والا به نظر میاد THQ اینقدی پیش خودش(در واقع یه عده ی زیادی پیش خودشون) فکر کردن که حداقل چندهزار خط کد برای یه engine بعدش یه احتمالا حداقل همون چندهزار تا خط کد جدا برای ساخت بازی با engine و همچنین یک سری designهای زیبا و حرفه ای حاصل کار شدهیه تقلید ناقص از S.T.A.L.K.E.R بهرحال . THQ پیش خودش چی فکر کرده واقا . اگه اربابش (استاکر) به این روز نمیوفتاد که سازندگانش واسه یه ناشر به این در اون در بزنن هیچ نیازی به یک IP دیگه نبود، از همه لحاظ یک عنوان کامل بود .
احتمالان Glukhovsky و 4A Games برای نوشتن و ساختن این بازی در زمان سفر کردن. درجهت تقلیده همچین تابلو از استالکر!.یه سری توضیحات لازم و مهم بنظرم بجای گفتن جملات لول و این حرفها احتیاج هستش که بحث رو شروع کنم (البته نه اینجا) که چرا مترو یه الگو برداری (که نه، تقلید) کامل و ضایع از استاکر هست. جدا از اینکه مترو یه ای پی موفق و پیشرفت گرافیک رو به جلو هست ، واقا یک عنوان کنسولیزه شده که تحت لیدپلتفرم PC با شرایط کنونی حال حاضر ساخته میشه هستش . تقلید کورکورانه ی این بازی از استالکر تقریبا اکثر فن های این بازی رو به وجد آورده . البته نیازی نمیبینم بخوام اینجا بحثی رو شروع کنم حداقل جایی اینکارو میکنم که قدر اهمیت "اتمسفر" در بازیها رو به اندازه کافی فهمیده باشن. مترو هم در نوع خودش خوبه اما نه به عنوان به وجود اوردن این سبک !
یه سری توضیحات لازم و مهم بنظرم بجای گفتن جملات لول و این حرفها احتیاج هستش که بحث رو شروع کنم (البته نه اینجا) که چرا مترو یه الگو برداری (که نه، تقلید) کامل و ضایع از استاکر هست. جدا از اینکه مترو یه ای پی موفق و پیشرفت گرافیک رو به جلو هست ، واقا یک عنوان کنسولیزه شده که تحت لیدپلتفرم PC با شرایط کنونی حال حاضر ساخته میشه هستش . تقلید کورکورانه ی این بازی از استالکر تقریبا اکثر فن های این بازی رو به وجد آورده . البته نیازی نمیبینم بخوام اینجا بحثی رو شروع کنم حداقل جایی اینکارو میکنم که قدر اهمیت "اتمسفر" در بازیها رو به اندازه کافی فهمیده باشن. مترو هم در نوع خودش خوبه اما نه به عنوان به وجود اوردن این سبک !
بحث داستان نیست که ربطش بدیم به دسته گیم کیوب و 360 ! :laughing:
تعدادی از اعضای 4A که اشخاص GSC بودن و اگه تفاوتی هم باشه که گفتم همون تقلیدی هست که از استاکر کردن . کلا روس نباشن یه همچین چیزی در نمیاد . اون کتاب هم مربوط میشه به بخش داستانی که ربطی به مبحث نداره .
