hdxc کاربر سایت Nov 24, 2011 #47 نوشته شده توسط sun_boyz: چی!؟این در حد u1 هم نیست چه برسه به u2:d بیشتر... حالا من یه چیزی پروندم چرا جدی میگیری؟:dولی u1 رو نابود می کنه:dاون عکس بالایی که Resize شده رو نگاه کن اون چیزی هست که تو ویتا میبینی
نوشته شده توسط sun_boyz: چی!؟این در حد u1 هم نیست چه برسه به u2:d بیشتر... حالا من یه چیزی پروندم چرا جدی میگیری؟:dولی u1 رو نابود می کنه:dاون عکس بالایی که Resize شده رو نگاه کن اون چیزی هست که تو ویتا میبینی
maapor کاربر سایت Dec 5, 2011 #50 نوشته شده توسط taker-sos: بسیار زیبا مثل انچارد 1 ps3 میمونه این تصاویر جدید بیشتر... دیگه زیاد جو نگیرت انقدر هم بالا نیست دیتلش خیلی پایین تر از اونه .
نوشته شده توسط taker-sos: بسیار زیبا مثل انچارد 1 ps3 میمونه این تصاویر جدید بیشتر... دیگه زیاد جو نگیرت انقدر هم بالا نیست دیتلش خیلی پایین تر از اونه .
Amin.J کاربر سایت Dec 5, 2011 #51 نوشته شده توسط maapor: دیگه زیاد جو نگیرت انقدر هم بالا نیست دیتلش خیلی پایین تر از اونه . بیشتر... تصوير حالا اينو كوچيكتر هم بكن !
نوشته شده توسط maapor: دیگه زیاد جو نگیرت انقدر هم بالا نیست دیتلش خیلی پایین تر از اونه . بیشتر... تصوير حالا اينو كوچيكتر هم بكن !
ismael_73_hz کاربر سایت Dec 5, 2011 #52 من از این بازی خوشم اومده تا حالا این بازی نکردم حتما روی ps vita بازی می کنم انشا الله
mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Dec 17, 2011 #54 عکس هایی از بخش Tutorial بازی Reactions: Kasra-M