می شویم.

• Like
Reactions: kayne
طی تحقیقاتی که انجام دادم :dفقط به این نتیجه رسیدم که این قسمتی رو که قرمز کردم میتونه اونیفورم یه سربازی آمریکایی تو جنگ جهانی و قسمتی از اقیانوس آرام باشه و اون تیرگی های برج مانند می تونه نخل هایی باشه که تو اتش سوخته.:-/

منم فک کنم اون سه تا که از زمین اومدن بیرون درخت سوختن اون سیاهه که رو زمینه یه تنه درخته که یه یارو روش نشسته :d
یا یه دریاست که یه زیر دریایی از توش اومده بیرون
اینا هم از کوجیما یاد گرفتن واسه ما لوس شدن

طی تحقیقاتی که انجام دادم :dفقط به این نتیجه رسیدم که این قسمتی رو که قرمز کردم میتونه اونیفورم یه سربازی آمریکایی تو جنگ جهانی و قسمتی از اقیانوس آرام باشه و اون تیرگی های برج مانند می تونه نخل هایی باشه که تو اتش سوخته.:-/

نه اقیانوسش کو؟؟نه خداییش اقیانوس رو چطوری دیدی؟؟؟نه توفقط به من بگو اقیانوس کجاست؟؟؟

طبق نظرات مساوی من ایشون یه درخت سوخته کشف شد

صد در 100 جنگ جهانی دوم که نیست. :d
چون بازی Sci-Fi هست.
الان خداییش اقیانوس کجاشه؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or