تصاویر Metro: Last Light

جناب Garrett
یه عنوان با میانگین حال و حوش 7 واسه من اونقدر ارزش نداره که بخوام بیام نقل قول های جنابعالی رو تک به تک در موردش جواب بدم . کسایی که باید بفمهن متوجه صحبت من شدن که منظور من چی هست و شما چی برداشت که فکر کردی قصد کوبوندن عنوانی رو دارم که خودش با کمبود نمرات مواجه هست . یه عنوان رو اگه بخوام بکوبم اون عنوان قطعاً شاخ هستش نه اون چیزی که شما فنش هستی! کل توضیحاتی که من دادم توی همون 3سطر نقد گیم اسپات مشخص هستش . این که باور ندارید اشخاصی از GSC بودن که روی مترو کار کردن مشکل من نیست ... ضمنا،مقایسه این دوبازی با هم و اینکه کدوم برتری دارن کاملا کار بجا و شایسته ای هستش . منتها بالاتر خودم اعلام کردم که جاش اینجا نیست و شما هم در مقطعی نیستی که اعلام کنی کجا پست زده بشه . اینم پست اخر من بود .

فعلا این بحثا به جایی نمیرسه ! باید خود بازی بیاد ببینیم چه طوره...;)
که البته معلومه عالـــــــــــــــیه:d!!!

اینم چندتا تصویر جدید :

اقا جاتون خالی! یه تریلر تو you tube از گیم پلی بازی دیدم تووووپ! ولی خب نشد دان کنم براتون بزارم ولی چند تا عکس از محیط بازی گرفتم زیاد جالب نشد ولی دیدنش خالی از لطف نیست :

95457402078359999142.jpg
29324462271041035218.jpg
03838747654682097057.jpg
01886592193319006662.jpg
76612590520960995864.jpg
28326027140841995639.jpg

با این تصاویر به نظر میرسه تیم سازنده اصلا رویه ی کرایتک و سایر تیمارو رو پیش نگرفته و به خاطر نسخه های کنسولی از گرافیک بازی نزده گرافیک بازی باعث سوت کشیدن مغز آدم میشه انواع و اقسام تکنیکای نوین و به روز گرافیکی رو استفاده کردن

گرافیک برای من از نون شبم واجب تره (من سلیقم اینجوریه )
بازی چشم نوازیه یادمه نسخه یک از اولین عناوینی بود که DX11 Tessellation به خودش دید .
چقدر نسخه یک رو تنظیمات high سنگین بود :-s امیدوارم 680gtx از پس این پسر خوب تو 1080p بر بیاد ;)

مترو base خودشو داره، اونم رُمّانشه
این کتاب سال 2005 پابلیش شده
اولین استاکر سال 2007 ساخته شده اگر اشتباه نکنم !
اگر تقلیدی هم بوده احتمالا سازنده های استاکر قبلا از روی این کتاب کرده بودن !!!! :laughing:
قضیه بعضی دوستانه که میگن wii u دسته شو از روی 360 کپی زده، بدون اینکه بدونن قبل از 360 گیم کیوبی هم بوده !!!

اقا جرا وقتی چیزی نمیدونی الکی از خودت در میاری !
داستانه بازی گرفته شده از فیلم stalker ساخته andrei tarkovski سال 1978 و گرفته شده از رمان road side picnic اثر برادران strugatsky

داستان بازی اونقد عمیق هست که خیلی از شما اصلا متوجه اون نمیشید ! فقط قسمت اتاق ارزو هایه استاکر چرنوبیل میارزه به داستان تمامیه fps هایه دنیا!

من یقین دارم 90 درصد از شمایی که بالا پست دادید 20 دقیقه استاکر رو نتونستید بازی کنید نه که نخواستید ! موتور بازی موجب شده بازی شبیه ساز نظامی بشه که بازی مثل arma تو خواب هم ندیده باشه !

شوتینگ بازی کاملا real هست ! من نمیخوام بگم کدوم بهتره یا بد تره ! ولی این رو میدونم اگر استاکر میخواست رو یه کنسول عرضه بشه استاکر نبود !
X-Ray Engine - Wikipedia, the free encyclopedia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or