تصاویر Mafia & Fallout با طعم CryEngine 3

hosein me

کاربر سایت
درود
خوب گالری CryEngine 3 خود را ابدیت کرد و تصاویری زیبا از این 2 باز ی با استفاده از این موتوررا به نمایش در اورده که قدرت موتور قدرتمند شرکت Crytekرا نشان می دهد

آخرین ویرایش:
چطوری هست؟الان اینا یه صحنه (لوکیشن و ماشین و ساحتمون) (مثلا مثل مافیا) طراحی کردن و بعد عکس گرفتن؟
اگه این طور باشه که ادم به عقلشون شک میکنه.خوب وقتشونو بزارن واسه ساختن بازیه خودشون.
یادمه واسه هیلو 4 هم این کار رو کرده بودن.

تا جایی که یادمه برای کرش هم اینکارو کرده بودند.فکر نمیکنم خودشون بسازن ! ( فن مید ـه فکر کنم ) اگرم کار خودشون باشه میخواستن قدرت موتورو نشون بدن :دی براشون فکر کنم ساختن همچین چیزی مثلا کلا 1 ساعت طول بکشه ::دی ( شوخی :| )

چطوری هست؟الان اینا یه صحنه (لوکیشن و ماشین و ساحتمون) (مثلا مثل مافیا) طراحی کردن و بعد عکس گرفتن؟
اگه این طور باشه که ادم به عقلشون شک میکنه.خوب وقتشونو بزارن واسه ساختن بازیه خودشون.
یادمه واسه هیلو 4 هم این کار رو کرده بودن.
نه عزیز بیشتر هدفشان به رخ کشیدن قدرت این موتور هست

این انجین های کرایتک هم دیگه تبدیل شده به ساخت اسکرین شات . یا نهایتش ساخت یه footage چند دقیقه ای از یه قورباغه پرجزییاتی که در حال پرش به طرف مانیتور هست!
با افتی که در زمینه های مختلف در چندسال اخیر داشتن فکر نمیکنم کار زیاد سختی باشه که بگیم "برو به جهنم" کرایتک .

2608972]این انجین های کرایتک هم دیگه تبدیل شده به ساخت اسکرین شات . یا نهایتش ساخت یه footage چند دقیقه ای از یه قورباغه پرجزییاتی که در حال پرش به طرف مانیتور هست!
با افتی که در زمینه های مختلف در چندسال اخیر داشتن فکر نمیکنم کار زیاد سختی باشه که بگیم "برو به جهنم" کرایتک .[/QUOTE]

انجین crytek واسه بازیهای این نسل و نسل بعد استفاده شده این عکس ها fan made هستند خیلی از بازیهایی که با این انجین ساخته شدن مستقل و کوچک هستن و رونمایی نشدن

بعد میشه بگی کرایتک چی افتی داشت ؟ جز اینکه Gface داره محبوب تر میشه و بازیه انلاین warface رکورد گینس رو زد انجینش هم داره تو بازیهای مهم نسل بعد استفاده میشه

خوبه آدم درمورد چیزی که میدونه حرف بزنه تا ضایع نشه :)

به نظر من کار خیلی اسونیه که به هیتر های کرایتک بگیم "برو به جهنم"

2608972]
انجین crytek واسه بازیهای این نسل و نسل بعد استفاده شده این عکس ها fan made هستند خیلی از بازیهایی که با این انجین ساخته شدن مستقل و کوچک هستن و رونمایی نشدن

بعد میشه بگی کرایتک چی افتی داشت ؟ جز اینکه Gface داره محبوب تر میشه و بازیه انلاین warface رکورد گینس رو زد انجینش هم داره تو بازیهای مهم نسل بعد استفاده میشه

خوبه آدم درمورد چیزی که میدونه حرف بزنه تا ضایع نشه :)

به نظر من کار خیلی اسونیه که به هیتر های کرایتک بگیم "برو به جهنم"
من ترجیح میدم با یه نفر که تعصب نداره صحبت کنم .
شما هم اگه به میانگین 7.5 از جدیدترین دستاورد اهریمنی میگی پیشرفت مشکل خودته ... بقیه مجبور نیستن مثل شما باشن و فکر کنن و خوششون بیاد . تو هم میتونی بگی برو به جهنم ... لول.

این انجین های کرایتک هم دیگه تبدیل شده به ساخت اسکرین شات . یا نهایتش ساخت یه footage چند دقیقه ای از یه قورباغه پرجزییاتی که در حال پرش به طرف مانیتور هست!
با افتی که در زمینه های مختلف در چندسال اخیر داشتن فکر نمیکنم کار زیاد سختی باشه که بگیم "برو به جهنم" کرایتک .

حرف بسیار درستیه.انجین و گرافیک بهانه اس. مهم گیم پلی و ارزش بازیه.یه شرکت مثل Telltale با یه انجین ساده میاد شاهکار میسازه.در حالی که اینا با این همه تکنولوژی خودشون رو خفه کردن ولی دریغ از یه بازی درست حسابی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or