Schürrle کاربر سایت Aug 5, 2014 #2 ممنون بابت تاپیک ولی اسم کامل بازی "Resident Evil HD Remaster" هست!:d
ehsanservat کاربر سایت Aug 30, 2014 #4 نوشته شده توسط saeed250: همین شماره 3 رو هم از بنیاد:d R کنن من از کپکام راضی میشم بیشتر... بازی Resident Evil 3: Nemesis که برای ps1 بود سال ها بعد نسخه با گرافیک خیلی بهتر برای کنسول gamecube ش اومد اینم لینک اطلاعاتی درباره این نسخه Resident Evil 3: Nemesis Resident Evil 3: Nemesis (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots اتفاقا نسخه رزیدنت اویل 2 با گرافیک بیشتر و باسازی طراحی کاراکترا بازی برای گیم کیوب هم اومده بود Resident Evil 2 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots تو این تاپیک اطلاعات دیگه ای از بازیا gamecube هست لینک
نوشته شده توسط saeed250: همین شماره 3 رو هم از بنیاد:d R کنن من از کپکام راضی میشم بیشتر... بازی Resident Evil 3: Nemesis که برای ps1 بود سال ها بعد نسخه با گرافیک خیلی بهتر برای کنسول gamecube ش اومد اینم لینک اطلاعاتی درباره این نسخه Resident Evil 3: Nemesis Resident Evil 3: Nemesis (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots اتفاقا نسخه رزیدنت اویل 2 با گرافیک بیشتر و باسازی طراحی کاراکترا بازی برای گیم کیوب هم اومده بود Resident Evil 2 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots تو این تاپیک اطلاعات دیگه ای از بازیا gamecube هست لینک
fosil کاربر سایت Aug 30, 2014 #5 نوشته شده توسط ehsanservat: بازی Resident Evil 3: Nemesis که برای ps1 بود سال ها بعد نسخه با گرافیک خیلی بهتر برای کنسول gamecube ش اومد اینم لینک اطلاعاتی درباره این نسخه Resident Evil 3: Nemesis Resident Evil 3: Nemesis (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots اتفاقا نسخه رزیدنت اویل 2 با گرافیک بیشتر و باسازی طراحی کاراکترا بازی برای گیم کیوب هم اومده بود Resident Evil 2 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots تو این تاپیک اطلاعات دیگه ای از بازیا gamecube هست لینک بیشتر... شبیه سازش هست که 2 و 3 رو بازی کنی؟؟؟
نوشته شده توسط ehsanservat: بازی Resident Evil 3: Nemesis که برای ps1 بود سال ها بعد نسخه با گرافیک خیلی بهتر برای کنسول gamecube ش اومد اینم لینک اطلاعاتی درباره این نسخه Resident Evil 3: Nemesis Resident Evil 3: Nemesis (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots اتفاقا نسخه رزیدنت اویل 2 با گرافیک بیشتر و باسازی طراحی کاراکترا بازی برای گیم کیوب هم اومده بود Resident Evil 2 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots تو این تاپیک اطلاعات دیگه ای از بازیا gamecube هست لینک بیشتر... شبیه سازش هست که 2 و 3 رو بازی کنی؟؟؟
ehsanservat کاربر سایت Aug 30, 2014 #6 نوشته شده توسط fosil: شبیه سازش هست که 2 و 3 رو بازی کنی؟؟؟ بیشتر... پ خ کردم
AMIR DRAKE کاربر سایت Dec 4, 2014 #9 من دارم فعلا با جیل بازی میکنم و جالب هستش. گرافیکشم رو ps3 خوب هستش و یه جوری در سطح نسخه چهارم هستش. فقط دوستان آسون ترین درجه بازی کدوم هستش؟ چون سه تا درجه سختی داره ولی نشون نداده کدوم هاشون آسون، متوسط و سخت هستن.
من دارم فعلا با جیل بازی میکنم و جالب هستش. گرافیکشم رو ps3 خوب هستش و یه جوری در سطح نسخه چهارم هستش. فقط دوستان آسون ترین درجه بازی کدوم هستش؟ چون سه تا درجه سختی داره ولی نشون نداده کدوم هاشون آسون، متوسط و سخت هستن.
hitman68 کاربر سایت Dec 5, 2014 #10 نوشته شده توسط AMIR DRAKE: من دارم فعلا با جیل بازی میکنم و جالب هستش. گرافیکشم رو ps3 خوب هستش و یه جوری در سطح نسخه چهارم هستش. فقط دوستان آسون ترین درجه بازی کدوم هستش؟ چون سه تا درجه سختی داره ولی نشون نداده کدوم هاشون آسون، متوسط و سخت هستن. بیشتر... مگه اومده که شما بازی میکنی؟ لینک دانلود داری؟
نوشته شده توسط AMIR DRAKE: من دارم فعلا با جیل بازی میکنم و جالب هستش. گرافیکشم رو ps3 خوب هستش و یه جوری در سطح نسخه چهارم هستش. فقط دوستان آسون ترین درجه بازی کدوم هستش؟ چون سه تا درجه سختی داره ولی نشون نداده کدوم هاشون آسون، متوسط و سخت هستن. بیشتر... مگه اومده که شما بازی میکنی؟ لینک دانلود داری؟