تصاویر UNREAL ENGINE 4

Mr-Game

کاربر سایت
Epic debuts Unreal Engine 4: first shots and details

دوستان تصاویری از انجین Unreal 4 منتشر شده :

ff_unreal23b_f.jpg

ادامه تصاویر : تصویر اول - تصویر دوم - تصویر سوم

این دموی تکنیکی دو دقیقه ای که فعلا چندتا شات ازش منتشر شده حاصل 3 ماه تلاش 14 مهندس نرم افزار در شرکت epic هست

برای اجرای Real-Time این دمو از کارت گرافیک GTX680 استفاده شده

اطلاعات کامل از این انجین در ماه june منتشر خواهد شد ( احتمالا در نمایشگاه E3 )

منبع

آخرین ویرایش:
به نظرت این نرمال مپ ـه !
71978106025119516971.jpg

40960126086189533140.jpg
اینی که من میبینم یه سری تکسچر به شدت بی کیفیته که خبر از سر هم بندی کردن این دمو میده. کیفیت تکسچرها با این نسل مو نمیزنه و صدالبته pomتوش استفاده نشده و اگه قرار باشه چیزایی مثل Diffuse mapping و light رو هم ازش حذف کنیم احتمالا یادآور اوایل همین نسل خواهد بود...اونی هم که نشون دادی یه parallax mapping سادست که اولا همه جا اعمال نشده و دوما تو عموم بازیهای این نسل که با ue3 ساخته شدن به دفعات ازش توی بخشهایی که تو چشم هستن استفاده شده.
میخوای pom با تکسچرهای 4kx4k رو (که تو نسل بعد حتی باید از این هم بالاتر برن !) ببینی به این تصویر نگا کن. یه ماد که با cry engine3 ساخته شده...
63511304614506388447.jpg

خب تیم سوئینی و دار و دسته‌ش اعتراف کردن کارشناسهای بازی ‌سنتر مُچشون رو گرفتن. میخوان Epic Games رو ول کنن بیان ایران واسه لبوفروشی، شبها هم برن تو استودیو "شیرین افزار ِ نگین الماس" آموزش ساخت و توسعه انجین رو بگذرونن.

چرا زودتر روو نکرده بودی تو Epic کار میکنی ؟ ما دیگه اینقدر جسارت نمیکردیم در حضور معظم جنابعالی !

آخرین ویرایش:
خب تیم سوئینی و دار و دسته‌ش اعتراف کردن کارشناسهای بازی ‌سنتر مُچشون رو گرفتن. میخوان Epic Games رو ول کنن بیان ایران واسه لبوفروشی، شبها هم برن تو استودیو "شیرین افزار ِ نگین الماس" آموزش ساخت و توسعه انجین رو بگذرونن.

چیز معمولی نیست ، اولا باید توی ویدیو ببینیم چه خبره ، ولی این عکس اختلافش با بازیهای الان از یک نسل کمتره ، یعنی بیشتر از اینها انتظار میره ، اگه قراره سخت افزار نسل بعد تفاوتش با همینایی که هستند اینقدر باشه من به شخصه ترجیح میدم 3 - 4 سال دیگه با همینا سر کنم تا اگه قراره نسل جدید بیاد واقعا تفاوت چشم گیر باشه .

40960126086189533140.jpg
اینی که من میبینم یه سری تکسچر به شدت بی کیفیته که خبر از سر هم بندی کردن این دمو میده. کیفیت تکسچرها با این نسل مو نمیزنه و صدالبته pomتوش استفاده نشده و اگه قرار باشه چیزایی مثل Diffuse mapping و light رو هم ازش حذف کنیم احتمالا یادآور اوایل همین نسل خواهد بود...اونی هم که نشون دادی یه parallax mapping سادست که اولا همه جا اعمال نشده و دوما تو عموم بازیهای این نسل که با ue3 ساخته شدن به دفعات ازش توی بخشهایی که تو چشم هستن استفاده شده.
میخوای pom با تکسچرهای 4kx4k رو (که تو نسل بعد حتی باید از این هم بالاتر برن !) ببینی به این تصویر نگا کن. یه ماد که با cry engine3 ساخته شده...
میشه چند مورد از اون عموم ِبازهایی که با UE3 ساخته شدن و از POM در سطح و لِوِلی استفاده کردن که تو با دیدنشون طوری متحیر شدی که اون تیکه ایی که دورش خط کشیدم به نظرت یه پارالاکس ساده اومده نام ببری؟( screenshot plz ) .

