تصوير جديد مجله فاميتسو و باز هم ...

Cloud Strife

Loyal Member
سلام!!!!!:biggrin1:

من برگشتم:cheesygri:biggrin1::laughing::p

امان از اين عرب ها :sick: كه هميشه كار دسته ما ميدن.:evil:

اين خبر قديمي هست ولي خوب چون اخراج بودم نتونستم انتايم بزارمش :-" ولي مهم نيست.هست؟

اين عكس رو ديديد؟ اگه نديد پس ببينيد!

اين عكسي هست كه مستقيما توسط تتسويو نومورا طراحي شده و به قدري مهم هست كه راه به جلد مجله فاميتسو پيدا كرده!

در اين تصوير شما شخصيت هايه بازي هايه FF و KH رو با شمايل روباه مي بينيد.

اما تصوير به همينجا ختم نمي شود. اولين نكته اي كه در عكس مشاهده مي شود كليد معروف سري KH است كه با ‌ظاهر كنترل PS3 طراحي شده كه طبق گفته خود تتسويو نمادي از كنسولي است كه بازي براي ان طراحي شده و اين يعني اين دو بازي يعني KH , FF كاملا در انحصار PS3 مي باشد.:love:

نكته بعدي كه اصلا اصل خبر هست من بخواترش تاپيك زدم حظور شخصيت ها در اين عكس است.

در مركز تصوير شما Main Character بازي KH رو مي بينيد. در پشت اين تصوير به ترتيب از راست به چپ كاركتر هايه بازي FF Agito XIII و FF Versus XIII و FF XIII و كلود استرايف و اسكوال رو مي بينيد!!!

به نظر شما حظور اين دو شخصيت در بين كاركتر هايه بازي هاي جديد PS3 چيكار مي كنه؟

يادتون هست من قبلا يه خبر دادم كه Cloud Strife در FF Vs XIII حظور داره؟
خب اول از همه من يعني همه دوباره به ياد اين خبر افتاديم ولي تتسويو اعلام كرد كه اين كاركتر ها مهم تر از اني هستند كه در FF Vs XIII قرار بگيرند.بعد همونطور كه بار ها اعلام كرده گفت كه ميخواد با اين كاركتر ها يه كار خوب و بزرگ بكنه.

خوب با اين تفاسير ما نمي تونيم انتظار يك بازي با حظور كلود و اسكوال رو داشته باشيم؟

ايا اين به اين معني نيست كه قراره FF VII و FF VIII برايه PS3 باز سازي بشه؟

ايا اصلا اين بازي همون بازي هست كه تتسويو مي گفت همتون رو به وجد مياره؟

برايه پاسخ دادن به اين سوالات بايد طبق معمول صبر كنيد!:evil:

ولي چيزي كه مشخصه اينه كه شما حتما كلود و اسكوال رو بر رويه PS3 خواهيد ديد:love:

پ.ن:دوستان چند وقت پيش يه بيكاري امده بود تو سايت و در مورد بستن سايت و دزدي خبر و ... اينا صحبت مي كرد... يادتون هست؟

اين Persian Boy كه مي گفت منم! من ان وقت از مديران خواستم به من اجازه بدم يه پست بزنم ولي .... (ان وقت من اخراج بودم:biggrin1:)

من در تحريريه سايت CD هستم كه كل سايت W3.finalfantasyversusxiii.net و فك و فاميل هاش زير مجموعه ان هستند ولي به غير ازمن هيچ ايراني در اين سايت كاره اي نيست!

اخبار اين سايت هم TM نداره كپي از ان مجازه.البته خوبه كه سايت منبع رو هم اعلام كنيد ولي اگه نكرديد هم مشكلي پيش نمياد!
كلا اخبار اين سايت يعني سايت مركزي TM داره و اگه كسي از اعضا اخبار رو پخش كنند اخراج مي شوند ولي اخباري كه در اين سايت FF.net نوشته ميشه خودشون فرستاده شده توسط منابع ديگس كه ما بايد هميشه با ذكر تشكر اسمشون رو قيد كنيم.

