تصویب شد! کاهش 35% قیمت اینترنت،کاهش 20% قیمت هر گیگ حجم اینترنتی!

امروز با من تماس گرفته شد راجع به شکایتی که از مبین نت کرده بودم بابت کم کردن ساعت شبانه و محدود کردن دانلود تو همون ساعت ها . بهشون گفتم که امکان داره دوباره به حالت قبل برگرده. گفتش بله. یعنی میشه ما حال این عوضیا رو بگیریم؟؟؟ لعنتیا شیلنگ مکش پول به خودشون وصل کردن. اندازه ی یه نخود هم کیفیت تو کارشون نیست. :|

من شخصا از این شرکت دزد نت راحت شدم .. واقعآ تا اینجا از شاتل راضیم .. هر گیگ 3600 در صورتیکه مبین نت هر گیگش 12 تومانه

مخابرات چرا اینطوری قیمتارو عوض کرد؟؟؟

من سرویس ماهیانه 2 مگ میگیرفتم با 4 گیگ حجم قبلا قیمتش بود 26200 ولی الان 8 درصد مالیات هم بهش اضافه شده شده 28200 !!! حجم هم برای یک گیگ 4000 تومن بود الان کرده 3600 تومن باضافه 8 درصد مالیات دوباره همون 4000 تومن!!!!! برای شهرهای دیگه هم همینطور شده؟ آدم حرصش میگیره بلند شی با یه ماشینگان بری مخابرات درس ادب بهشون بدی.

آسیا تک هنوز گیگی 5 تومن میده ایول به شاتل که 3600 کرد!

درسته تعرفه هاشو کم نکرده ولی شما سرعت سرویسای آسیاتک رو میتونی مقایسه کنی با شاتل؟
اینترنت 2 مگ - 10 گیگش ، 1مگابایت و 300 کیلوبایت بر ثانیه دارم دانلود میگیرم. 1 تا 8 رایگان دانلودش هم زیر 130 تا نمیاد...

درسته تعرفه هاشو کم نکرده ولی شما سرعت سرویسای آسیاتک رو میتونی مقایسه کنی با شاتل؟
اینترنت 2 مگ - 10 گیگش ، 1مگابایت و 300 کیلوبایت بر ثانیه دارم دانلود میگیرم. 1 تا 8 رایگان دانلودش هم زیر 130 تا نمیاد...
طوری میگی انگار من آسیا تک ندارم، سرعتش فقط صبح ها تا 11 خوبه بعد نابود میشه! قعطی بی موقع زیاد داره! شبانه اش هم 1 شب میشه وب باز نمیکنه چه برسه به دانلود!
درصورتیکه رفیقم شاتل داره تو دانلود شبانه بستگی به سرعت سرویسش تنظیم میکنه و سرعتش هم عالیه. ما که میریم شاتل شما دوست داری بمون
ضمنا آسیا تک بالاخره قبمت گیگ رو از 5 تومان به 3888 کاهش داد اما در عوض رو سرویس های ماهیانه اش 2 تومن کشید

این پول هایی که روی سرویس ها کشیدن همون مالیات بر ارزش افزوده هست که قرار بود هر سال یک درصد اضافه بشه تا آخرش به 8 درصد برسه اما امسال یدفه کردنش 8 درصد!! چقدر اینا هماههنگ باهم کار میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or