Soheil Set Free The Devil Inside کاربر سایت Jan 22, 2015 #4 بعد از ریمن بازی دوبعدی به این زیبایی بصری ندیدم.شاهکاره رسما
Democracy Stay hungry. Stay foolish. کاربر سایت Jan 22, 2015 #5 بازیش یه حس و حال ویژه ای داره. خوشبختانه واسه PC هم میاد Sent from my GT-S7582 using Tapatalk - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط Soheil: بعد از ریمن بازی دوبعدی به این زیبایی بصری ندیدم.شاهکاره رسما بیشتر... Child of Light هم فوق العاده بود آخرین ویرایش: Jan 22, 2015
بازیش یه حس و حال ویژه ای داره. خوشبختانه واسه PC هم میاد Sent from my GT-S7582 using Tapatalk - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط Soheil: بعد از ریمن بازی دوبعدی به این زیبایی بصری ندیدم.شاهکاره رسما بیشتر... Child of Light هم فوق العاده بود
Soheil Set Free The Devil Inside کاربر سایت Jan 22, 2015 #6 نوشته شده توسط Democracy: بازیش یه حس و حال ویژه ای داره. خوشبختانه واسه PC هم میاد Sent from my GT-S7582 using Tapatalk - - -ویرایش - - - Child of Light هم فوق العاده بود بیشتر... آره اونم خیلی خوب بود فقط رنگ آمیزیش و عمقش به پای ریمن نمی رسید به نظر من.اگه اینم تنوع محیطش به اندازه ریمن باشه فوق العاده میشه
نوشته شده توسط Democracy: بازیش یه حس و حال ویژه ای داره. خوشبختانه واسه PC هم میاد Sent from my GT-S7582 using Tapatalk - - -ویرایش - - - Child of Light هم فوق العاده بود بیشتر... آره اونم خیلی خوب بود فقط رنگ آمیزیش و عمقش به پای ریمن نمی رسید به نظر من.اگه اینم تنوع محیطش به اندازه ریمن باشه فوق العاده میشه
Democracy Stay hungry. Stay foolish. کاربر سایت Jan 23, 2015 #7 نوشته شده توسط Soheil: آره اونم خیلی خوب بود فقط رنگ آمیزیش و عمقش به پای ریمن نمی رسید به نظر من.اگه اینم تنوع محیطش به اندازه ریمن باشه فوق العاده میشه بیشتر... این یه غمی توی کاراکترش هست که من خیلی باهاش حال میکنم. فضاش خیلی خاص هست
نوشته شده توسط Soheil: آره اونم خیلی خوب بود فقط رنگ آمیزیش و عمقش به پای ریمن نمی رسید به نظر من.اگه اینم تنوع محیطش به اندازه ریمن باشه فوق العاده میشه بیشتر... این یه غمی توی کاراکترش هست که من خیلی باهاش حال میکنم. فضاش خیلی خاص هست