مترو فاصله های زیادی رو باید طی کنه کلاً . از لحاظ گرافیک بخوایم به قضیه نگاه کنیم حرفهایی واسه گفتن داره شرط اینکه شخص مورد نظر در کنسول رو ببنده و با چشم های باز به سمت PC حرکت کنه .>FACT
منظورم THQ هست،کمپانی که عنوان ها رو از دست میده و خودش هم تقریبا از دست میره که کارش بجای میرسه که کمپانی های دیگه براش تصمیم بگیرن . در مورد تقلید هم که هر کی 5دقیقه بشینه بازی رو ببینه دقیقا یاد استاکر (اگه تونسته باشه استاکر رو بازی کنه البته) میوفته که 1/5اتمسفر و گستردگی محیط استالکر رو هم نداره، Cod : Mw رو اگه دیده باشید یکی از لول هاش دقیقا کپی برداری از چرنوبیل و یکی از مرجله های استالکر هستش . البته بچه های اینجا که الان میان میگن نه بابا برعکس میگی ! lOl .تقلید کورکورانه؟ میشه یه کم بیشتر توضیح بدی منظورت چیه؟من استالکر رو بازی کردم این رو هم همچنین. اتمسفر هر دو گیراست و شباهت هم بین هر دو وجود داره ولی نمیتونم بگم مترو تقلید و اونم از نوع کورکورانش رو از استالکر کرده ! اتفاقا روایت داستان و روندش به نظر من خیلی از استالکر بهت و حرفه ای تر انجام شده و توی خیلی از جهات یه سر و گردن ازش بالاتره.از روی چه حسابی این حرفو میزنی؟!اگه قرار باشه هر بازی ای که از لحاظ اتمسفر شبیه یه بازی دیگست رو به تقلید کوکورانه کردن متهم کنیم که نصف بازیهای این نسل همگی مقلد میشن و سازنده هاشون هم بی عرزه !
من به شخصه اتموسفر مترو رو سنگین تر میدونم و به Stalker ترجیحش میدم چون کلا نا امیدی توش موج میزنه، ولی اینکه بگیم اتمسفر Stalker حرفی برا گفتن نداره یکم غیر منطقی میاد به نظرم، Stalker جزو پنج تا نباشه حتما جزو ده تا بازی با بهترین اتموسفر هست.میخوای بازی رو بکونی و انگ تقلید بزنی برو سراغ چیزای بهتر نه دست خالی بیا و بگو فکت اخرش از خودت lol
از لحاظ داستان، اتمسفر که اصلا استاکر حرفی برای گفتن نداره حتی استودیوش هم از نظر کیفی هیچ وقت در حده 4A نبوده ونیست و این هم که میگی اعضاش از gscن حتما لینک بزار ما هم ببینیم.
مترو فاصله های زیادی رو نباید طی کنی برعکس اگه استاکر بعدی در کار باشه باید کلی فاصله طی کنی ، از لحاظ گرافیک حرفایی واسه گفتن داره ؟ یجوری میگی اینگار در حده یه بازی معمولی بوده در صورتی که همون 2012 هم به عنوان بنچ مارک استفاده میشد برای تست های گرافیکی ازش هم قابلیت 3D داشت بازی. ضمن اینکه من هم روی pc رفتم بار اول هم نسخه 360 و رو کنسول هم بازی بسیار خوب بود چه از لحاظ گرافیکی و پورتی که کرده بودن .
البته این بیشتر به نظر شخصی برمیگرده . من خودم عنوان RPG که چرخه روز و شب درش هست و هم بازسازی که از شهر چرنوبیل کردن و تقریبا عین واقعیت ساختنش رو بیشتر ترجیح میدم به عنوانی که بیشتر تمرکز اتمسفرش زیر زمین و داخل محوطه هست . شاید تنها نکته ای که بشه روش بحث کرد گرافیک و انجینی که 4A در اختیار داره باشه. کلا ترجیح میدم در مورد اتمسفر بازیها صحبت کنم ، از استاکر بگم نه بازی دیگه ای . عنوان بعدی میتونه TES باشه .من به شخصه اتموسفر مترو رو سنگین تر میدونم و به Stalker ترجیحش میدم چون کلا نا امیدی توش موج میزنه
- Atmospheric, immersive, open-ended first-person survival gameplay
- Amazing virtual world is like being at Chernobyl
- Excellent blend of action, horror, and exploration.
چند پست بالاتر گفتم که سعی میکنم بحثی رو اینجا شروع نکنم چون اولین دلیلی که باعث میشه منصرف بشم به رخ کشیدن کنسولهای تاریخ گذشته 1دهه پیش هستش جای هیچ بحث رو باقی نمیزاره!