اخبار سايت اصلي رو هم كه توسط تتسويو و كارمندان SE گزاشته ميشه رو من در اين سايت ميزارم كه باز چن تحريريه اين سايت هستم مشكلي پيش نمي ياد.

فقط خواهشن دعوت نامه سايت رو از من نخواهيد كه من شرمنده ميشم.چون مجاز نيستيم به هر كسي دعوت نامه بديم.

اولين نكته اي كه در عكس مشاهده مي شود كليد معروف سري KH است كه با ‌ظاهر كنترل PS3 طراحي شده كه طبق گفته خود تتسويو نمادي از كنسولي است كه بازي براي ان طراحي شده
بیشتر شبیه کنترل اولیه Playstation ـه که انالوگ نداشت، نکنه دارن برای اون کنسول میسازن :biggrin1:. نظرت در مورد 1001 چیه؟ احتمالا ربطی به ps3 و انحصاری بودنش برای این کنسول نداره که، داره؟
در کل ممنون Cloud Strife جان ولی تحلیل جالبی نبود، متاسفانه.
2usv2c8.gif

ممنون

ولي من اين چند وقته بيشتر شنيده بودم كه KH 3 براي WII به صورت انحصاري منتشر ميشود

در واقع همون زماني كه WHITE مولتي شد و به Crystal Tools تبديل شد اعلام كردند كه براي WII هم ممكنه درست بشه و بهينه سازي

در كل به نظرم شانس WII براي انحصاري كردن اين بازي بيشتر هست اما مسئله اصلي اين جملست كه

Murata also pointed out that Square-Enix has now stopped focusing exclusively on one console,

فريدون جون همين كه نگفتي مزخرف ترين پست سايت بود و ... خودش كليه!! ولي اگه مي گفتم دسته شبيه كنترل 360 هست و ... بازم مي گفتي تحليل بديه؟؟

دوستان بياييد در مورد انحصاري بودن يا نبودن اين دو بازي يكم باز تر نگاه كنيم.

به نظرتون SE نيازي داره كه FF رو از انحصار PS3 در بياره؟ميدونيد Sony به SE چقدر پول ميده تا اين بازي انحصاري بمونه؟
اصلا چه دليلي وجود داره كه اين بازي براي 360 هم بياد.همه ميدونند كه برايه موفقيت يك بازي RPG (از لحاظ فروش) بازار ژاپن مهمترين قسمت هستش.وضعيت 360 در ژاپن هم افتظاح هستش.اگه FF برايه 360 هم بياد نميتونه رو اين كنسول فروش كنه.حالا برايه چي SE بياد با مولتي كردن اين بازي محبوبيت خودش رو در بين فن هايه PS كه كم هم نيستند به خطر بندازه تا به سرنوشت Capcom دچار شه؟همه ميدونيم كه كپكام شروع كرده به دادن عنوان هاي جديد براي PS3 مثل LP , DR تا يه كم دل هواداران PS3 رو بدست بياره.(البته هر كنه گندي رو كه زده جبران نمي كنه)
wii هم كه امكان ماديش رو نداره تا داراي اين عنوان بشه.منظورم سخت افزارش هست.هم از لحاظ فضا و هم قدرت كنسول.SE هم هيچ وقت نميتونه كيفيت FF رو در حد wii بياره پايين.
اصلا wii هم احتياجي به FF XIII نداره چون خودش يك سري از FF ها رو در انحصار خودش داره.

