فقط فضا و سبکش شبیه اونه. بر خلاف اون خطّی هست. بر خلاف اون گرفیکش خیلی بالاست، بر خلاف اون بیشتر رو اکشن تمرکز داره و صدها خلاف اونه دیگر. :dممنون از دوستان که در پاسخ دادن به سوال من انقدر تعجیل می کنند!
فقط فضا و سبکش شبیه اونه. بر خلاف اون خطّی هست. بر خلاف اون گرفیکش خیلی بالاست، بر خلاف اون بیشتر رو اکشن تمرکز داره و صدها خلاف اونه دیگر. :d
چندتا از تريلر هاشم ببيني بشتر لذت ميببري !!اینقدر تصاویر این بازی زیباست که آدم وقتی فقط میبینتشون لذت میبره چه برسه که بخواد بازی کنه...
ببين اين بازي فقط اكشنه !!خطی بودن رو من همیشه نکته ی مثبت ارزیابی می کنم. گرافیک Stalker که بابا زبانزد خاص و عامه. حتما metro چیز خف تریه که اینطوری می گی.
ببینم یعنی مثل استاکر جونور اینا یهو می پرن روت و بیشتر دشمن های بازی موجودات دگرگون شده هستند؟
بازم ممنون بابت پاسخ
والله من درست و درمون استالکر رو بازی نکردم ولی این بازی یه شوتر اخر زمانی هست گرافیکشم که از عکاسا می بینی که شاخه نسخه اول بازی خدا بود سعی کن تا نسخه دومش نیومده اون رو تموم کنی و گرنه حسرت می خوری که از دستش دادیممنون از دوستان که در پاسخ دادن به سوال من انقدر تعجیل می کنند!
کلا تا آخر بازی باید مواظب باشی نپرن روت.:d گرافیکشم آره تا اونجایی که میدونم از اون بهتره،اکشنشم خیلی زیاده، بکش و برو جلو هست دیگه. :dخطی بودن رو من همیشه نکته ی مثبت ارزیابی می کنم. گرافیک Stalker که بابا زبانزد خاص و عامه. حتما metro چیز خف تریه که اینطوری می گی.
ببینم یعنی مثل استاکر جونور اینا یهو می پرن روت و بیشتر دشمن های بازی موجودات دگرگون شده هستند؟
بازم ممنون بابت پاسخ
من عکسا رو نمیبینمتصاویر جدید منتشر شده مراسم E3 :
بنظر میرسه THQ نگاه ویژه ای به این عنوان داره و با MLL حرفای زیادی توی مراسم برای گفتن داره.