منظورم THQ هست،کمپانی که عنوان ها رو از دست میده و خودش هم تقریبا از دست میره که کارش بجای میرسه که کمپانی های دیگه براش تصمیم بگیرن . در مورد تقلید هم که هر کی 5دقیقه بشینه بازی رو ببینه دقیقا یاد استاکر (اگه تونسته باشه استاکر رو بازی کنه البته) میوفته که 1/5اتمسفر و گستردگی محیط استالکر رو هم نداره
یه سری توضیحات لازم و مهم بنظرم بجای گفتن جملات لول و این حرفها احتیاج هستش که بحث رو شروع کنم (البته نه اینجا) که چرا مترو یه الگو برداری (که نه، تقلید) کامل و ضایع از استاکر هست.
STALKER FAN گرامی بحث رو که قبلا خودت شروع کردی، ولی کلا به نظرم استفاده از TOPIC یک بازی(که خودش میرسونه چیز شاخی هست که داری ازش استفاده می کنی) و کوبیدن اون بازی بدون دلیل و ربط دادنش به یه بازی دیگه فقط به قصد مطرح کردن و بالا کشیدن بحث اون بازی دیگه که فقط و فقط از یک منظر داستانی ریز شباهت به بازی مورد بحث topic داره ضایع هست، نه؟ توصیه می کنم وقتت رو با بحث در مورد اون بازی فرعی در topicهای مربوطه و یا یه کارایی مثل درست کردن mod براش(اگه میتونی و امکاناتشو داری) بهتر صرف کنی. منبع اون تیکه ی واسه کنسول غیر ممکن بودنت و همچنین اگر طبق خصوصیان کنسول ... رو هم بگو فیض ببریممترو کلا عنوان بدی نیست از لحاظ گرافیک مخصوصا با انجینی که در اختیار دارن عالیه .به دید یک عنوانی که بنظر یه استالکر فن میاد، یه اتمسفر رو به عقبه . STALKER هم واسه کنسول یه چیز غیر ممکن بود و اگه طبق خصوصیات کنسول هم میساختن از لحاظ اتمسفرینگ نهایتا شباهت به مترو الان میشد نه بیشتر .
منبع مبحث کنسولیزه شدنش؟جدا از اینکه مترو یه ای پی موفق و پیشرفت گرافیک رو به جلو هست ، واقا یک عنوان کنسولیزه شده که تحت لیدپلتفرم PC با شرایط کنونی حال حاضر ساخته میشه هستش .
تقلید کورکورانه ی این بازی از استالکر تقریبا اکثر فن های این بازی رو به وجد آورده . البته نیازی نمیبینم بخوام اینجا بحثی رو شروع کنم حداقل جایی اینکارو میکنم که قدر اهمیت "اتمسفر" در بازیها رو به اندازه کافی فهمیده باشن.
کل چیزایی که در مورد تقلید می تونستی بگی همینا بود یا یه سری مباحث فوق تخصصی مثل اون مبحث "اتمسفر" هستن که ما متوجه نمیشیم نمیتونی برامون توضیح بدی؟ کلا یکم از اون بالا ابرها بیا پایین بقیه هم میفهمن چه بسا بیشتردر مورد تقلید هم که هر کی 5دقیقه بشینه بازی رو ببینه دقیقا یاد استاکر (اگه تونسته باشه استاکر رو بازی کنه البته) میوفته که 1/5اتمسفر و گستردگی محیط استالکر رو هم نداره، Cod : Mw رو اگه دیده باشید یکی از لول هاش دقیقا کپی برداری از چرنوبیل و یکی از مرجله های استالکر هستش . البته بچه های اینجا که الان میان میگن نه بابا برعکس میگی ! .
خوب میدونی اینجا تاپیک METRO_LAST LIGHT هستش!!من خودم عنوان RPG که چرخه روز و شب درش هست و هم بازسازی که از شهر چرنوبیل کردن و تقریبا عین واقعیت ساختنش رو بیشتر ترجیح میدم به عنوانی که بیشتر تمرکز اتمسفرش زیر زمین و داخل محوطه هست . شاید تنها نکته ای که بشه روش بحث کرد گرافیک و انجینی که 4A در اختیار داره باشه. کلا ترجیح میدم در مورد اتمسفر بازیها صحبت کنم ، از استاکر بگم نه بازی دیگه ای .
