تصاویر Tomb Raider

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

M4ST3R

کاربر سایت
اولین تصاویر از عنوان تازه آنونس شده توم ریدر اسکن های مجله GI هست که در زیر میبینیم.

965tomb_raider_1_tn.jpg

بزرگتر

306aa_tn.jpg

بزرگتر

طبیعی هست که عکس ها اولیه کمی تار بنظر میرسند و از کیفیت بالایی برخوردار نیستند, به زودی عکس های با کیفیت بالاتر و بیشتر به این تاپیک اضاف خواهند شد. (;

• Like
Reactions: leonk13
اولین کامنت رو خودم بدم :d :
خُب تو این اسکن ها اندام کامل خانم کرافت رو میبینیم، باید بگم بالانس بدنی ایشون خیلی طبیعی تر شده امیدوارم این مورد رئالیسم رو توی گیم پلی و گرافیک بازی هم شاهد باشیم.

leonk13 عزیز اگر میشه تصاویر رو یکجای دیگه بصورت بند انگشتی آپ کن تا اونایی که سرعت اینترنت پایینی دارن برای باز کردن صفحه و مشاهده عکس ها با مشکل رو به رو نشن. مرسی.

سایتش محدودیت های خاصی داشت یکیش هم این بود که ثامبل نمیداد :biggrin1: باشه به خاطر شما یه جای دیگه آپشون کردم تا ثامبل هم بزارم:
ممنون.

آخرین ویرایش:
leonk13 عزیز اگر میشه تصاویر رو یکجای دیگه بصورت بند انگشتی آپ کن تا اونایی که سرعت اینترنت پایینی دارن برای باز کردن صفحه و مشاهده عکس ها با مشکل رو به رو نشن. مرسی.

سایتش محدودیت های خاصی داشت یکیش هم این بود که ثامبل نمیداد :دی باشه به خاطر شما یه جای دیگه آپشون کردم تا ثامبل هم بزارم:

این 2 تا هم اولین تصاویر بازی هستن حیف بود تو تاپیک نباشن:

• Like
Reactions: Molana
شک ندارم با عنوان شاهکاری روبرو خواهیم شد .
همین عنوان لاراکرافتِ امسال که تازه یه عنوان حاشیه ای بود و طبق نظر سازندگان ربطی به تام رایدر نداشت هنوز مزش یادم نرفته ! چه برسه به این یکی !

اسکن ها با اینکه زیاد کیفیت ندارن ولی حداقل اتمسفر فوق العاده ی حاکم بر بازی رو به خوبی القا میکنن. جو خوفی داره:دی 100% M میشه!:دی
از مراسم قربانی کردن استقبال میشه!:دی
از شلوار هم همینطور!!!!:دی خودم تو Underworld اکثرا با شلوار بازی میکردم!!نمیدونم چرا!!:دی

قيافش كه خيلي عوض شده نميدونم چرا وقتي عكساشو ديدم ياد uncharted افتادم.
دقیقا منم همین احساس بهم دست داد

با تمام احترامی که نسبت به ND و سری Uncharted قایل هستم باید اعتراف کرد این سری خودش ترکیبی از Tomb Raider و Indiana Jones هست!

البته اینجور که من توی فروم های رسمی TR میبینم و از قبل هم خبرش لو رفته بود بازی جدید به احتمال خیلی زیاد Open World هست و قرار کلا سیستم پلتفرمینگ و از در و دیوار بالا رفتنش تغییر بکنه. اگه اینجوری بشه واقعا عالی میشه و میشه TR جدید رو یک ریبوت واقعی نام برد و همچنین کمتر شباهتی درش به U یا بازی های دیگه یافت میشه!

من که کلا به CD ایمان دارم و شک ندارم بازی جدید رو خیلی عالی کار میکنه! فراموش نباید کرد که همین شرکت هم بود که بعد از افتضاح Angels of Darkness امد و این سری رو از لجن درآورد و به دوران اوج گذشته بازگردوند! (البته من از تیپ جین لارا توی مرحله اول AoD خیلی خوشم میومد!:دی)

بازی جدید M هم هست! خدا کنه یک شخصیت خوش تیپ مرد هم به بازی اضافه بشه چون به نظر من هر بازی یکم رمنس چاپنی کارش بشه موفق میشه! مثلا همین Uncharted خصوصا توی AT به لطف رابطه بین نیت، النا و کلویی و خیلی از لحاظ داستانی جذاب شده بود! البته توی سری TR داستان هیچ وقت های لایت نبوده که امیدوارم CD توی بازی جدید یک تجدید نظر اساسی در این زمینه بکنه!

خداوکیلی کسی شماره ی لارای جدیدو داشت دریغ نکنه!:d
جالبه این اولین خبر در مورد ریبوت کردن تو چند وقت اخیر بوده که با استقبال رو به رو شده!

به به. هر جا لارا هست تازگی هم هست. :d
از تو عکسهاش مشخصه که لارا نسبت به حالا جوونتر هست. این یعنی بی تجربگی زیاد لارا و در نتیجه خطرات بیشتر.

به نظر من بازي داره به سمت اكشن و ترس سوق داده مي شه و بايد منتظر بازي باشيم كه طيف وسيع تري از مخاطبان رو هدف بگيره.
البته تا تريلري منتشر نشه ، هيچ چيز نمي شه گفت .
اولين بازي كه انجام دادم توم ريدر 1 با ديسك اورجينال بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or