تصاویر PlayStation 3DTV

Ezio da Firenze

کاربر سایت
این 3DTV هم در کنفرانس سونی معرفی شد که نکته جالبش قیمت ارزان و تکنولوژی جدیدی که در بازی های Split-screen دیگه تصویر به دو تصویر کوچکتر تقسیم نمیشه و هر پلیر تصویر خودش رو میبینه !

آخرین ویرایش:
عالیه..فقط اون RE3 چه بازی هستش؟؟؟؟؟
Resistance 3

فکر میکنم این تلویزیون 24 اینچی از تکنولوژی anaglyph مانند استفاده کنه. چون توی عکس هم دو رنگ قرمز و آبی متمایز هستند. با استفاده از عینک یکی رنگ آبی و سبز رو کمتر و یا به صورت سیاه ببینه و اونکی قرمز و زرد. فکر میکنم بازی هم افت کیفیت پیدا کنه یا تاریک بشه. البته اینا همه نظر شخصیمه و شاید اصلاً اینطور نباشه.

به 360 هم می خوره؟بعد یه نمه مشکوک نیست اینقدر ارزون؟
با كابل HDMI وصل ميكني ميخوره ديگه.
نه چرا مشكوك؟ همچين دور از ذهن هم نيست. 24 اينچ كه بيشتر نيس 500 دلار هم عادلانس ولي با بازي و دوتا عينك بحثه باندل بودن رعايت شده ديگه

Resistance 3

فکر میکنم این تلویزیون 24 اینچی از تکنولوژی anaglyph مانند استفاده کنه. چون توی عکس هم دو رنگ قرمز و آبی متمایز هستند. با استفاده از عینک یکی رنگ آبی و سبز رو کمتر و یا به صورت سیاه ببینه و اونکی قرمز و زرد. فکر میکنم بازی هم افت کیفیت پیدا کنه یا تاریک بشه. البته اینا همه نظر شخصیمه و شاید اصلاً اینطور نباشه.

تو نارنجي خوندم . اين تکنولوژی رو بقيه tv هاي 3d هم مي تونن داشته باشن به شرطي كه عينك هاش رو بخرن . البته نه همشونز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or