شایعه تصاویر PlayStation 4 Slim لو رفت؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
YpPvQnP-747x309.jpg

درود.

سایت ایتالیایی Multiplayer.it اذعان کرده تصاویری که منتشر کرده (بالا و پایین) متعلق به طراحی مجدید PS4 یعنی PlayStation 4 Slim می‌باشد که با اسم رمز “Monolith" است. هنوز معلوم نیست این تصاویر واقعیت دارند یا خیر چون اگه به گذشته خانواده PS نگاه کنیم می‌بینیم کنسول PS2 مذل اسلیمش 4 سال بعد از نسخه اولیه اومد و PS3 هم چیزی حدود 3 سال. واین تصاویر موقعی اومدن که دستگاه PS4 تازه وارد اولین سال خودش شده و سونی تازه دارد به تخفیف‌های ویژه دست می‌زند. آیا ممکن است این تصاویر واقعی باشند(؟)

احتمال هم هست واقعی باشه ها :-/ این قدر تمیز کار شده تو عکس ها من نتونستم سوتی بگیرم که معلوم شه ناشیانه درست شه :دی
پلی 4 اصلی همین طوریش اندازش عالیه دیگه این یکم مشکوکه ! اخه این قدر کوچیک مفهوم نداره :دی

احتمال هم هست واقعی باشه ها :-/ این قدر تمیز کار شده تو عکس ها من نتونستم سوتی بگیرم که معلوم شه ناشیانه درست شه :دی
پلی 4 اصلی همین طوریش اندازش عالیه دیگه این یکم مشکوکه ! اخه این قدر کوچیک مفهوم نداره :دی

سوتی میخوای بگیری؟

پورت USBش کو؟ یه چراغی بیلبیلکی چیزی نباید روش باشه؟

اگه این اندازه رو در نظر بگیری پس کل پشتش جاهای پورت های مختلف مثل USB و HDMI جای پاور و این چیزاست پس تهویش چی؟

مشکل که خیلی داره :d

سوتی میخوای بگیری؟

پورت USBش کو؟ یه چراغی بیلبیلکی چیزی نباید روش باشه؟

اگه این اندازه رو در نظر بگیری پس کل پشتش جاهای پورت های مختلف مثل USB و HDMI جای پاور و این چیزاست پس تهویش چی؟

مشکل که خیلی داره :d

حتماً اینا پشتش می خوره بعد سمت چپشم ( طبق تصویر ) محفظه تهویشه ! به نظر من زیاد دور از باور نیست :دی ( مگه حالا طرح نهاییه ؟! )

حتماً اینا پشتش می خوره بعد سمت چپشم ( طبق تصویر ) محفظه تهویشه ! به نظر من زیاد دور از باور نیست :دی ( مگه حالا طرح نهاییه ؟! )

من نگفتم نهاییه در رابطه با کسی که نقل قول کرده بودم گفتم

تا جایی که من همه کنسولا رو یادمه هم پشتشون هم جلوشون پورت USB دارن تهویه هم به نسبت سخت افزارش به نظرم خیلی کمه و ربطی به دور و نزدیکی نداره

اين همه سوني رو تحسين كردن بابت طراحي مخفي پاور و بلوري بعد الان بياد دكمه ايش كنن؟:|
با اين اندازه هم فك نكنم تهويه مناسبي انجام بشه
خودشم اصلا جاي يو اس بي و اچ دي ام آي و لن و ... معلوم نيس

پ.ن : از آدابتور ايكس باكس كوچيك تره :d

من نگفتم نهاییه در رابطه با کسی که نقل قول کرده بودم گفتم

تا جایی که من همه کنسولا رو یادمه هم پشتشون هم جلوشون پورت USB دارن تهویه هم به نسبت سخت افزارش به نظرم خیلی کمه و ربطی به دور و نزدیکی نداره

لقب جلبک سال تقدیم میشود به ..... Sylvester :دی یعنی موندم چرا به یو اس بی دقت نکرده بودم :|

جدا معنی نداره اگه یو اس بی عقب باشه :| اگه واقعا این طراحی سونی هست که هیچی هممون دسته جمعی بریم بمیریم :دی

ولی واقعا این اندازه ممکن نیست به نظر من :|

آگر واقعا این طراحی سونی باشه (و جدا سال 2016 همینجور که روی عکس دیده میشه وارد بازار بشه) باید به سونی تبریک گفت بینهایت کوچک و زیباست.

اگرم فیکه که سونی باید این جاعل رو استخدام کنه...... طرف طراح بزرگیه حیفه وقتش بابت سرکار گذاشتن ما حروم شه باید جای دیگه ای از این استعداد استفاده کنن :d

کسایی که با حرارت بالای تراشه های amd اشنایی دارن بخوبی متوجه شدن این عکس فیکه

حتما باید تراشه لیتوگرافی 20nm باشه تا با مصرف کمتر حرارت کمتر این ابعاد امکان پذیر بشه (معجزه که نمیتونه رخ بده)
مگرنه اون حرارت با همچین ابعادی کوچیکی برای خنک کردنش هیچ فن خوبی نمیشه توش جاسازی کرد .

اگه همون 28nm قبلی باشه با این ابعاد فقط واتر کولینگ خنکش میکنه :d

طبق صحبت های شما الان باید PS4 های موجود همشون ذوب شده باشن و چه جوری هنوز دارن کار میکنن نمیدونم!!!!!!
yahoo_21.gif

عکسو خوب نگاه کن کنسول از وسط نصف شده اگه قرار باشه تراشه همون 28nm قبلی باشه (صرف نظر از فضایی زیادی که درایو بلوری میگیره)
حتما باید قدرت بازدهی سیستم تهویه دوبرابر قبلی باشه تا بتونه به همون میزان کنسول خنک نگه داره . جنبل جادو که نمیتونن بکن
اگه تراشه این مدل 20nm نانو باشه هم مصرف کمتر میشه هم حرارت و خوب خنک کردنشم راحت تره منطقی تر بنظر میرسه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or