از طرفی واقعاً درک نمی کنم چطوری از رو این چندتا عکس اینقدر با اطمینان داری میگی 100% از POM توش استفاده نکردن ! بعد اون عکسی که دورش خط کشیدی میخواستی چیو ثابت کنی؟

چیز معمولی نیست ، اولا باید توی ویدیو ببینیم چه خبره ، ولی این عکس اختلافش با بازیهای الان از یک نسل کمتره ، یعنی بیشتر از اینها انتظار میره ، اگه قراره سخت افزار نسل بعد تفاوتش با همینایی که هستند اینقدر باشه من به شخصه ترجیح میدم 3 - 4 سال دیگه با همینا سر کنم تا اگه قراره نسل جدید بیاد واقعا تفاوت چشم گیر باشه .

سلام جسارتاً یکم با نظر شما مخالفم.اگه سطح گرافیک در نسل بعدی بیش از حد بالا بره هزینه های تولید شدیداً افزایش پیدا میکنه. از طرف دیگه نمیشه قیمت بازی 200 دلار تعیین بشه پس دو را باقی میمونه یا از کمیت بازی ها کم بشه(مثلاً حداکثر بازی دو ساعت گیم پلی داشته باشه) یا از کیفیت (هوش مصنوعی و ...) که هر دو به ضرر گیمرها است.توی همین نسل هم بالا بودن هزینه های تولید به استدیوهای خوبی مثل factor 5، silicon knightsوfree radicals ضربه زد.

البته مارک رین پیرو همون خبری که خودم گذاشتم گفته بود نمایش UE4 ، نمایش Samiritan رو تو جیبش میزاره ( یه چی در این حدود گفته بود ) ! باید منتظر E3 و نمایش کامل تچ دمو بود .

توی این سایز من چیز خاصی نمیبینم که تحت تاثییر قرارم بده اونم برای نسل بعد, Samaritan خیلی بهتر بود بنظرم .
بهرحال باید تا E3 و عمومی شدن نمایش UE4 صبر کرد ... :دی

توقع تو خیلی بالاس :d

آخه خودشون میگن Avatar و ... الان این تصاویر خب مسلما از این نسل بیشتره ولی ربطی به Avatar نداره !! تفاوت این عکس به عنوان اوایل نسل بعد با اواخر نسل حاضر به اندازه تفاوت اوایل نسل حاضر با اواخر نسل قبل نیست . مثلا Gears of War 1 رو در نظر بگیرید که اتفاقا پرچمداره همین Unreal Engine ، اختلافش با بازیهای PS2 و XBOX خیلی بیشتر از حرفا بود ...

نمیشه با 4تا عکس قضاوت کرد ولی با توجه به این عکس ها نه میشه گفت معمولی و نه عالی. به نظر من CryEngine 3 تصویر Realisticتری ارائه میده

آخه خودشون میگن Avatar و ... الان این تصاویر خب مسلما از این نسل بیشتره ولی ربطی به Avatar نداره !! تفاوت این عکس به عنوان اوایل نسل بعد با اواخر نسل حاضر به اندازه تفاوت اوایل نسل حاضر با اواخر نسل قبل نیست . مثلا Gears of War 1 رو در نظر بگیرید که اتفاقا پرچمداره همین Unreal Engine ، اختلافش با بازیهای PS2 و XBOX خیلی بیشتر از حرفا بود ...

حالا اینو من خودم میگم، Samaritan افکت و قسمت های مختلف زیاد داشت ! اما این دمو داره روی مدل سازی بدن استفاده از هیچگونه تکنیک و افکت خاصی مثل ( TESS) مانور میده ! اگه شما عکس ها رو کامل نگاه کنی، کنار هرعکس، مدل Weird ش رو هم انداخته که میخواد میزان مدلینگ و سنگین بودن رو نشون بده. که از این نظر کاملا محدودیت رو از بین برده. تو چندتا از عکساش هم که کلا همین 4 تا افکت این منظره ها و کارکتر رو هم نداره و صرفا داره نشون میده که قدرت مدل سازی چقدر پیشرفت کرده.
از این نظر هم طبق تجربه خودم میگم که خیلی خیلی عالی و سنگینه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or