RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 28, 2012 #16 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 2, 2012 #17 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
doostanehsoft کاربر سایت Aug 2, 2012 #18 نوشته شده توسط R43: بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بیشتر... گرافیک بازی خوب نیست ولی اپن ورلد خوبیه.
نوشته شده توسط R43: بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بیشتر... گرافیک بازی خوب نیست ولی اپن ورلد خوبیه.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 2, 2012 #19 نوشته شده توسط doostanehsoft: گرافیک بازی خوب نیست ولی اپن ورلد خوبیه. بیشتر... کیفیت تصاویر پایین هست و به خاطر اینکه این تصاویر از تریلر بازی گرفته شده.
نوشته شده توسط doostanehsoft: گرافیک بازی خوب نیست ولی اپن ورلد خوبیه. بیشتر... کیفیت تصاویر پایین هست و به خاطر اینکه این تصاویر از تریلر بازی گرفته شده.
Arash-30r7 کاربر سایت Aug 26, 2012 #23 گرافیکش به نظرم جالب نیست واسه کسایی ساختن که سیستم قوی برای اجرا GTAV وGTAIV ,Crisis 3 رو ندارن با همین سرگرم باشن(مثل خودم)
گرافیکش به نظرم جالب نیست واسه کسایی ساختن که سیستم قوی برای اجرا GTAV وGTAIV ,Crisis 3 رو ندارن با همین سرگرم باشن(مثل خودم)
majidred2011 < RED PHANTOM > Gold User Aug 26, 2012 #24 نوشته شده توسط Arash-30r7: گرافیکش به نظرم جالب نیست واسه کسایی ساختن که سیستم قوی برای اجرا GTAV وGTAIV ,Crisis 3 رو ندارن با همین سرگرم باشن(مثل خودم) بیشتر... چیزایی میگی GTA IV که خیلی روون اجرا میشه بعدشم بازی خیلی وقته اومده تو میای از روی عکس قضاوت میکنی؟؟ گرافیک بازی هم خوبه نسبتا کم نمیاره از بازی های دیگه
نوشته شده توسط Arash-30r7: گرافیکش به نظرم جالب نیست واسه کسایی ساختن که سیستم قوی برای اجرا GTAV وGTAIV ,Crisis 3 رو ندارن با همین سرگرم باشن(مثل خودم) بیشتر... چیزایی میگی GTA IV که خیلی روون اجرا میشه بعدشم بازی خیلی وقته اومده تو میای از روی عکس قضاوت میکنی؟؟ گرافیک بازی هم خوبه نسبتا کم نمیاره از بازی های دیگه