KH هم بنا به دلايل بالا برايه 360 نخواهد امد.(كسي هم نگفته قرار بياد!) ولي اينروز ها صحبت هايي شده كه KH مثل MH قراره به انحصار wii در بياد.
در مورد اين بازي فقط يك CG پخش شده كه نمي شه از رويه ان در مورد كيفيت بازي و قدرت وي و ... صحبت كرد ولي من تا حالا در هيچ سايت معتبري اين خبر رو يا شايعه رو به صورت رسمي نديدم و برايه همين به عكس بالا كه عكس رو جلد فاميتسو هست و طبق گفته هايه خود تتسويو عكس مربوط به بازي هاي PS3 است و صحبت هاي ديگش در داخل مجله و سايت و ... كه گفته اين بازي انحصاري است اطمينان مي كنم و مي گم ايم بازي هم حداقل فعلا در انحصار PS3 است.
شايد فردا همين تتسويو بياد بگه در انحصار wii در امده و ... .(خدا اين Capcom رو لعنت كنه كه همه اين از انحصار در اوردن ها رو ان شروع كرد!)

در مورد اين جمله كه شما مي گيد (619 كه فكر كنم اسمتون كثرا خان باشه) منظور سياست هاي كلي اين شركت هست.
چون در نسل قبل اكثر عنوان هايه اين شركت در انحصار PS2 بود.سياست جديد اين شركت اينه كه ديگه فقط و فقط بر رويه PS3 تمركز نكنند و به wii كه بدون ترمز داره ميره جلو و 360 كه در امريكا شمالي بي رغيب هست هم توجهي كنند و الزاما دليلي بر مولتي شدن عنوان هاي بالا نيست.

در ضمن SE بار اولش نيست كه اين حرف رو زده و در E3 سال پيش هم اين حرف رو زده.(منظور مسئولين SE هست نه خود SE )
يادمه چند روز بعد از اين حرف TLR و چند بازي ديگه رو برايه 360 معرفي كردند كه چند تاش حتي انحصاري هم بود.

يك بار هم يكي از دوستان يك خبر داد كه رئيس SE گفته تمركزشون بر رويه PS3 و wii است.(عنوان پستش هم اين بود كه 360 لياقت نداره يا يه چيز تو اين مايه ها!!!!)

دوست عزيز منم منم نگفتم FF از انحصار در ميايد مطمئنا FF مثل قديم بر روي PS به حيات خودش ادامه ميده

من منظورم بازي هاي بعدي اين شركت فكر كنم يادتون باشه 1 سال پيش بود فكر كنم البته SE يك بازي براي PS3 , PC معرفي كرد اگه قراره طبق سياست جديد شركت باشه خب فرضها اين پروژه بي نام مولتي ميشه

يك بار هم يكي از دوستان يك خبر داد كه رئيس SE گفته تمركزشون بر رويه PS3 و wii است.(عنوان پستش هم اين بود كه 360 لياقت نداره يا يه چيز تو اين مايه ها!!!!)

اون خبر خودم گذاشتم :biggrin1:

در ضمن SE بار اولش نيست كه اين حرف رو زده و در E3 سال پيش هم اين حرف رو زده.(منظور مسئولين SE هست نه خود SE )

مولتي كردن موتور WHITE ميتونه اينو نشون بده چون مثلا LT كه مولتي هست توسط UE 3 ساخته ميشود

ولي اگه مي گفتم دسته شبيه كنترل 360 هست و ... بازم مي گفتي تحليل بديه؟؟
اینو باید آب طلا بنویسن بزارن صفحه اول سایت!!!!!!!!!!!!!!
فکر نکنم از انحصار در بیاد
البته امروزه پول و سیاست چیزی رو به عنوان انحصار از بین برده مگه شرکتا به فکر خودشون باشند

