تصاویر The Darkness II

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از بهترین خبرا تو این چند وقته بازگشت دو بازی به یاد موندنی pray و darkness که دو بازی که واسه اولای نسلن و حیف بود ادامشون ساخته نشه هر چند پری خیلی تغییر کرده و اون اصالتشو از دست داده حتی سازندشم تغییر کرده اما این کاملا اصالتشو حفظ کرده و همون بازی زیبای گذشته با حفظ جو کامیک بوکیه خودشه

از بهترین خبرا تو این چند وقته بازگشت دو بازی به یاد موندنی pray و darkness که دو بازی که واسه اولای نسلن و حیف بود ادامشون ساخته نشه هر چند پری خیلی تغییر کرده و اون اصالتشو از دست داده حتی سازندشم تغییر کرده اما این کاملا اصالتشو حفظ کرده و همون بازی زیبای گذشته با حفظ جو کامیک بوکیه خودشه

The DarknessIIهم سازندش تغییر کرده اما چیزی که من میبینم کوچکترین شباهتی به بازی اول نداره!:d شماره اول اصلآ گرافیکش حالت کامیک مانند نداشت (نمیشه الان به گرافیک این گفت سل شید) بیشتر اتمسفر سیاه بازی بر گرافیکش غلبه داشت . اما با اینکه اصالتش رو حفظ نکرده هنوز قضاوت کردن زوده,من که خیلی دوست دارم ببینم اینکه گفتند به کامیک اصلی نزدیک تر میشه چه تغییراتی میکنه !

خیلی گرافیک داغونه. در مقایسه با بازیهایی که از گرافیکهای سل شید استفاده کردن مثل borderlands , خیلی عقب مانده به نظر میرسه.

خودمونیم این 2K هم بازیهایی بس خیاری میسازه هاااا . xcom هم که انحصاری 360 ـه تم تخیلی ترسناک داره و گرافیکش هم یکم از این بهتره ، کلا فکر بازی سازهاش خیلی پویاست :d

خودمونیم این 2K هم بازیهایی بس خیاری میسازه هاااا . xcom هم که انحصاری 360 ـه تم تخیلی ترسناک داره و گرافیکش هم یکم از این بهتره ، کلا فکر بازی سازهاش خیلی پویاست :d
البته این 2k شاهکاری مثل bioshock رو هم در کارنامش داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or