s.1 کاربر سایت Nov 23, 2011 #3 نوشته شده توسط farzadwar: سلام نشد که بشه نسخه 2 بعدیش یه چیز دیگس این چیه؟ بیشتر... اساس rayman سه بعدی هست اما خوب خیلی ها ندیدنش اینم نسخه ی اخری بازی هست که قراراه hd بشه
نوشته شده توسط farzadwar: سلام نشد که بشه نسخه 2 بعدیش یه چیز دیگس این چیه؟ بیشتر... اساس rayman سه بعدی هست اما خوب خیلی ها ندیدنش اینم نسخه ی اخری بازی هست که قراراه hd بشه
raya2 کاربر سایت Nov 23, 2011 #6 ما که چند سال پیش رو PC و بصورت HD تمومش کردیم :d بازیه پلتفرمینگ خیلی باحالیه...
victorman کاربر سایت Feb 13, 2012 #9 نوشته شده توسط mamad2010: بیشتر... شاهکاریه این بازی واسه خودش. کسانی که بازی نکردن نمیتونن نظر بدنن
DeanAmbrose کاربر سایت Feb 13, 2012 #10 نوشته شده توسط victorman: شاهکاریه این بازی واسه خودش. کسانی که بازی نکردن نمیتونن نظر بدنن بیشتر... به شدت تایید میشه
نوشته شده توسط victorman: شاهکاریه این بازی واسه خودش. کسانی که بازی نکردن نمیتونن نظر بدنن بیشتر... به شدت تایید میشه
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت Feb 13, 2012 #11 من منتظر یه نسخه دو بعدی دیگه از بازیم ، این آخریش ( Origin ) شاهکار بود ، نه فقط من بلکه تمام خانواده این بازی رو تموم کردن
من منتظر یه نسخه دو بعدی دیگه از بازیم ، این آخریش ( Origin ) شاهکار بود ، نه فقط من بلکه تمام خانواده این بازی رو تموم کردن