ديگه هركس من بشناسه ميدونه از اين سبك هاي يكي من بزنم يكي تو بزن بدم مياد! ولي اين جمله رو گفتم نقل كنم :
به نظرتون SE نيازي داره كه FF رو از انحصار PS3 در بياره؟ميدونيد Sony به SE چقدر پول ميده تا اين بازي انحصاري بمونه؟
اصلا چه دليلي وجود داره كه اين بازي براي 360 هم بياد.همه ميدونند كه برايه موفقيت يك بازي RPG (از لحاظ فروش) بازار ژاپن مهمترين قسمت هستش.وضعيت 360 در ژاپن هم افتظاح هستش.اگه FF برايه 360 هم بياد نميتونه رو اين كنسول فروش كنه.حالا برايه چي SE بياد با مولتي كردن اين بازي محبوبيت خودش رو در بين فن هايه PS كه كم هم نيستند به خطر بندازه تا به سرنوشت Capcom دچار شه؟همه ميدونيم كه كپكام شروع كرده به دادن عنوان هاي جديد براي PS3 مثل LP , DR تا يه كم دل هواداران PS3 رو بدست بياره.(البته هر كنه گندي رو كه زده جبران نمي كنه)
اين قسمت ها رو يك توضيح ميدم :
اگر قرار به پول دادن باشه كه ديگه ماكروسافت به راحتي ميتونه مبلغي به SE پيشنهاد كنه كه حتي توي خواب هم تعداد 0 هاش برامون سخته.
اما اگر موضوع وضعيت بد 360 كه بايد بگم اگر قرار باشه هر سازنده اي بگه اين كنسول وضعيت خوبي براي RPG نداره پس بيخيالش ميشيم كه الان بايد ماكروسافت درب كنسول سازيش رو تخته ميكرد.
نميخوام بگم FF براي 360 مياد اما ميخوام بگم با اين دلايل فروش بد 360 و پولي كه سوني ميده نميتونيد بگيد اين بازي انحصاري PS3 ميمونه!
اگر اشتباه نكنم اين بود :
اگر 360 لياقت داشته باشه ...
مطمئنا منظور اون جناب لياقت داشتن يا نداشتن كنسول نبوده بلكه منظورش اين بوده كه اگر ماكروسافت سر كيسه رو شل كنه :biggrin1:
يا بهتر بگم اينجوري ميگه:
اوهوي ماكروسافت بهت ميگم سر كيسه رو شل كن

بیشتر شبیه کنترل اولیه Playstation ـه که انالوگ نداشت، نکنه دارن برای اون کنسول میسازن :biggrin1:. نظرت در مورد 1001 چیه؟ احتمالا ربطی به ps3 و انحصاری بودنش برای این کنسول نداره که، داره؟
در کل ممنون Cloud Strife جان ولی تحلیل جالبی نبود، متاسفانه.
2usv2c8.gif
چيزي كه توي اين عكس معلوم! اين كه اين دسته ها دقيقا عكس دسته هاي PS است. اگر دقت كنيد كليد ها سمت راست بودن نه چپ ...

اما اگر موضوع وضعيت بد 360 كه بايد بگم اگر قرار باشه هر سازنده اي بگه اين كنسول وضعيت خوبي براي RPG نداره پس بيخيالش ميشيم كه الان بايد ماكروسافت درب كنسول سازيش رو تخته ميكرد.
نميخوام بگم FF براي 360 مياد اما ميخوام بگم با اين دلايل فروش بد 360 و پولي كه سوني ميده نميتونيد بگيد اين بازي انحصاري PS3 ميمونه!
ميثم ميشه يك بازي به قول خودت يكي تو بزن يكي من بزن(نوبتي) ميتوني براي X360 معرفي كني كه انحصاري باشه و ناشرش مايكروسافت نباشه؟
چيزي كه توي اين عكس معلوم! اين كه اين دسته ها دقيقا عكس دسته هاي PS است. اگر دقت كنيد كليد ها سمت راست بودن نه چپ ...
عكس دسته كه درسته...دايره,ضربدر,مربع,مثلث سمت راست هستن و جهتها سمت چپ.

ميثم ميشه يك بازي به قول خودت يكي تو بزن يكي من بزن(نوبتي) ميتوني براي X360 معرفي كني كه انحصاري باشه و ناشرش مايكروسافت نباشه؟
ربطش به حرف من چي بود؟
عكس دسته كه درسته...دايره,ضربدر,مربع,مثل ث سمت راست هستن و جهتها سمت چپ.
پيشنهاد ميكنم يك سر بري راست و چپ رو ياد بگيري! بعد بگي دايره ومربع و مثلث سمت راست هستند! و جهت ها سمت چپ ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or