امیدوارم مثل watchdog از نظر فنی تا هنگام عرضه افت نکنه
نمایش های جدید و با اون نمایش تخیلی فضایی اولیه مقایسه کنید میفهمید.واچ داگز از کی از نظر فنی افت کرد ؟![]()
اون بخاطر این بود که اولین بار بازی رو روی یک PC Very High End اجرا کردن با اون گرافیک و جزئیات وحشتناک بعد انتظارات ملت اینقدر از بازی بالا رفت که انتظار داشتن نسخه های دیگه هم به اندازه نسخه PC جزئیات و گرافیک عالیی داشته باشه که از آخرم یوبی سافت خودش اعلام کرد نسخه PC از بقیه نسخه ها بهتر هست!نمایش های جدید و با اون نمایش تخیلی فضایی اولیه مقایسه کنید میفهمید.
اصلا ربطی به PC و ... نداره. اون چیزی که اول نشون دادن ماورای تخیل بود. تصادف ریل تایم و کمک رسوندن یه عابر پیاده به یه تصادف زده و بعد پرسیدن حالش و ... ؟!!! Really؟اون بخاطر این بود که اولین بار بازی رو روی یک PC Very High End اجرا کردن با اون گرافیک و جزئیات وحشتناک بعد انتظارات ملت اینقدر از بازی بالا رفت که انتظار داشتن نسخه های دیگه هم به اندازه نسخه PC جزئیات و گرافیک عالیی داشته باشه که از آخرم یوبی سافت خودش اعلام کرد نسخه PC از بقیه نسخه ها بهتر هست!
دل کل همچین افتی عجیبی هم نداشتا![]()
هیج وقت یادم نمیره تا دو روز فکا همه باز مونده بود :-oاصلا ربطی به PC و ... نداره. اون چیزی که اول نشون دادن ماورای تخیل بود. تصادف ریل تایم و کمک رسوندن یه عابر پیاده به یه تصادف زده و بعد پرسیدن حالش و ... ؟!!! Really؟
اصلا ربطی به PC و ... نداره. اون چیزی که اول نشون دادن ماورای تخیل بود. تصادف ریل تایم و کمک رسوندن یه عابر پیاده به یه تصادف زده و بعد پرسیدن حالش و ... ؟!!! Really؟
لینک ندارم خودتون سرچ کنید. گفتم که اولین نمایشی که Watch dogs معرفی شد بود دیگه. کنفرانس یوبی سافت تو E3. یک سال قبل از معرفی کنسول ها.من ندیدمش میشه لینکشو بهم بدید.ممنون میشم
»ن همون دیشب که گفتید یوتیوب و E3 رو زیرورو کردم همچین صحبتی نشنیدم.حالا نمیدونم باز..اگه منبعی چیزی باشه ممنون میشم.لینک ندارم خودتون سرچ کنید. گفتم که اولین نمایشی که Watch dogs معرفی شد بود دیگه. کنفرانس یوبی سافت تو E3. یک سال قبل از معرفی کنسول ها.
watch?v=Nwm46hiFNBQ»ن همون دیشب که گفتید یوتیوب و E3 رو زیرورو کردم همچین صحبتی نشنیدم.حالا نمیدونم باز..اگه منبعی چیزی باشه ممنون میشم.
گرافیکشم افت نداشته...
همه چی نرمال هست بجز...اینکه تمام اسکرین شات ها و تریلر ها از یه ناحیه هست!